Over 50 DIY Bindi Designs

I løpet av mine høyskole dager var min bindi design ganske populær som jeg pleide å tegne mine egne nye design hver dag. Over en periode [vet ikke hvordan] jeg sluttet å bære bind, og jeg hadde nesten glemt at jeg pleide å sport så mange forskjellige bindinger i fortiden! Da jeg holdt Bindi for Neya, kom det faktisk til meg og jeg trodde jeg skulle dele noen av disse designene til deg damer her på IMBB.

Jeg har tegnet noen få motiver i et papir for å vise det til deg.

Du kan bruke noen eyeliner til å tegne den, eller Lakme Eyeartist vil også hjelpe mye. Alle designene jeg har tegnet her er enkle og enkle, så prøv det og gi meg beskjed om din erfaring. For å gjøre det mer interessant kan du til og med prøve å legge til farger på disse bindene. Vi får flytende farger i butikkene spesielt for bindis som kan brukes til å legge til farger.

Her er noen enkle enkle slag.

Jeg har mest brukte linjer enn kurver, da det er lettere å tegne linjer i pannen. Jeg har også utvidet designene for bedre klarhet, slik at størrelsen på disse bindene kan endres i henhold til hvor bred eller smal pannen din er. Jeg foretrekker alltid små, så jeg sørger for at jeg tegner svært små og korte linjer når jeg tegner disse designene. Mens du prøver det for første gang, må du bare holde en bomullspinne dyppet i olje med deg, slik at eventuelle feil kan korrigeres umiddelbart. Alt kommer over praksis, slik at du fortsetter å øve deg, trenger du ikke noen bomullspinne på siden din

Matematiske symboler kan også prøves og stoler på at det ser kult og elegant ut.

Den andre linjen viser hvordan designet kan utvikles til en større eller mer kompleks. Disse designene kan også brukes individuelt eller klubbes sammen og tegnes som en større bindi som vist i 2. rad sist. På begge måter er det enkelt og ser bra ut.

Den tredje linjen viser igjen hvordan en enkel <og> symbol kan brukes på forskjellige måter i henhold til ens valg og stil. Jeg pleide å bære alle lange og store bindinger når jeg bærer saree og de små og små når jeg bærer salwars og tees. Størrelsen på min bindi blir mindre ettersom klærne mine går fra tradisjonell til vestlig 😉 Noen ganger blir det til og med usynlig, og min bestemor fortsetter å rope på meg 😉

Det neste settet med design er igjen enkle og enkle slag, men en blanding av kurver og linjer.

Første linje viser design med basen som alfabetet 'Y', og den andre linjen viser design med base som diamantform. Første rad siste og andre rad siste design er vanligvis slitt mens jeg rushing om morgenen for å fange høyskolebussen. Den enkleste og enkleste på samme tid tiltrekker seg oppmerksomhet.

Den tredje og fjerde linjen er igjen en enkelt floral design og pil design henholdsvis. En vennen min var gal i floral design, og hun fortsatte å insistere på å prøve alle nye floral design. Jeg har glemt nesten det meste av det nå 🙁 Wish jeg hadde notert det ned i et papir da, men jeg er sikker på at jeg ville ha mistet det papiret nå.

Endelig en søt smiley som ville bringe et smil til alle som har en samtale med oss. En veldig søt design som ble elsket av alle rundt meg. ':)' På denne måten ville smilet også fungere.

Så damer, håper dere alle likte dette innlegget. Venter på tilbakemelding.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: