Hei, flotte damer,

Håper alt går bra på slutten! På min side går alt veldig fantastisk! Kommer tilbake til dagens tema, ville vi snakke om hvordan du fjerner kviser og mørke flekker lett. Teknisk er mørke flekker på huden også kjent som hyperpigmentering som er vanskelig å bli kvitt. Mørke flekker på ansiktet kan noen ganger etterlate deg med arr eller flekker på huden. Vanligvis skyldes pimples tilstoppede porer mens på den annen side mørke flekker skyldes overdreven produksjon av melanin på huden. Sjekk ut hvordan du fjerner en kvise og mørke flekker lett.

1. kjære

Ved hjelp av honning kan du enkelt behandle både kvise og mørke flekker. Honning inneholder antibakterielle og antiseptiske egenskaper som kan bidra til å fjerne en kvise og mørke flekker. Det bidrar til å bleke din hud naturlig og fremmer også glødende hud. Ta litt rå honning og bruk på kvise og mørke flekker på ansiktet. La det stå litt tid og vask av med kaldt vann.

2. Løk og hvitløk Blanding:

Løk inneholder svovel som hvitløk inneholder en essensiell forbindelse som kan bidra til å behandle mørke flekker i ansiktet. Også, de inneholder akne slåss egenskaper som kan bidra til å behandle akne og også mørke flekker i ansiktet. Trekk ut litt løkjuice og bland den med like mye hvitløkjuice. Påfør huden og la den tørke. Vask av med kaldt vann.

3. Agurk og Banan Mask:

Agurk inneholder astringent egenskaper og hud lettelse egenskaper som kan bli kvitt akne og også kjempe mot de mørke flekkene i ansiktet. Banan inneholder en høy mengde protein og vitamin som kan vise seg å være gunstig i huden lettelse. Ta agurkpuré og bland den med bananpuré. Påfør på flekkene og vask av med kaldt vann.

4. Bruk Skin Lightening Cream:

Vanligvis inneholder de fleste hudglødende kremer naturlige blegemiddelholdige ingredienser som kan bidra til å fjerne de mørke flekkene og kviser i ansiktet. Hydrokinon er en viktig hudlakkende ingrediens som viser seg godt i behandling av kvise eller mørke flekker. Du bør unngå å bruke hudlysekrem med kvikksølv, da det forårsaker kløe eller irritasjon på huden. Med kontinuerlig bruk får du også en lys og glødende hud.

5. Sandeltre og Rose Water Solution:

Sandeltre er en utmerket beroligende ingrediens mens rosevann er en utmerket ingrediens som kan bidra til å kvitte seg med de mørke flekkene i ansiktet. Ta 2-3 skjeer med sandeltrepulver og legg litt rosevann til det. Lag en tykk pasta og bruk på kvise og mørke flekker. Vent litt og vask av med kaldt vann. Ved hjelp av en blanding av sandeltre og rosevannmask kan det også bidra til å fremme lysere hud.

6. Curd Therapy:

Å bruke ostemasse er både bra for akne og mørke flekker på ansiktet. Curd inneholder antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som kan berolige huden og også behandle noen kviser på huden. Curd antas også å inneholde gunstige enzymer som hjelper til med lettelse av huden. Det bidrar til å fjerne urenheten fra huden og forbedrer også huden. Ta litt yoghurt og masser huden din med dette. La det stå i en time og vask av med kaldt vann.

7. Gurkemeie og sitronsaft:

Bruke en blanding av gurkemeie og sitronsaft er en annen populær måte å kvitte seg med de mørke flekkene på ansiktet. Gurkemeie inneholder antiseptiske egenskaper mens sitron inneholder hudavlaste egenskaper som kan bidra til å kvitte seg med akne og mørke flekker også. Påfør denne blandingen på ansiktet og vask av med vann.

8 måter å fjerne kvise merker naturlig for fet hud Slik fjerner du Pimple Marks from Face 10 måter å fjerne Black Pimple Marks Fast DIY Face Scrub for akne arr og kvise merker Hjemmelaget kanelbehandling for kviser Hemmelighet til My Pimple Free Skin Hvordan bli kvitt akne arr Koriander Face Mask for Pimple Scar Removal - DIY Grønn te ansiktskrem maske å fade akne arr: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: