Min overlevelse kit for den første uken i Chennai klima:

Min hubby har blitt overført til Chennai fra Pune, og nå setter vi opp i et vakkert gjestehus som de sier er modellert på tudorhytter i engelsk stil. Men jeg vil gjerne legge til været er rett overfor det engelske været. Det er varmt og fuktig men heldigvis regner av og på siden vi kom. Pune været var på den hyggelige og tørre siden alltid, hadde jeg forventet visse justeringsendringer i huden min og håret i Chennai som noen av oss skulle reise i India. Fuktighet gjør håret mitt fruset, akkurat som Monica of Friends. Det saltvannet er åpenbart å legge og merkelig mine palmer er grove og vender mot peeling hud. Ansiktet mitt har blitt en blanding av tørr og klebrig. Den konstante klimaanlegget legger til endringene. My crappy soapy ansiktet vask var ikke å hjelpe. Så jeg måtte bare løpe til et apotek i nærheten for å få noen nødvendigheter, og nå er jeg kamp for det varme og fuktige været fordi jeg bare er så spent på å utforske flere av Chennai som det var min første gang i Tamil Nadu. Jeg har noen tilfeldige ting fra apoteket, som dere alle allerede har sett og brukt tonnevis, og jeg har allerede mye igjen, men alle mine ting blir hentet av pakkerne og flyttemenn fra Pune, og jeg glemte å bære disse essensielle. Selvfølgelig bærer jeg alle mine leppestifter og skjøre sminke, som kunne ha smeltet på vei. 🙂 Det okkuperte halvparten av bagasjen min.

Her går vi: Ansiktet vasker:

jeg plukket opp Everyuth naturals ansiktsvask i krem ​​og frukt. Jeg var forvirret, faktisk så plukket begge. Jeg trengte noe fuktighetsgivende og frisk. Frukt ansikt vask hadde fantastisk frisk fruktig lukt og lathers ok i det harde vannet her sannsynligvis. Blader huden jevn og frisk og fett og klebrig. Krem en lukter peacy frisk og selvfølgelig lammer mindre, men jeg følger den opp med en oljefri fuktighetskrem om natten slik at den grusomme klimaanlegget kan bli lært en leksjon.

Hva kremen ansiktet vasker påstår:

 • 100% såpefri rik og kremaktig ansiktsvask:
 • Det er beriket med nautralt godhet av ferskener aloe og vill kirsebær. Unike såper,
 • Det forlater ikke huden tørr og strukket. det nærer, fuktighet og dyp renser huden som gir den myk smidig og perfekt fuktighet.
 • Pris R 35 for 60 gram.

Hva frukten ansiktet vasker påstår:

 • Det er rik på ekte frukt (apple) ekstrakter og multi vitamin complex.it vasker bort smuss fra indre porene og hjelper huden å gjenvinne fuktighet og essensielle næringsstoffer som går tapt på grunn av eksponering for det harde miljøet. Dens beroligende egenskaper er et utmerket e = middel for sprukket og irritert hud. Jeg elsker fargen.
 • Pris: rs 35 for 60 gms

Så langt så bra. Det hevder å målrette nøyaktig hva huden min står overfor. Så jeg elsker begge ansiktsvaskene. Veldig bra priset og over alt et godt kvalitetsprodukt.

Neste fikk jeg livon silkeaktig potion 100 ml for rfs 185 (vurdert på IMBB).

Jeg glemte å pakke hårsarumene mine, og jeg trengte sulten som håret mitt har blitt superkrøt og tørt. For ikke å glemme, jeg har allerede tørt hår, men visse vannskrav vil uunngåelig ta turtall på håret. Livon er hellig gral og livredder for meg.

Heldigvis pakket jeg meg laktokalamin-lotion for fet til normal hud i 120 ml pakke som jeg tan super fort og kan ikke bruke solkrem som de alle lar meg klebrig.

Lacto fungerer som barriere mot sol og støv rundt, og jeg elsker bare dette produktet, mer i sol og varme i Chennai. Det tørker opp huden, men kan blande seg med svette over tid og la deg være fettete, men ikke i det hele tatt fet. Pris: rs 72 for 120 ml

Deretter plukket jeg opp rene hender urte hånd sanitizer av Himalaya herbals. Jeg hadde allerede en spray en og dermicool en, men tvunget hubby til å bære en hele tiden. Jeg ønsket å kjøpe dette på grunn av det søte navnet og prisen på rs 39 for 50 ml.

Hva pakken sier:

 • Gjør hånden 99,9% bakteriefri. Ingen vann nødvendig.
 • Germicidal virkning av neem
 • Friskhet av sitron
 • Mykningsvirkning av hrivera
 • Anbefales for daglig hyppig bruk
 • Gir opptil 100 søknader per flaske
 • Potent cleanser
 • moisturizer
 • deodorant
 • Selvtørrende gel
 • Sikrer total håndhygiene
 • Inneholder nautaral fuktighetskrem og deodoranter som holder hånden myk. Glatt og friskt.
 • Effektiv mot bakteriesvamp og virus
 • Rene hender er en urtehansker som renser og desinfiserer hender og reduserer risikoen for infeksjon.
 • Indikasjoner: smittsom tilstand av hender, rensende hender for generelt vedlikehold av hygiene Bruk rene hender under sykdom forårsaket av mikrobiell infeksjon før og etter å ha gått til syke, før du berører og spedbarn, under reise, før du spiser mat. Før bruk av kontaktlinser, etter kontakt med skittent klær, materiale eller kjæledyr, etter bruk av toalettet, etter kontakt med overflater på offentlige steder

Veibeskrivelse: Klem ca. 5 ml myntdråpe av gelen på ur håndflatene. Gni godt over håndflatene og baksiden av dine hender, fingernegler og sporer raskt til det er tørt.

Jeg tar på det: Jeg er ganske besatt av rene hender. spesielt siden jeg har vokst negler. Jeg bruker også en negl børste til å rengjøre under neglene om nødvendig. Habd sanitizers har alkohol, og siden dette produktet hevder å fuktighet, plukket jeg det opp. men det lukter veldig sterkt av alkohol. Det er rennende og ikke virkelig gel som. Den er gjennomsiktig. Mynt størrelse er for mye jeg føler, men tørker i ti sekunder med å gni. Jeg er ikke veldig fornøyd med overveldende alkoholholdig duft. Over alle hender føles ikke tørr eller noe, men jeg har ikke noe imot å følge opp med håndkrem.Det er def bedre hånd sanitizers jeg har brukt.

Vaselin intensiv omsorg: leppe omsorg for myke rosa lepper (pris rs 20)

Jeg plukket opp dette fordi jeg glemte å pakke en anstendig leppebalsam med meg. Mine lepper er også hakkede som en del av klimaendringene og trengte noe bang på målet i stedet for en beautifying leppebalsam eller noe. Det er nøytralt luktende og ikke tonet eller veldig skinnende. Ok for sengetid.

Andre tilfeldige ting jeg plukket opp var den nye hodet raske balsam av iodex, Vaseline-karet for cuticles (rs 5), odomos naturals (rs 18 for 25 gram) i tilfelle vi går ut om natten,

og park avenue deo (rs 65 for 25 gram) og økser denim cologne talk (rs 50 for 100 g) for hubby som jeg glemte å pakke hans ting godt også. 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: