Hvordan bli tilpasset på kontoret

Dette innlegget er dedikert til alle skjønnhetene som bor i pultjobber (IT, admin, BPO, mottak, faktureringsteller og andre slags pultjobber)

Hvor mange av oss sjekker ut våre gamle bilder i løpet av våre høytidstider og sukker "hvor passer vi var da" og sverger ved jobbene våre at det ikke er mulig å holde seg i form lenger?

Jeg kom over mange artikler som sier at de skal passe på kontoret, trene på skrivebordet, strekke seg på skrivebordet etc. - er det mulig i virkeligheten? Det er greit å si klatre trappene eller ta en spasertur for å holde seg i form - det er mulig en gang imellom, ikke når du har lunsjmøter etterpå og rushing for å komme inn på kontoret i tide 🙁

Så la oss få en virkelighetskontroll og prøv å plukke opp noen tips for å holde oss i form som vi lett kan sette i gang for å hindre oss i å kjøpe nye par jeans 😉)

1. Frokost - det gode gamle trikset Vår første fiende er frokost, så la oss kompromittere og akseptere vår fiende. Vi sov sent Våknet sent Vi spiste sent

Brunsj er fint bare på lat søndager, når du våkner sent - ikke når du er på kontoret. Personlig hater jeg havre og cornflakes, hvis du liker dem, munch på det (også kjøpe en god melkekartong, hvor du ikke trenger å koke det og kan bruke den direkte fra kanen til å skålen.) Noen ganger kan vi ikke unngå morgentiden, så på de dagene, slår kontorkafeteriet for å få idli, poha eller upma. Jeg kan spise poha (aval upma eller avalaki bad i sør) hele dagen, hvis jeg ikke kan lage en skål og te hjemme, går jeg for poha yummy!

2. Ikke gå til Amul / barista / ccd tellere på kontoret din og start dagen med tunge smørbrød og kremete wraps. Min søster skylder det på hennes hubby og barn for ikke å få tid til henne. Igjen hvor lang tid tar det å fikse en bolle med cornflakes? Tre ting klar på mindre enn et halvt minutt, ta med en bolle, hell øyeblikkelig melk og cornflakes 🙂 glad du, din mage og lommebok. Å kjøpe dem er nøkkelen til å motivere deg selv til å ha det med jevne mellomrom, se etter spennende smaker eller mysli og mutterblandinger ... ..

3. Koffein - er en avhengighet

Jeg smør kaffe, spesielt de filterkoffene, de fleste av oss har ikke luksus på kontoret for å bli koffeinfri. I stedet har te på kontoret din og også begrense deg fra å ha mer enn to per dag.

Hvis du har en melkautomat på kontoret - prøv forskjellige smaker av te som ingefær, kardemomme og så videre, også teposer er lette å bære og rimelige (forutsatt at melk er fri i det meste av kontoret) 😛

Hvordan kutte den ekstra koffein? Drikk vann, ta en tur, ha juice - ikke jobbet ennå? LES UNDER Gå til toalett og høre en (tazza garma garam) varmt sladder på kontoret. Han han, vi gjør det hele tiden. Hvis ikke ta opp damen din, må du ha to hytter på tvers og sørg for at du ikke marsjerer mot salgsautomat eller pantry, men i toalettet for å få litt gup

Koffein gjør noe bra for kroppen vår, men sukkeret er det viktigste skurkemålet, så med mindre sukker, kan du gå lett på en kopp mer av din favorittte eller kaffe. Glad gulping! Jeg liker heller ikke grønn te, 😛 jeg kan drikke varm sitron en i stedet. :)

4. Statue - Den faste

Hvis du er i et møte, er det akseptabelt å stirre på skjermen eller sitte på en strekning i tre timer eller mer. Men på skrivebordet, uansett hvor opptatt du er, tar du en og annen pause for å holde deg i form, hvis du ikke kan forlate stedet, stå opp og sitte igjen. Deler trikset mitt, men ingen ler meg her: X Jeg holder en flaske vann foran ma-monitoren og holder nippe på det, så åpenbart det oppfordrer meg til å treffe toalettet 😛. LOLZ: D

6. False Hunger Pangs Når magen har blitt uoppnådd i lengre tid, gir den disse sultpangene (vilje til å spise fysisk og psykologisk), men de fleste er falske varsler: P. Prøv å ha vann til og med for å unngå slike sultpenger. Å bringe salat til kontoret er nesten umulig, men det er mulig å bringe et eple eller en banan. Prøv også juice uten sukker eller mindre sukker. :)

7. Stakk opp Stacking opp sjokolade, godteri, sukkerholdige kaker, aloo bhujiya og sjetonger på kontoretrekk eller skap er skadelige. Hver gang du åpner din tegning for å plukke opp noe, vil disse visuelle behandlene sende et signal til hjernen vår for å få tak i noen: P. Den onde plottet ...

Også null kalori candies eller tannbleking gums er ikke egentlig kalori fri. Hvis et produkts kaloriverdi er mindre enn 5 kalorier per porsjon, kan de merke dem som kalorifrie. Så velg klokt. :)

Kontorskrittet mitt har kjøleskap, jeg holder frukt yoghurt av forskjellige smaker i dem (på den måten kan jeg behandle min søte tann noe godt) Nødvendig er dette ikke det eneste alternativet, du kan alltid finne ut sunne alternativer som nøtter og tørre frukter av ditt valg. Peanøtter, rosiner eller til og med hvete kjeks er et sunt alternativ for å erstatte de salte, oljeaktige og fettete smakerne (nevner det for å de-motivere oss fra å konsumere det ofte 🙂)

Bildekilde 1, 2, 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: