Er det slik som en "perfekt leppestift"? Hva er tatt av våre skjønnhetsdivaer her på IMBB?

Jeg tror det første som kommer til vårt hjerte er MAC lipsticks. I syv formler og stort utvalg av nyanser, vil det være minst en nyanse som blir din "må ha det" leppefarge. Disse er kremete, glatte, pigmenterte og langvarige. Uansett hvilken utseende du vil oppnå-pouty, sexy, stilig, demure ... ..sikkert kan du finne den perfekte nyansen i samlingen.

Jeg er enig i at disse leppestifterne er litt dyre, men de er verdt kronen. I dag vurderer jeg min HG naken leppestift. Det er fra MAC Satin-ferdiginnsamlingen, kalt SPIRIT. : Inlove:: Inlove:: Inlove:: Inlove:: Inlove:

Skygge:- MAC Spirit ... Det er en Muted pinky-beige brun. (Satin) Pris:- INR 990 / - Ingredienser: - ricinusolje, trioctydodecylcitrat, glyceryltriacetylhydroksysterat, candellla voks, oktydodekanol, silika, jojobaolje, bivoks, sesamolje, ozokeritt, karnaubavoks, cetylricinoleat, mikrokrystallinsk voks, ascorbylpalmitat, tokoferol, vanillin ... for å nevne noen. (sjekk vedlagte bilde for full liste).

MAC beskriver at det er Satin Lipsticks som "En leppestiftformel som gir høy fargeutbetaling og en halvmattig finish." Jeg tror at Satin MAC-leppestiften er den mest populære for det enkle faktum at du får mest mulig farge for denne linjen av leppestifter.

Det er en fin matt farge med rosa-brun undertone. En flott nakenfarge for hverdagsbruk. Veldig praktisk hvis jeg vil ha dramatiske øyne.

Her er fargeprøven på hånden min.

Dette var min første MAC leppestift jeg hadde 2 år tilbake. Og denne er andre gang jeg kjøper den samme nyansen. Den passer perfekt til min NC 42 skinn uten å vaske fargen på ansiktet mitt. Det gir en fin rosa farge. Jeg elsker dette mest fordi det utmerker mine pigmenterte lepper perfekt. En glid av det er nok til å jevne ut alle pigmenteringene.

Her, hvordan det ser ut på leppene mine.

Bare leppestiftet.

Med klar glans på toppen.

Pros av MAC Spirit Lipstick Review

• Satinfinish er matt finish som er likt av mange på grunn av den glatte, kremete tekstur. • Fargen er best for rettferdig til middels hudtone for å oppnå nakenhetens utseende med dramatiske øyne. • Det er langvarig, akkurat som alle MAC-leppestifter. • Meget pigmentert. En glide er nok for fargen å vise. :tilbedelse: • Gir en subtil sunn rosa farge i stedet for et blegt nakenblikk. • Den nydelige Vanilla lukten den har. :spise:

Ulemper med MAC Spirit Lipstick Review

• Prisen kan være en begrensning. Men jeg føler at hver kvinne skal ha minst en MAC-leppestift fordi den er verdt hver krone. : - * • Jeg føler at den tørker leppene mine til en viss grad. Så jeg foretrekker en naturlig eller gjennomsiktig leglans på toppen.

Håper du likte det. Gi meg beskjed om din favoritt MAC-leppestift nyanser. :-))

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: