NARS Pigalle ($ 24,00 for 0,12 oz.) Er en halvmatt leppestift i en brunaktig rosa farge. NARS-nettstedet beskriver sin halvmatteformel er en "En høypigmentert matte, ikke-tørrende formel som gir en slitesterk, full bodem fløyelsaktig finish".

Selv om jeg vanligvis ikke er den høyeste lipstick-kjøpskunden, ble jeg fristet til å kjøpe en NARS-leppestift siden det alltid får gode anmeldelser som de beste leppestifterne i skjønnhetsmagasinets årlige toppleppestiftkategori. Så jeg endte opp med å kjøpe Nars Pigalle siden det var en nydelig matfarge som betyr at det ville være ugjennomsiktig og langvarig. Jeg bestilte den på nettet via Amazon mens jeg var i USA. Jeg hadde personlig ikke prøvd det, men var bare å dømme leppestiften ved sitt salgsfremmende bilde. Etter å ha bestilt leppestiftet jeg googled for å finne ut betydningen av ordet "Pigalle" siden NARS er kjent for å navngi sine produkter sensasjonelt og jeg var nysgjerrig på å få vite betydningen. Så jeg ble ikke overrasket da jeg fant ut at 'Pigalle' er navnet på et område i Paris, Frankrike kjent for å være et turistisk rødlys-distrikt som inneholder den berømte Moulin Rouge. Tilbake i India, navngi en leppestift etter et rødt lysområde ville ikke finne deg mange takers!

Etter pakking av pakken ble jeg møtt av emballasjen til leppestiftet, som var det smakfulle minimalistiske utseendet med det sorte matte gummiaktige materialet. Den har en veldig fløyelsaktig følelse, men på lang sikt har den en tendens til å vise flere fingeravtrykk enn andre metalliske leppestiftbeholdere. {Pic-1} {Pic-2}

Min første reaksjon etter å ha mottatt leppestift var fargen på leppestiftet som virket litt for mørkbrun for meg. Men etter å ha prøvd det med en rask prøveprøve på hendene mine (vi alle er utålmodige for å finne den virkelige fargen, er vi ikke?), Ble jeg lettet over at det var en nydelig rosa brun farge og ikke en mørk-på randen av emo -farge som jeg trodde det var.

Jeg prøvde det på og det så ganske fin farge ikke så brun som jeg hadde forestilt meg og ikke så rosa som nettstedet beskriver det. Jeg vil beskrive det som en nydelig blanding av rosa og brunt.

Avhengig av din hudfarge og leppe naturlig farge, kan dette være din hellige gral - din MLBB leppestift spesielt for indiske hudfarge.

Dens ganske ugjennomsiktig, så det er ikke behov for en base eller en leppeforing i det hele tatt. Jeg vil foreslå å bruke en leppebalsam før du bruker leppestift siden det er en matt leppestift og dermed vil markere alle linjene på dine tørre lepper, hvis du har noen. For en perfekt leppeform, vil jeg anbefale å bruke leppestiftet med en leppebørste for den nøyaktige fløyete ønskede effekten. Siden det er en ganske god ugjennomsiktig leppestift, er en sveipe god nok til å få fargen på leppestiftet. Hvis du vil ha en mørkere nyanse enn den opprinnelige planlagte skyggen, ville du sveipe den på et par ganger mer.

Fargen varer ganske lenge, kanskje ikke så langvarig som de spesialiserte langvarige leppestifter, men vil vare i god 5-6 timer og deretter sakte falte av. Det har en tendens til å bli litt tørking for leppene dine, spesielt hvis du er tørrskinnet. Jeg pleier å sette en gjennomsiktig leppebalsam over den slik at den har en tendens til å være mindre tørking over tid og gi litt glans. Du kan prøve den med en leppelys på toppen for en god fargekombinasjon. Jeg elsker å ha det ofte, og det ville vel være en daglig bruk formell ikke-i-ansikt leppestift (vel det er på ansiktet ditt, men du får poenget!). Jeg tror at denne fargen også gir en flott, enkel naken kategori leppestift når du skal ha en dramatisk røyky øye utseende.

Les mer om NARS Lipsticks

For å oppsummere-

Pros av NARS Lipstick i Pigalle

: Ja: Flott farge for indiske hudfarger. : Ja: Flott semi-matte for en fløyelsaktig leppe utseende. : Ja: God farge for en nøytral leppe for å komplimentere et røykaktig øyeutseende. : Ja: Ugjennomsiktig nok til å camouflere noen naturlige leppefargefeil. : Ja: Mer fargebetaling fra å bruke mindre mengde produkt.

Ulemper med NARS leppestift i Pigalle

: nei: litt tørking til leppene. Det kan ha et mer fuktighetsgivende element til det som hadde blitt lovet av NARS nettsted. : Nei: Kan gi et utvasket utseende hvis kombinert med feil brun hudtone. : Nei: Kostnad på pricier side. : Nei: Emballasje utsatt for fingeravtrykk.

Konklusjon:

Jeg vil absolutt anbefale det til hvem som helst. Det tjener de gode vurderingene toppen skjønnhetsmagasiner gir NARS. For meg er det nesten min MLBB fangst. Det er flott for folk som ikke liker skinnende leppefarger og ønsker et mer naturlig sofistikert utseende. Selv om det er pricier enn de fleste leppestifter, tror jeg det er verdt det, med en god tilbakebetaling.

Det konverterte meg til å gi mer pricier leppestifter en tanke. Nå som jeg er i India, vil jeg gjerne finne ut om vi får NARS kosmetikk i en hvilken som helst by i India. Noen har noen ideer?

De utenfor India kan kjøpe den fra Nars Website eller Amazon

Les også:

NARS Orgasm Blush Review, Photos, Swatches NARS Orgasm Blush Dupe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: