Eye Shadow Quads: Lakme og Maybelline

Etter den første delen, der jeg skrev om Revlon Colorstay 12-timers skygge quad og Lakme eye quartet i Desert Rose, vil jeg gjerne skrive om to flere av mine favoritt øyenskygge quads her - fra Lakme og Maybelline.

Lakme Eye Quartet: Påfugl: Pris Rs 425:

Dette heter med rette og den mest fargerike quad i Lakme-samlingen. Valget av øyenskygger kan få noen til å kaste seg over dem. Dette passer for enhver fest / festival for å gi øynene glammen. Imidlertid er denne øye quad ikke vanligvis delt inn i lokk-krøll-bein nyanser. Dette er en quad å helt eksperimentere med fritt. Det er det jeg elsker mest om denne quad.

Den øverste venstre skyggen er en varm metallisk bronsefarge som kan brukes på enten panneben eller lokk-jeg bruker det til tider som en bronse på kinnet :). Topp høyre farge er en mørk glitrende lilla-for krone eller hjørne, men det ser bra ut på lokk også. Bunnen to farger er fine, men danner de viktigste ulempene ved denne paletten. Den blå farge nederst til venstre, selv om den ser veldig nydelig ut, men har en dårlig fargelønn, påføres uten primer, denne fargen bygger seg ikke i det hele tatt. Etter 4-5 fargeprøver ser det en blå som husker meg RIN vaskemiddel såpe :(. Skimmeren er ikke i det hele tatt synlig, og selv applikasjonen er vanskelig og blir ujevn. Det er også vanskelig å blande jevnt. Samme med den grønne fargen - hadde det sett på øynene slik det ser ut på paletten - det kunne ha vært en eneste vinner-men sukk-i første omgang kommer det ut til å være en blek grønn nyanse som må piles på og på for å få den lyse grønnfargen. Jeg prøvde den grønne med en primer - og det ble overdrevet og jeg så ut som en dragonfly: (Det er vanskelig å få den subtile glitrende grønn øyenskygge - enten det blir splotchy eller for dypt pigmentert. Oppholdsstyrken er ikke bare god opphold i 3-4 timer, avhengig av vær eller hudtype. Siden bedre artister enn meg kan kanskje trene ut fargene bedre - Jeg gir denne øyenskyggen quad: - *: - *: - * bare på grunn av fargevariasjonen det tilbyr. Her er to utseende med Lakme øynekvartett i Peacock (oops! Glemte mascaraen: D).

Maybelline Expert Wear Eyeshadow Quad: Tid for vin: Pris Rs: 240

Neste og sist i min favoritt øye quad saga kommer alles favoritt øyeskygge: Maybelline Expert Wear Eye Shadow. Min quad er oppkalt Tid for vin. THan er en absolutt hverdagskontor / formell brukbar skygge, og prisen er mindre enn noe annet merke for en øye-quad. Øyekvadkombinasjonen er meget velvalgt, og selv om noen få ordninger er gitt på baksiden av pakken, forteller du hvordan du kombinerer fargene for å få forskjellige utseende.

Øverste venstre øyenskygge er den venstre fargen på min knyttneve. Det er en blek kremfarge ment for lokk. Den nederste venstre fargen er 2dre fra venstre på min knyttneve - en perle rosa farge med lys shimmer ment for panneben. Den tredje farge er en øverst til høyre - en dyp mørk lilla ment for crease-Jeg bruker det ofte på lokkene for å få en rask, purpur, røykfylt øyekikk (nei det ser ikke ut som noen har gitt meg et svart øye 🙁 Den siste øyenskyggen på knyttneve er den nederste høyre fargen - en fin lyspærer med gylden glimmer. Dette er også for krone og hjørne om dagen, men igjen for en fest, jeg bærer den på lokkene - ingen skade er gjort. heter det:

  1. Subtile Look: Bare øverste venstre øyenskygge på lokket
  2. Casual Look: Øverst til venstre på lokk og øverst til høyre på krone
  3. Klassisk utseende: Øverst til venstre på lokket, øverst til høyre på krone og nederst til venstre på pannebenet
  4. Dramatisk utseende: venstre på lokk, øverst til høyre på krone, nederst til venstre på pannebenet og nederst til høyre på ytre hjørne. Det er den kombinasjonen jeg har sportet under 🙂

Jeg har ingen store klager med denne øyenskyggen quad-fargene er fine og bygger bra, og jeg kan bruke alle dem. Oppholdsstyrken er gjennomsnittlig (se bildet mitt - lokket fargen har nesten falmet i ca 2 timer). De øverste og nederste høyre farger er litt blek og ser nesten like ut - men for et typisk røykfylt øyeutseende fungerer de bra når jeg bruker mørkere pigmenter fra andre quads. Det største pluspunktet er at du aldri vil gå overbord med fargene. De vil sikkert gi ønsket nøytral eller stilig utseende hver gang du bruker dem. 🙂

Samlet vurdering: :-* :-*:-*:-*

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: