Gode ​​nyheter. :kunngjøre: Les nøye

Vi har arrangert en 2 timers økt med Estee Lauder Global Premier Makeup Artist, Blair Patterson for dere.

Tid: 5. oktober 2010

Sted: IMBB (www.makeupandbeauty.com)

Tid: 11.00 til 13.00 (Indian Standard Time)

Vi skulle legge inn et nytt innlegg for sesjonen den 5. oktober, og Mr. Blair ville samhandle med dere gjennom kommentaravsnittet. Du kan spørre alle sminke og skjønnhetsrelaterte spørsmål. Han ville personlig svare på dine spørsmål. 🙂

Følgende er et lite biografi av Mr Blair Patterson. 🙂

Blairs spennende design har blitt omtalt på The View, The Today Show og ivillage TLC, samt i Nylon, O Magazine og på dekslene til Time Out New York og Harper's Bazaar. En nylig video, Hilary Rhoda-A-dagen i livet, viste sin artistry på Estée Lauder-modellen og ble omtalt på StyleCaster, online moteblogg.

Gjennom sin karriere, rundt i verden, har Blair vært kjent for sitt vakkert detaljerte, men naturlige utseende. Hans mål, sier han, er å lære kundene de samme spennende sminkteknikkene han utvikler for sin mote og kjendis klientell.

Senest har Blair jobbet med Tom Pecheux, Creative Makeup Director for Estée Lauder, bak scenene på New York Fashion Week. Varemerket var den offisielle sminke på Derek Lams Fall bane show. Blair har også jobbet mye med Tom i Paris for den globale lanseringen av Estée Lauders nye Pure Color Makeup og å introdusere den til Estée Lauder Makeup Artists over hele verden.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020