Hellige griller # 1 - MAC PAINTS

MAC-malinger har vært blant mine favoritt skjønnhetsprodukter for en stund nå, og jeg bruker dem nesten hver dag i sminke min. Du kan spørre deg selv hva slags rolle MAC-malingen spiller i min daglige sminkerutine, vel, løsningen er ganske enkel, malene er en fabelaktig øyeskygge base.

Det har vært mange diskusjoner over hele verden wher eller ikke er det nødvendig å bruke en øyeskygge base eller ikke. Svaret på det spørsmålet etter min mening er enkelt: JA! Øyenskygge Primer / Bases forhindrer ikke bare øyenskyggen din fra krølling, men de intensiverer også øyenskyggenes lysstyrke og lysstyrke, og forhindrer at skyggen din fader eller griller ut gjennom dagen. Men for å være ærlig, er hovedårsaken til at noen skjønnheter ikke er glad i å bruke malene som en base, det er å øke øyeskyggefarger, den såkalte fargepoppeffekten.

Det virker som om noen av dem faktisk opplever en reversert effekt, noe som betyr at fargeintensive øyenskygger faktisk fade ut på en malingsbase, da malingen svelger for mye av den faktiske øyeskyggen farge. Du kan kanskje tenke nå hvordan er det mulig at det er helt forskjellige meninger om malingen? Vel, jeg tror at årsaken er å finne i vår hudkjemi, som er en veldig individuell faktor, og noen farger reagerer veldig annerledes avhengig av huden, de noen som er i kontakt med. Personlig har jeg ikke opplevd fargefading eller utvasket effekt med malene, så derfor er de definitivt en del av min Holy Grail-samling.

De mest populære vanlige øyeskyggebasene som brukes i USA og Europa, bør være følgende:

 • UDPP - Urban Decay Primer Potion
 • TFSI - Too Faced Shadow Insurance
 • Artdeco - Eyeshadow Base
 • MAC PPE - Prep & Prime Eye
 • Sans Soucis - Øyenskygge Base

Og ett helt nytt produkt

 • NARS - Smudge Proof Eyeshadow Base

Jeg har faktisk prøvd dem alle, bortsett fra NARS-basen. Jeg deler ikke veldig mye buzz om UDPP og TFSI. Kanskje det er fordi jeg er over 40 år og har kontaktlinser, så øynene mine er ganske følsomme og huden på øyelokkene mine er ganske tørr. Når det gjelder disse fakta, er det ikke rart at begge basene ikke vil fungere for meg som svingen min øyelokk hud i ørken lander, selv om jeg bruker et spesielt fuktighetsgivende produkt før du legger basen, er øyelokkene mine ekstremt tørket ut. TFSI er ikke så ille som UDPP, men begge produktene er ikke gå for meg personlig. Jeg hadde en lignende opplevelse ved å bruke MAC PPE, min hud følte meg ikke så uttørket, men tørket ut til et nivå som var ubehagelig. Sans Soucis Base har en veldig kremaktig tekstur og inneholder ingen oljer, slik at kombinasjonen heller ikke tørker ut eller gjør øyelokkene fettete. Så alt i alt er det en god allrounder.

Maling, som faktisk er kremøyeskygger pakket i et rør, har en kremaktig tekstur og er tilgjengelig i forskjellige farger. Du kan velge mellom matte, glitrende eller frostige overflater. Kombinere disse ferdigstillingene med vanlige øyenskygge vil du kunne opprette flotte og unike effekter, og på den måten vil øyenskyggen din bli stående hele dagen. En enda mer luksuriøs effekt kan opprettes ved hjelp av MACs malingpotter som en base, som også er tilgjengelig i forskjellige farger. Hvis du er ute etter å virkelig legge til litt wow og fargeeksplosjon til sminke, gå videre og prøv en av MACs Chromalines. Så generelt kan en hvilken som helst kremøyeskygge brukes som en base for å intensivere tørr tekstur som pulverøyeskygger, Khols og eyeliner. Det er opp til deg å prøve ut hvilke som vil fungere for deg, som jeg nevnte, kan hudkjemien din fungere med forskjellige produkter som de som jobber for meg. Så fortsett å leke deg rundt. 🙂 Noen kremøyeskygger, spesielt de med en frostfinish, har en tendens til å bli en ganske pulveraktig finish, og eventuelle øyenskygge i pulveret kan begynne å krølles. Igjen, jeg snakker om mine personlige erfaringer, de yngre skjønnhetene blant dere har kanskje ingen problemer med frostige ferdigheter i det hele tatt 🙂

Som nevnt ovenfor, er veldig gode krem-øyenskygger også MAC Paintpots. Brukes som base de skaper en fantastisk og fargerik øye makeup - avhengig av Paintpot tekstur hvis det er skinnende, skinnende eller matt. Jeg hadde ingen problemer med krølling med MAC Paintpots så langt, og jeg har heller aldri hørt om noe fading av farge når de brukes som eyeshadow base 🙂

Så, du kan gå videre og bruke MAC Maling og Paintpots akkurat som ren farge eller som en øyenskyggebase for å enten gjøre øynene dine til å bli satt eller for å spille opp intensiteten til øyenskyggen din. Unfortuntaly, bare de følgende malefargene er tilgjengelige, alle de andre har blitt avsluttet:

 • Bare lerret (blek, hvitaktig beige med glimmer)
 • Uten tittel (blek, myk gråaktig mauve
 • Base Light (gulaktig beige med gullperle)
 • Stilife (blek fersken med isete glimmer)
 • Bambus (beige-brun med golden shimmer)
 • Sublime Nature (mid-tone naken beige)

Min favorittmaling er Untitled, navnet sier alt 🙂

For å gi deg et inntrykk av forskjellen mellom MAC-malinger og MAC Paint-potter, vil jeg gjerne vise deg to grønne øyeformede utseende. Den første ble brukt på MAC Paint Untitled som eyeshadow base, for den andre brukte jeg MAC Paint potten Rollickin som base. Lyset var ikke veldig bra for å ta noen dagslysbilder, men de viser nok til å gi deg en ide om forskjellen.

Eye Makeup ved hjelp av MAC Paint Untitled for base

Eye Makeup ved hjelp av MAC Paintpot Rollickin' som base:

I mine neste innlegg vil jeg vise deg flere av mine favorittprodukter 🙂

Hvilken er din favoritt øyeskygge base?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: