Garnier Total Comfort (nærende + antispenning kald krem)

Været i Hyderabad har blitt ganske uforutsigbart, det regner selv i november måned, vet jeg ikke om jeg trenger å ringe denne regntiden eller vintersesongen! Uansett, la meg fortelle deg alt om denne kalde krem ​​som jeg kjøpte for å beskytte huden min fra det kalde været, det er Garnier Total Comfort (nærende + antistrengende kaldkrem)! Jeg så blandede svar fra folk om Garnier-produkter, men jeg gikk fortsatt frem og kjøpte den av den enkle grunnen at den er produsert av L'Oreal, et kjent merke!

Hva krever Garnier? Garnier Total Comfort kaldkrem er mye mer enn en grunnleggende fuktighetskrem: det virker i 24 timer for å nærme og beskytte huden mot tørrhet. Intensivt fuktighetsgivende, det gjør huden myk og umiddelbart beroliger alle følelser av ubehag eller tetthet. Hvis huden din er tørr, ubehagelig og føles stram. Garnier Total Comfort kaldkrem beskytter mot hard vintertilstand og ytre aggressjoner som vind og forurensning, som tørker ut huden og gjør den mer skjøre. Den unike formelen inneholder naturlige aktive ingredienser som 100% ren acacia honning, kjent for sine hydrofikserende egenskaper, for å opprettholde hudens fuktighet.

Aktive ingredienser: En komplett liste over ingredienser er ikke nevnt! Det eneste som er skrevet er: 100% ren akacia honning, for sine hydrofikserende egenskaper, for å opprettholde hudens fuktighetsnivå. Garnier Total Comfort, for 24 timers hydrering og komfort, og for smidig hud som føles som fløyel å røre ved. Hvordan bruke Garnier Total Comfort: Påfør med lette sirkulære slag fra midten av ansiktet utover på perfekt renset hud.

  • Den høye penetrasjonen 'teppe' tekstur er både glatt og myk uten å forlate en fettfilm. Det er en utmerket base for sminke.

Pris: Jeg antar at Rs.110 eller Rs.115 INR for 40ml (jeg kastet bort kartongen og det er ikke nevnt på karet).

Min erfaring med Garnier Total Comfort Nourishing + Anti-tightening cold cream: Denne krem ​​kommer i en gul farget 40 ml kar og er rik på tekstur, det er som smør ;-). Jeg har en vane med å slippe ting, har noen andre det samme? Jeg droppet dette karet så mange ganger, men heldigvis sluttet karet ikke fordi det er laget av tykt glass! Jeg har en kombinasjonshud, hevder produktet at det etterlater huden jevn og myk uten en fettfilm, men faktisk da jeg søkte på krem, måtte jeg gni litt tid fordi det ikke ble lett absorbert i og etter noen få minutter jeg kunne se ansiktet mitt helt oljeaktig og fettete! Produktet hevder at det ville tjene som en utmerket base for sminke, men ærlig talt blir kremet så fet på ansiktet at du ikke engang ville føle deg med en kompakt! Dens påstand om at det gir 24 timers hydrering gjør huden smidig, som fløyel når du berører, er usann, fordi det gjør huden så fet og fet at du ikke har lyst til å røre og du har lyst til å ta et vev ut og tørke din ansikt med en gang! Jeg ville ha en krem ​​som ville fukte godt, bli lett absorbert, slik at huden ble jevn og smidig, men dette ser ikke ut som en mositurizer i det hele tatt! Jeg prøvde kremet på hendene og etter litt rubbing kunne jeg se krem ​​absorbert i, men det gikk fortsatt litt greasiness! Jeg tror dette vil fungere for personer med ekstremt tørr hud! Jeg vil først snakke om CONS & then PROS, du vet hvorfor: -> Ulemper med Garnier Total Comfort

  • Det virker ikke som en fuktighetskrem og gir ikke noe intensiv fuktighetskrem som det hevder.
  • Det gjør ikke huden min smidig og fløyel å røre, det gjør det fet!
  • Det har ikke en høy penetrasjon 'teppe' tekstur, den har en fettete tekstur.
  • Det fungerer ikke som grunnlag for sminke.
  • Kan ikke brukes som en grunn fuktighetskrem for en 24-timers hydrering som merket påstår.
  • Ingredienslisten er ikke nevnt.
  • Dette kommer i et badekar, jeg føler at det er litt uhygienisk å hver gang dukkert fingrene for å ta ut kremet.
  • Det er ikke nevnt hvilken hudtype den passer.

PROS av Garnier Total Comfort

  • Duften er mild og er ikke tung duftende.

Vil jeg anbefale dette? Ikke egnet for personer med fet eller kombinasjonshud, jeg tror jeg vil anbefale dette til personer med ekstremt tørr hud! Når jeg sier ekstremt, mener jeg ekstremt ekstremt: ->

Vil jeg tilbakekjøp? Jeg vil ikke tilbakekjøp dette!

Har du brukt Garnier Total Comfort Cold Cream? Vennligst rate i boksen under.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: