Åreknuter: La oss beholde disse benene - SPIDER GRATIS!

Jeg visste ingenting om åreknuter før jeg så dem på bhabhis bena. Hers er en relativt mild tilstand - det er det hun sa. Hun fortalte meg vente til du goggle den på nettet og det var det jeg gjorde. Jeg bare om jeg deler det med dere på informasjonen jeg fant. Så her går det. . . .

Åre er blodkar som returnerer karbondioksid som inneholder blod fra alle organene mot hjertet. Fra hjertet blir det transportert til lungene hvor karbondioksid slippes ut og blodet er oksygenert, som deretter bæres tilbake til resten av kroppen av arterier.

Åreknuter i spiserør og spindel er forstørrede årer som er hovne og hevet over overflaten av huden. De kan være mørke lilla eller blå, og ser vridd og utbulende. Åreknuter er ofte funnet på baksiden av kalvene eller på innsiden av beinet. De utvikler seg når ventiler i blodårene som tillater blod å strømme mot hjertet, stopper på riktig måte. Som et resultat, blader blod i årene og får dem til å bli større.

Det er to typer - store varicose og små edderkopper. De store åreknuter er bulging type vener. De er lett synlige og utvidet mer enn 4 mm i diameter. Små edderkopper er de som vises på hudens overflate. De ser spider web-like, små og korte.

Store åreknuter Edderkopper

Åreknuter og edderkopper kan forekomme hos menn og kvinner av alle aldre. Det er for det meste observert hos kvinner i de fødselsårene og eldre. Igjen, min unike BHABHI - som ikke tilhører noen av kategoriene, lider av åreknuter. Jeg antar det er arvelig igjen !!! hun lider hovedsakelig fra edderkopper, men kjære! De ser CREEPY! Hun har fått masse edderkoppårer som starter rett fra foten og går gjennom baksiden av beina og lårene.

Åreknuter har ingen fysiske symptomer. Smerter, kramper og kløe er noen av symptomene som er forbundet med åreknuter. Folk med varicose edderkopper opplever trykkfølelser. Mesteparten av det kosmetiske utseendet er problemet med mennesker som er rammet av åreknuter. Behandlingen av åreknuter avhenger av størrelsen på åreknuter, tilstedeværelsen av eventuelle symptomer og stedene til venene. Behandling er ikke alltid nødvendig. Noen behandlinger inkluderer: - kompresjonstrømper, laserterapi, skleroterapi (der en væske injiseres i venen) og kirurgi for å fjerne venene.

Komprimeringsstrømper fungerer ved å redusere mengden blod og trykk i venene. Skleroterapi er en prosedyre der en nål som inneholder en oppløsning, injiseres direkte i venen. Denne løsningen irriterer veneans forside, og forårsaker at det hevder og blodet stikker. Venen blir til arr og til slutt blekner. Denne prosedyren utføres normalt hvis andre alternativer ikke fungerer.

Uansett å holde hverandre av årsakene til åreknuter, kan vi unngå denne tilstanden og nyte sunn og vakker utseende ved å følge noen få tips:

 • Periodisk ben høyde er veldig nyttig. Hvis du sitter i lang tid, strekker du alltid beina, roterer anklene og reflekterer tærne mens du sitter.
 • Spis fiber rik mat. Unngå raffinert mat som maida og pasta etc.
 • Gjør sarvangasan daglig, du vil aldri utvikle åreknuter.
 • Spis mindre salt.
 • Unngå å stå i lang tid. Hvis jobben krever at du gjør det, må du ha riktige slangestrømper som kan hjelpe blodpumpen tilbake til hjertet ditt.
 • Regelmessig trening og vektkontroll er alltid gunstig. Styring av normal kroppsvekt hjelper ved å unngå funksjonsfeil i sirkulasjonssystemet som forårsaker trykk på årer.
 • Ha alltid god kroppsstilling. Når du står opp, stå opp rett!
 • Unngå høye hæler hvis jobben krever at du står i lang tid.
 • Prøv å løfte bena med puter eller noe som gjør at blodet fra underbenene kan strømme tilbake til hjertet.
 • Ikke bruk tette klær, begrenset klær under midjenivå.

Noen hjemmehemmer:

 • Bruk av vitamin E olje eller heksehasselte til det berørte området tjener som et godt hjemmiddel for åreknuter.
 • Å ta varmt Epsom saltbad, to ganger i uken, vil vise seg å være effektive når det gjelder å behandle åreknuter.
 • En annen nyttig hjemmehjelp ville være å massere det berørte området med rosmarinolje.
 • Ta litt fyldigere jordpulver og tilsett litt vann til det, til det danner en pasta. Påfør denne mudpacken på det berørte området om natten og la det stå på til morgenen. Skyll deretter av med vann.

Til slutt, vær så snill å huske om smerten din blir for mye, vær så snill å ikke maske den ved å ta smertestillende midler.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: