VASELINE HEALTHY HAND AND NAIL LOTION - EN REVISJON

Helllooo IMBB. Først en stor takk til alle elskovene her ute som gjør alt som trengs for å holde det gode arbeidet rullende. Spesielt takk til Rati for å la meg være en del av det. Jeg har vært veldig spent på å se min skriving her, men det var litt jinxed. Når jeg satte seg for å skrive noe eller det andre skjedde. Nå som jeg endelig skriver, er så glad, kan like godt bryte inn i en mini bhangra: dans:.

Vintrene er endelig her og sammen med de oh-så behagelige jakker og pullovere, varm sjokolade og varme klemmer: Hugleft: Kom sesongens må ha-fuktighetskrem og kremer og kremer. 🙂

La meg introdusere deg produktet jeg skal gjennomgå, sin-

Vaselin sunn hånd- og neglelotion-håndkrem med keratin og vitamin E. "

La oss se hvordan det gikk -

Hva det hevders - "Vaselin sunn hånd og neglelotion er formulert bare for hendene dine. Dens kondisjonerende fuktighetskrem er raskt absorberende og ikke fettete. Den nærer til mykere hud, knokler, glattere nagler og sterkere negler. I 2 uker er neglene 10x sterkere "

Veibeskrivelse - "Påfør daglig for jevn, frisk hud."

(Phewwww !! Og jeg trodde Kjemi ville aldri hjemsøke meg igjen)

Pris - Rs. 50 for et 75 ml rør.

Har brukt det siden - 15 dager

Fordeler med vaselin sunn hånd og neglelotion

: Ja: Det gjør hendene dine glatte. De ser og føler seg veldig myke og skinnende. Moren min har virkelig tørre hender og det virket underverk for hendene hennes. Mine hender så livligere ut. Den dullhet var borte. : Ja: Neglene er definitivt sterkere og ser sunnere ut. Den hvite delen av neglene er hvitere og lysere. Neglene er ikke lenger sprø og bryter ikke under mindre press. Veksten er raskere, rundt 2-3 millimeter i 3-4 dager. : Ja: Under en eksamen var jeg nervøs og hadde gravd inn i min fingerpotter av frykt. Mine hender så gult etterpå. Det reparerte helt min neglebånd og jevnet dem med 5 dagers bruk. : Ja: Mine hender har en tendens til å parchere ut om jeg tilbringer mye tid på luftkondisjonerte rom, jeg brukte bare en liten mengde på den ene siden for å se om det kan beskytte eller ikke. Og det gjør det egentlig. Hånden som var bar var tørr og den andre var ok. : ja: Emballasjen er en fin lysorange farge. Flip-åpent rør er solid. Hetten er tett nok til ikke å åpne i vesken din. : Ja: Det er billigere enn skitt billig.

Ulemper med vaselin sunn hånd og neglelotion

: Nei: Den store ingredienslisten full av kjemikalier med skummelt navn. Ingrediensene er veldig kontroversielle, og et Google-søk på ingrediensene er nok til å skremme deg og si at alle disse har vist seg å forårsake kvalme, utviklingstoksisitet, organsystemfunksjonstoksisitet, økt hudfare osv. Etter å ha lest alt dette ville du egentlig ikke vil bruke lotion. : Nei: Det er ikke så ikke-fettete som det hevder. Greasiness er der, og etter at du gni i en størrelse med to ert, kan du egentlig ikke holde ting eller åpne flasker. Så hvis du tar litt, er det ikke nok, og hvis du bruker mer, er det fettete. : Nei: Det gjør ingenting for mørkets hud. Området rundt nagelsengen er mørkere enn resten av hånden min, og det gjør ingenting for det. Selv om det ikke hevder å gjøre det, foretrekker jeg noe som nærer, styrker og lyser. : Nei: Duften kan forstyrre noen mennesker. Jeg liker det, men det er ikke en veldig attraktiv duft. : nei: Keratin er "hydrolysert keratin" og nevnes senere på ingredienslisten. Kollagen kan ikke absorberes gjennom huden, det blir nevnt som en siste ingrediens. Begge ser ut som mer en markedsføring gimmick.

Min Take - Denne tingen fikk øye på meg da jeg var ute med mamma. Hun gjorde henne dagligvarebutikk i Big Bazaar, og jeg lurte rundt å bli kjedelig. Da jeg fant det å være noe nytt, bestemte jeg meg for å prøve det. Helt ærlig hadde jeg aldri brukt en håndkrem før, men så er prisen på Rs.50 hva som endelig gjorde meg inn. Med så lavt merke ville det åpenbart ikke skade selv om det ikke viste seg å være bra.

Jeg sjekket ikke ingredienser før jeg kjøpte. Først etter at jeg kom hjem, lest jeg hva som går inn i produktet. Som sådan har jeg ikke blitt skadet på noen måte ved å bruke dette, ingen bivirkninger, ingenting. Hvis jeg ikke hadde kjent med de skadelige effektene, ville jeg ha fortsatt å bruke dette fordi det ikke har skadet meg / huden min heller. Men fortsatt er det litt redd. Jeg lar deg bestemme, så det er ikke en "yayy" eller en "nay".

Vil jeg tilbakekjøp - jeg tror ikke det jeg vil kjøpe dette igjen. Selv om jeg vil kjøpe en hånd og spiker krem ​​fordi jeg allerede er 21 + og tegn på aldring blir først reflektert på hendene og forebygging er alltid bedre enn kur. Så kanskje jeg vil prøve noe mer på den naturlige siden, si som Fabindia eller Oriflame eller kanskje til og med Bodyshop (hvis foreldrene er i godt humør 😛).

Så her er mitt første innlegg til IMBB, slipp en kommentar og gi meg beskjed om hvordan du likte det. Også jeg vil gjerne stille et spørsmål om kjemikaliene som brukes i kosmetikken vi bruker. Er så små mengder kjemikalier nok til å forårsake kreft eller andre dødelige sykdommer som hevdet eksperter hevder? Jeg venter på tilbakemeldingen din.

Har du brukt Vaseline Healthy Hand and Nail lotion?

Ytterligere avlesninger:

  • Vaseline Aloe Fresh Hydrating Body Lotion Review
  • Shopping: Health Glow, Maybelline, Vaseline, Marks Spencer, Body Shop

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: