MAC Digi Pops Brush Browser

En av de beste samlingene fra MAC.

Pris Rs 4000 / - for ansiktsbørster og 4000 / for øyebørster ..

4 Ansiktsbørster Bruk + Blend

Penselrull i svart patentert stoff og hvit patronkledning med svart grosgrain bånd med MAC-logo. Børster 168SE, 187SE, 190SE, 194SE 5 Øyepensler Bruk, definer + linje

MAC 168 SE Stor vinklet konturbørste For ekspert anvendelse av kinnkontur. Denne penselen er en stor vinklet kontur - fibrene danner en kupert kant og er myke og faste buntede. M · A · C profesjonelle børster er håndskulpturert og montert ved hjelp av de fineste kvalitetsmaterialene. De har trehåndtak og nikkelbelagte messingferrules.

MAC 187 SE Du0 Fiberpensel En stor, full sirkulær børste som brukes til lett applikasjon og blanding av ansiktspulver eller pigmenter. Bruk til å lage myke lag eller legge til teksturer. Laget av en myk blanding av geit og syntetiske fibre.

MAC 190 SE Foundation Brush Pro-kvalitet. En fundament børste designet for å skape en jevn, jevn finish, feilfri utseende. Fungerer bra med alle M · A · C-stiftelser, inkludert Studio Fix og Studio Tech. Bruk til å søke, distribuere og blande grunnlaget til alle områder i ansiktet.

MAC 194 SE Concealer Pensel : Spesielt utformet for liten dekning og presis anvendelse. Fast og flat, litt konisk. Bra for å blande "undereye" og "spot" touch-ups. Hvis du vil gjemme feilfritt, bruk dette!

-Brush rulle i svart patenterte stoff og hvit patent trim med svart grosgrain bånd med MAC logo. Pensler 212SE, 219SE, 227SE, 266SE, 275SE

MAC 212 SE Flat Definer pensel : Linjer og definer øyet med farge. Fast bustet, flatt av form; gjelder farge i et slag for å gi øyeblikkelig definisjon. Bruk med pulver, væske eller kremprodukter. Syntetisk.

MAC 219 SE blyant pensel : For presisjonsskygging på lokk, i øyekrok eller langs lash linjen. De myke, glatte fiberene i denne børsten samles inn i en blyantformet spiss. Den er ideell for å blande eyeliner i øyeskygge for å skape et røykfylt øye. M · A · C profesjonelle børster er håndskulpturert og montert ved hjelp av de fineste kvalitetsmaterialene. De har trehåndtak og nikkelbelagte messingferrules.

MAC 227 SE Large Fluff børste En ekstra stor padleformet børste med fluffet, avrundet spiss. Med myk naturlig fiber er denne penselen allsidig i funksjon og kan brukes på ansikt eller øy. Bruk til å applikere, blande eller fremheve eventuelle pulverbaserte produkter.

MAC 275 SE Medium vinklet skyggebørste For påføring og blanding av øyeskygge. Denne penselen har myke, glatte fibre og en full, vinklet design. M · A · C profesjonelle børster er håndskulpturert og montert ved hjelp av de fineste kvalitetsmaterialene. De har trehåndtak og nikkelbelagte messingferrules.

Her er børstebeltet:

Penselkvaliteten er utmerket, og for nybegynnere for folk som reiser mye, vil dette børstelettet være en velsignelse. : Ja: Er ikke penslene super søte? 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: