Utvalgte produkter: Farouk CHI 1 tommers keramisk flat frisyrejern

Denne "kjente produktkategorien" hjelper meg med å oppdage mange flotte produkter. Jeg vet ikke hvor mange av dere har hørt om Farouk Systems eller Farouk Shami. Vel, jeg hadde ikke hørt om det før i dag, da jeg fant at det bestselgende flatjernet i verden tilhørte dette selskapet. Vel, før jeg kommer til produktet, er det noe intro om selskapet og dets grunnlegger.

Farouk Shami er en palestinsk-amerikansk forretningsmann fra Ramallah, Vestbredden, som nå bor i Houston, Texas, hvor han driver det store hårpleie- og spa-produktfirmaet Farouk Systems. Shami har jobbet i flere tiår innen hårpleieproduktutvikling, og deltok i kosmetikkskolen i Arkansas. Han oppfunnet den første ammoniakkfrie hårfargen etter å ha utviklet en allergi mot kjemikaliet som i utgangspunktet førte leger til å oppmuntre ham til å forlate sitt yrke. Hans firma, Houston-baserte Farouk Systems, har i dag 2000 ansatte, og eksporterer sin linje av hår- og hudpleieprodukter under merkene BioSilk, SunGlitz og Cationic Hydration Interlink (CHI) til over 50 land over hele verden. (Kilde: Wikipedia)

Nå til produktet, Farouk CHI 1 tommers keramisk flat frisyrejern

, som er en av de bestselgende produktene på Amazon, med en fenomenal 1617 brukeranmeldelser! Her er fordelingen av vurderingsverdiene:

Da jeg så disse vurderingene, sa jeg nesten "Wow!" Jeg har en personlig tro på at brukerne nesten aldri gir en full vurdering av 5 til et produkt. Noen menneskelig tendens som vi har. Men for å se så mange 5 stjernerangeringer for et produkt, overrasket meg virkelig. Det må være noe i det. Selv om jeg ikke tror jeg kan være ekstremt dommer i flat hårstøping, er det ærlig. Uansett kopierer jeg noen av anmeldelsene. Du kan lese alle anmeldelser på Amazon

seg selv.

Amazon Anmeldelser for Farouk CHI 1 tommers keramisk flat frisyrejern

: star:: star:: star:: star:: star: PERFECT HAIR FOREVER !! Jeg har nettopp kjøpt en chi .. denne chi å være eksakt. Det er gudinnen til alle flate jern. Jeg hadde et billig Wal Mart hårjern. Jeg pleide å vaske håret mitt, ta det inn i seksjonen, blåse tørr med en rund børste, så gå over hvert stykke hår med min glatt og jevn jern, igjen og igjen. Og når jeg gikk ut, hvis det var regnfullt eller fuktig, glem det, ville håret mitt fulle ut igjen. Jeg har ikke krøllet, krøllet hår mer som veldig tykt, krøllete, bølgete sorta krøllete, men ikke hår. Helt IKKE søt. Med chi er håret mykt og ser ut som om jeg ble født med helt rett, skinnende hår. HA! Nå bruser jeg, håndkle tørk og ta chii til den. Det tar omtrent 15 minutter. OPPHOLD ALL DAY LONG og føles veldig bra. Jeg trenger ikke engang å bruke noen anti frizz serum eller noe sånt. Det er litt dyrt, men verdt hver krone.

: star:: star:: star:: star:: star: Det er flott! og jeg er ikke en ekspert som gjør håret mitt ..., Jeg fikk det og kunne ikke vente med å bruke den, så den første gangen jeg brukte den, ser håret mitt ut. Folk på jobb legger merke til forskjellen. De trodde jeg dro til skjønnhetssalongen. Det er en verden av forskjell mellom en billig og THE CHI. Ok, så for "ingen garanti problem", Amazon selger den for 94,00 dollar, andre steder selger den for 135,00 dollar. Hvis du har et problem med det, kan du sende det sammen med $ 35,00 og de vil reparere eller erstatte (per nettsiden), så jeg tok risikoen, og likevel, garantien er bare i et år, så etter at du må betale Den ekstra $ 35,00 hvis den bryter. Mine jobber bra.

: star:: star:: star:: star:: star: Kjærlighet, kjærlighet, elsker min CHI! Fortsatt sterk etter 7 år! Dette er den beste hårrøret jeg noensinne har brukt. Jeg fikk det som en julegave for 7 år siden, og det jobber fortsatt perfekt. Jeg har veldig tykk, veldig lang (nedre rygg), bølgete / krøllete hår og det tar ikke mer enn 15-20 minutter å rette håret mitt med dette flate jernet. Jeg har brukt den hver eneste morgen i ca 6 av årene jeg har eid den, og bruker den fortsatt 2-3 ganger i uken. Det fungerer fortsatt like bra som dagen jeg mottok den. Selv om det er litt dyrt, varer disse for alltid og jobber herlig. Jeg har aldri hatt et eneste problem med det, og det har blitt kastet i utallige kofferter og over natten poser, kastet rundt i skap og skuffer; Jeg har ikke tatt vare på det. Med noen billigere glattejern ser det ut til at keramikken på kokplaten forsvinner og produktet slutter å fungere, men det har ikke vært tilfelle. Fortsetter å varme opp i løpet av sekunder, blir veldig varmt, og får mitt galne morgenhår se slank og vakker på svært kort tid uten ekstra hårprodukter som trengs.

: star:: star:: star:: star:: star: Min Chi har vart 8 år og går fortsatt! Moren min kjøpte dette for meg da jeg var på college, og jeg har brukt det siden da. Det har vært mer enn 8 år, og det går fortsatt sterkt uten ende i sikte. Jeg kan ikke tro at det varer dette lenge med den mengden bruken den har hatt! Kvaliteten er uovertruffen. Jeg har prøvd andre strykejern som mine venner eier, og ingenting sammenligner.

Det blir veldig varmt, så jeg sørger for å holde den utenfor rekkevidde av barna mine. Dette er bra, fordi det har nok varme til å gjøre jobben raskt og effektivt. Det varmer raskt, noe som er et klart pluss. Først var jeg bekymret for at varmen kan skade håret mitt, men det har ikke skjedd.Jeg tar det på turer (i bære på meg så jeg er aldri uten det!) Og pakke ut det som det første når jeg kommer hjem, så det vil være godt å gå når jeg trenger det.

Moren min har en, og det gjør også søsteren min. Begge har vart så lenge som min. Jeg vil definitivt kjøpe en annen av disse når (eller IF!) Gruven biter støvet.

: star:: star:: star:: star: bra produkt Flott produkt, varme opp i sekunder. Jeg har naturlig krøllete hår og det tar vanligvis for alltid å rette det, men med dette glattet kan jeg gjøre det på 10-15 minutter lett. Jeg har ikke en temperaturbryter som jeg har sett på andre glattejern, men jeg har vært veldig fornøyd med dette produktet.

: star:: star:: star: ser bra ut Så langt ser alt godt ut, jeg har produktet veldig raskt. Jeg vil ikke vite noe annet til etter jul fordi det er en xmas gave. Takk skal du ha

Også i Utvalgte Produkter

Zeno Acne Clearing Device

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: