LUSH Vanishing Cream Review

Hei alle sammen!! Jeg har vært en tilhenger av IMBB i et par uker nå, og la meg si hvor mye jeg nyter denne avhengigheten. Ja! det er ganske avhengighet med meg nå som hvert ekstra minutt finner meg hekta til IMBB, leser produktanmeldelser og andre ting. Det er en slik tjeneste når jeg har noe i tankene mine at jeg vil kjøpe og finne en verdifull gjennomgang her på IMBB. Sparer mye trøbbel egentlig.

Ok, kommer til Vanishing Cream fra LUSH. Vel, jeg har vært en fan av frodige produkter i et år nå, og Vanishing cream var en av de første kjøpene.

Ifølge Lush,

Vanishing Cream er et lite fett fuktighetskrem, noe som gjør at dine hudproblemer forsvinne. Hvis du har akne, fet hud, flekker på T-sonen din (panne, nese og hake) kan du bruke en pott av vår nye Vanishing Cream. Det er ikke magisk, men det er vakkert tradisjonell naturvitenskap. Vi lager den med en ny, fettfattig base, så den er lett som en fjær og synker inn. Det er ingen kakaosmør; Selv om vi elsker det, vet vi at det ikke er for alle. I stedet bruker vi shea smør og dyp mykende linfrøgel, med fettkamellia, grapeseed og jojobaoljer. Selvfølgelig trenger du ikke å ha problemskinn for å bruke det; hvis du vil ha en trøstende, balansert fuktighetskrem som holder huden din klar med lavendel, neroli og geranium eteriske oljer, så gå denne veien. Men hvis huden din plager deg hver dag, noe som gjør deg over-fet, spottete, røde eller sår, så trenger du definitivt dette. Bruk den med Herbalism, Angels on Bare Skin, Fresh Farmacy, Tea Tree Water, eller en ny Tea Tree Toner Tab.

Pris: INR 2490.

Vel, huden min er oljete og flammespesifisert (men ikke i vintre) og mest plagsomme i regntiden når den er uttalt med breakouts ... sukk! Så på min søken etter en fuktighetskrem for huden min, gikk jeg til LUSH som jeg likte produktene sine etter å ha sjekket nettsiden. Jeg likte den vanishing cream produktbeskrivelsen og dens følelse på huden min da butikken SA lagde et utvalg på ansiktet mitt og Jeg gikk videre med splurge.

Det jeg likte om LUSH Vanishing Cream:

1. Det er virkelig en lav fett fuktighetskrem. Sann til navnet, det forsvinner ganske enkelt innen få minutter, slik at huden din blir fuktig, myk og smidig uten spor av greasiness. LOVE DET! 2. Jeg så så elsker lukten av disse tingene ... Jeg finner det beroligende (kanskje becoz av essensielle oljer). Det er ikke overbord. 3. Det har aldri gitt meg en breakout som jeg må innrømme burde vært toppen mest poeng. Åh! det er en slik velsignelse når du faktisk finner et produkt som passer til huden din. Jeg har brukt denne krem ​​i topp sommermånedene i Delhi vær og ikke en enkelt breakout. Hva mer kan jeg be om? 4. Jeg har lagt merke til en reduksjon av flekkene i ansiktet mitt siden jeg begynte å bruke denne fløten. Og jeg kan si det fordi jeg bare bruker denne fuktighetskremet bortsett fra min rensemiddel, toner og solkrem. Mitt ansikt er tydeligere og ble tydeligere i somre som er så glad for følelsen. Selvfølgelig har rensekrem og nattkrem en stor rolle å spille i dette. Jeg vil gjennomgå dem separat. 5. Mengden man krever er ganske enkelt ertstørrelse. Det dekker ansiktet mitt og nakken (selv om jeg ikke bruker på nakken, vil jeg mye. Jeg foretrekker solkrem der). Så lenge potten varer godt. Jeg har brukt min siden før begynnelsen av sommeren bortsett fra under monsuner da jeg unngikk alle fuktighetskrem generelt. Og jeg har fortsatt halv potten igjen.

Hva jeg ikke liker om LUSH Vanishing Cream:

1. Prisen er som med de fleste LUSH-produkter. Selv om jeg må legge til at de selger mye billigere i land utenfor India esp UK.

Annet enn prisen jeg havnt fikk noen negative for dette produktet virkelig !. Alt i alt liker jeg denne fuktighetskremet, og jeg vil glede meg over det hele om vinteren. Det er noe jeg ikke trenger å tenke på før jeg legger på ansiktet mitt. Det vil levere det det lover.

Hvis du har kommentarer til din erfaring med dette produktet, vennligst del. Jubel!!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: