Hei damer,

Jeg må bruke datamaskinen mye i dag. Naturligvis har mine mørke sirkler og puffiness under øynene økt over en periode. Undereye-området er delikat og jeg vil ikke bruke over-the-counter øye kremer fordi de er fulle av kjemikalier. Jeg prøvde å eksperimentere med mange DIYer til jeg kom opp med denne. Så, uten å kaste bort mye tid, la oss komme i gang.

ingredienser:

Aloe Vera gel ⦁ Almond olje Jojoba olje ⦁ Grønn tepose ⦁ rosevann ⦁ Tom øye rulle på beholder

Fremgangsmåte:

1. Tilsett 2 ss mandelolje og 1 ss jojobaolje i en bolle.

2. Sett en grønn tepose i blandingen slik at grønnhetens godhet går inn i oljen. La det stå i en halv time.

3. Legg til 3 ss rosevann til denne oljeblandingen.

4. Legg til 1 ss aloe vera gel og 1 kapsel vitamin E til denne blandingen.

5. Rør denne blandingen til den oppnår en serumlignende konsistens.

6. Hell det i en øye rulle på beholderen eller annen kosmetisk beholder og hold den i kjøleskap.

Hvordan å bruke:

Tørk under øyet med en bomullspute dyppet i varmt vann. Påfør dette serum to ganger daglig under øyet ditt direkte med rulle på røret og klapp det med ringfingeren slik at den blir absorbert helt. Ikke massér denne gelen, bare klapp den.

Fordeler:

Dette øyenrulle-serumet føles veldig lett på huden og blir absorbert raskt. Jeg har brukt dette regelmessig, og dette har redusert øynene i stor grad. Mine mørke sirkler har også redusert med kontinuerlig bruk. Du må bruke det regelmessig for å få synlige resultater. Nå skal jeg diskutere fordelene med hver ingrediens. Aloe vera gel: Aloe vera inneholder Vitaminer A, C, B12 og E og mineraler som sink, kalsium og magnesium. Alle disse bidrar til å gjenopprette fuktighet i under øyet. Gelen øker også kollagen og hjelper til med å gjenopprette smaken av huden. ⦁ Almondolje: Almondolje er fullpakket med næringsstoffer og vitaminer som er gode for næring under øyet. Jojoba olje: Dette er oljen som er nærmest sebum produsert av huden vår. Dermed gir det næring til under øyet området uten å etterlate et fettete rester. Rødvann: Gjenoppretter pH i huden og reduserer overdreven pigmentering. Det reduserer puffiness og hevelse fra under øyet. Det strammer også huden rundt øyet. ⦁ Grønn te: Koffeinen i grønn te bidrar til å redusere puffiness i øyet. Som det er fullt av antioksidanter, forhindrer det også rynker og fine linjer rundt øyet. Vitamin E: Det er en kraftig antioksidant som reparerer traumatiserte hudceller, svinder alder og rynker.

Det er det, gutter. Bruk denne øyenrullingen og gi meg beskjed om din erfaring.

DIY Beauty Potion - Skin Serum for de dovne dagene! DIY Lett og effektiv Eye Makeup Remover Pads Intensive Hair Treatment for Hair Re-growth: DIY DIY Guava Face Pack for øyeblikkelig frisk og glødende hud Enkel snill å øyne Revitaliserende øye rulle på Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Garnier øye rulle på penn Hvordan redusere mørke sirkler Montagne Jeunesse Anti-Puffiness Cool Eyes Patch Hvordan kurere bløffe øyne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020