MaxFactor Miracle Touch Creamy Blush Review, fargeprøver

Jeg lurte på om i en av Lifestyle-kjøpesentrene her nylig, og bestemte meg for å få min HG-stiftelse Miracle Touch Illusion Foundation av Max Factor en av mine favoritt merker i hele sminkeverdenen, da det leverer gode ting til like gode priser.

Etter en stund ventet jeg på at SA skulle få min skygge i det nevnte grunnlaget, var jeg alene med testerne, og noe fikk oppmerksomheten min, det var en skinnende lippy ting med en så fin nyanse som jeg måtte prøve, og da jeg skulle sverte skyggen på armen min spurte jeg SA 'Lip gloss?' som hun svarte - Blush frøken.

Hva gjorde meg utover lykkelig var det faktum at det ikke bare gjorde det par med min favoritt grunnlag noensinne, nemlig Miracle touch Creamy Blush, det er også en 2 i 1 kinn og lepper slags produkt, men jeg var også overrasket da SA fortalte meg at det er tilbud om å kjøpe, kjøpe 2 MF produkter og du får en gratis gave, du har å velge mellom en Mascara, leppestift, neglelakk eller 2 forskjellige sminkeposer, så jeg måtte bare ha det 😀

Så her er mine valg Jeg fikk grunnlaget mitt og kjøpte rødmen fordi jeg virkelig elsket det. Også jeg valgte en pen sølv makeup pose som er alle rosa inni og full av partisjoner og en stor lomme så det holder alt pent.

Jeg har min MIRACLE TOUCH CREAMY BLUSH i skyggen - Myk kardinal

Max faktor om MIRACLE TOUCH CREAMY BLUSH:

Stiftelsen kan perfeksjonere huden din, men et hint av kremblush er det hemmelige våpenet til en sunn glød. Nå kan du opprette den ultimative huden, ferdig med nye Miracle Touch Creamy Blush. Designet for å perfekt kompliment de feilfrie resultatene av Miracle Touch Foundation, Denne blandingen-enkle blusher legger til en strålende, dugg flush til alle hudtyper. I motsetning til pulverblåsere forblir det også på jakt etter nysteknologi hele dagen.

En naturlig strålende glød går aldri ut av mote, men kan være vanskelig å oppnå. Nå kan du finne ut nøyaktig hvordan du skal skape utseendet ved lagring Creamy Blush over Miracle Touch Foundation. Det er lett å blande og overraskende subtilt for et friskt, fabelaktig resultat.

Min erfaring med MaxFactor Creamy Blush:

Jeg har dette inn Myk Cardinal. Det er en vakker rosa koral med en veldig liten frost som gir kinnene en sunn glød. Dette har en flott kremaktig tekstur. Det er som en leppestift i en krukke. Faktisk gjør det ganske fin leppestift. Det ser like bra ut på egen hånd eller toppet med en glans; Jeg er imidlertid ikke sikker på om du bruker dette som glans, hva som ville være utfallet, som for granskingsformål bruker jeg det som rødme.

Hvis du er en sugerør for en girly rosa flush, så skal alle 3 nyanser jeg har sett tilgjengelig passe deg. Dette er den klassiske blusheren med en purpur undertone. Jeg liker å sette dette på eplene, men veldig sparsomt fordi jeg hater å se ut som en klovn.

Jeg tror at skyggen er passende fra rettferdig hud til hvete eller mørkere utfyllinger, da det ikke pleier å være motvirkning på mørke tonede individer (jeg så SA bruker den og den i en annen nyanse og veldig gratis).

Jeg dypper bare en finger på pannen og prikker et beløp på hvert kind. Jeg virker på kremet som konsentrerer seg om et konsentrisk område som ikke strekker seg for mye på sidene. Det jeg vanligvis elsker om denne krem ​​er dens strekkevne. Jeg bruker med rene fingertupper, og det er lett å blande, har god oppholdsstyrke, og har ikke brutt meg ut som huden min kan være akne utsatt, men dette tetter ikke porerne mine.

Jeg kan spre krem ​​utover mens jeg opprettholder en subtil berøring fordi den er tungt pigmentert. Det ser ut som en farget krem ​​uten skumrende partikler eller lysdiffuserende egenskaper. Men det skaper en rosa utstråling, en hyggelig glans på kinnene etter å ha på seg det i flere timer.

Som jeg sa, er det intenst pigmentert, selv om det virker dyrt for så lite beløp (Rs: 565 5gm Jeg antar), det vil vare i alderen. Jeg har brukt min siste 1 måned nesten daglig til kontoret, og du kan se at toppen av pannen fortsatt ser intakt ut.

Jeg er virkelig forelsket i denne rødmen. Jeg foretrekker absolutt kremaktig rødme med kremrike grunnlag og pulver med pulverfundament, og denne kremete skjønnheten er den beste kremblushen jeg har prøvd så langt.

Emballasjen er litt spinkel, ser ikke best ut, litt av en smerte, litt billig, men det vil ikke stoppe meg fra å bruke og elske dette. På den annen side liker jeg at den er så liten som den passer inn i en pose, dag, kveld eller sminke. Jeg kan til og med sjekke ut noen av de andre farger.

Det er virkelig pigmentert, så du trenger den letteste berøringen når du søker - men det bør også bety at det vil vare en stund; det har også en 3 års hylle live, så vi er gode.

Denne fargeprøven er bare en sveipe, så du kan få pigmenteringsideen. Jeg ser veldig vakker ut på ansiktet og naturlig, det var sent, men hvis jeg får sjansen til å gjøre en sminke, ser du på dette, vil jeg sikkert oppdatere innlegget.

Pros av Max Factor Miracle Touch Kremaktig Blush:

  • Stor pigmentert kremaktig rødme
  • Enkel å bruke
  • Bøyelig utover drømmer
  • Dewy finish som jeg liker
  • Ikke tette porene

Ulemper med MAx-faktor Miracle Touch Creamy Blush:

  • Cheapo / skjøre emballasje
  • For prisen ønsket jeg mer produktmengde 🙁

Har du prøvd Miracle Touch Creamy Blush? Vennligst rate i boksen under.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: