Jeg ville bare gi deg en rask oppdatering på my colorbar børster. Jeg har brukt dem i over 9 måneder nå. Og her er hvordan de ser ut. Jeg vasker mine børster i en bolle. Du kan sjekke bildeopplæringen min på hvordan jeg rengjør sminkebørstene mine.

Borstene på fargestangsborstene er fortsatt intakte. Ser du at grunnbørsten fremdeles ser ny ut som noen gang. Jeg bruker ikke flat øyebørsten veldig ofte. Det er bare en gang i mellom hvis jeg vil ha en veldig presis anvendelse av leppestift, pleier jeg å plukke denne penselen. Ellers sitter det bare ganske i min sminkeburk.

Se dette er hva som skjer med fargestangsborstene. Håndtakene knekker. Jeg har ikke møtt dette problemet, selv med de lokale 20 R-børstene som jeg står overfor med Colorbar-børster. Jeg vasker ikke håndtakene på penslene mine fordi vann har en tendens til å svulme vedet og når treet tørker, oppstår sprekker. Jeg tørker bare børstehåndtakene med en ren klut etter at børstene på børstene mine er tørre.

Mer enn noe annet bruker jeg knapt denne vinklede børsten, så dette blir vasket en gang i en blåmåne.

Samme med grunnbørsten. Sprekkene er ikke like alvorlige som den vinklede børsten, men de har begynt å vises.

To er et selskap. 😛

Og dette er min Inglot børste, som jeg kjøpte rundt samme tid. Borstene er fortsatt i perfekt stand. Det må ha gått gjennom zillion vasker inntil nå, men det er absolutt ingen endringer i tilstanden til penselen.

Børstehåndtaket er nytt som noensinne.

Eventuelle rettsmidler eller tips om hva jeg kan gjøre for å redde penslene mine. 🙁 Har du noen gang møtt et lignende problem med sminkebørstene dine?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: