Oflate Jeg har begynt å ha på leppeplaster. Jeg tok en lang pause fra leppeplaster, men jeg er tilbake til å elske dem igjen. En viktig grunn til å komme tilbake til leppeplaster i vintre. Jeg finner glosser mer fuktighetsgivende og behagelig enn leppestifter. Selv på de fleste skitne leppedagene mislykkes glosser ikke deg.

Jeg har en beskjeden lip gloss samling, men det er noen lip glosser som jeg nå frem til de fleste disse dager, eller la oss si "min mest slitte leppeplaster" så langt.

Ikke i noen bestemt rekkefølge. Så her går du. 🙂

Estee Lauder Michael Kors Lip Gloss Svært Hollywood: Dette var den første leppelysen jeg noensinne har prøvd fra Estee Lauder, og siden da er jeg en fan. Det er en veldig blek peachy lip gloss med åpenbare golden shimmer til det. På leppene går det nesten gjennomsiktig. Det er smakløst, men har en søt jordbær lukt til den. Jeg har nesten ferdig med å bruke hele røret. 😛

Lancome L'Absolu Creme de Brillance Lip gloss i Rose Mythique: Dette er mer av en flytende leppestift enn en glans i seg selv. Det er en lys rosa glans med fuchsia og gylden glimmer til den. Er lenge oppe, ugjennomsiktig og tørker ikke ut leppene dine. Jeg liker å ha det mest på kveldene.

Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss in Exces: Den eneste og eneste røde glansen jeg er komfortabel på å ha på seg utenfor. Det er en jordbærrød halv ugjennomsiktig glans. Det har ingen glimmer og det bløder eller smøres ikke, selv uten en leppe.

Chanel Glossimer i Pink Teaser: Enkel ser tube men flott formel. Det er ikke klissete. En rosa rosa glans med gylden og fuchsia "non gritty" shimmer. Det er en av nyanser som lyser opp hudfarge. Enkel, ingen oppstyr, flott glans.

MAC Fold and Tuck leppe glass: Det er en begrenset utgave glans. Det fulgte med MAC Pret-a-Papier-samlingen. . Den nærmeste dupe fra deres faste linje er MAC Lychee Luxe. Det er en korallrosa nyanse med gylne flekker i den. Denne glansen er årsaken til at jeg kom tilbake til leppeplaster igjen. Jeg har brukt dette så mye om sommeren, det er ikke engang morsomt. Det er litt klissete, men jeg falt bare for skyggen.

Estee Lauder Pure Color Gloss Passion Berry: Jeg er ennå ikke gjennomgå denne glansen. Det er fra deres nye Pure Colour Collection. Det er en ren rosa glans med multi-farget glimmer på den. Bare en farge på fargene på leppene dine, og det får leppene dine til å se pouty. : - * Det er en slik festlig ferieglans at du vil elske en slik formel i samlingen din.

Lakme Sheer Satin Lip Gloss # 11: Jeg liker så glossene Lakme kom opp med sin sigøynesamling. For prisen tror jeg de har gjort en flott gob. Nr. 11 er en lyserød glans med mauve med sølvglimmer på den. Veldig lett å bruke farge, bare når som helst på dagen. 🙂

Lakme Aquashine Lip Farge Old Rose : Dette er favorittglansen min hele tiden. Det er en blek rosa farge og slags vasker ut fargen fra ansiktet mitt, men jeg elsker det bare. Elsker røret, skyggen og bare alt om det. Jeg tror jeg vil alltid tilbakekjøpe denne spesielle glansen fra Lakme.

Hva er noen av favorittlipsene dine?

Ytterligere avlesninger:

  • Topp 5 Lipglosses Survey Resultat
  • Topp 5 Favoritt Lip Glosses: IMBB Survey

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: