Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review

Innholdsfortegnelse:

Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review
Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review

Video: Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review

Video: Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review
Video: Tips to NOT Get Acne #2 👀 | FaceTory - YouTube 2023, Juni
Anonim

Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque Review

Det hele startet da jeg flyttet til Mumbai for å forfølge en karriere. Og som alle økonomisk utfordrede unge kvinner i Mumbai, delte jeg en leilighet med 3 andre kvinner. Min kameratkamerat på den tiden brukte mange hjemmelagde ansiktspakker (spesielt før en date med gutten sin venn). Hun ville komme hjem alle trøtt fra jobben, men etter at hun hadde brukt en pakke, ville hun se så frisk ut og faktisk gløde. (Kanskje forventet å møte kjærestenen bidro noe). Vidne til denne førstehåndsforhandlingen fikk meg tilkoblet og det begynte min affære med hudpleieprodukter. Gitt et valg mellom å kjøpe sminke og hudpleieprodukter, ender jeg alltid med å kjøpe sistnevnte. Bare fordi jeg tror at hvis du har god hud, trenger du ikke mye sminke. (Men det er min personlige mening). Dette er sagt, jeg må bekjenne at etter min graviditet hadde hudpleieregimet min falt underveis, noe som resulterte i at huden min ble ganske kjedelig og livløs. Heldigvis oppdaget jeg IMBB (ganske ved en tilfeldighet virkelig) og var "inspirert" for å begynne å skjemme bort huden min igjen. Min hud føles (tør jeg si ser ut uten å forgjeves?) Fantastisk nå, og det får meg til å føle meg bra om meg selv.

Nå som de fleste kvinner i dag, vil jeg gjerne bruke "Natural" produkter og Forest Essentials er et slikt merke som hevder å bruke alle naturlige ingredienser. Jeg hadde lest mye om deres produkter og klarte bare å prøve noe fra deres utvalg. Så, da merket åpnet sitt stikkontakt nær meg, hoppet jeg! De har mange interessante produkter i sitt sortiment, men siden jeg ikke var helt sikker på hva jeg skulle prøve, spurte jeg SA for hennes anbefalinger. Hun hevdet å bruke disse 2 anmeldte produktene selv og hun hadde WOW-hud. (Jeg vet at jeg er en slik sucker). Helt ærlig var jeg litt avskrevet av prisingen, men heldig for meg, jeg fikk min søte bror til å gi meg masken og skrubbe (Takk Gud for alle de sjenerøse mennene i våre liv) så her er mine vurderinger.

Forest Facial Scrub

Image
Image

Håndbundet økologisk frukt Påstander: Nærer / exfoliates / polerer

Viktige ingredienser: Aprikosmasse, Datomasse, Walnutpulver, Sugandha Pulver, Baelpulver, Almondpulver, Organisk Honning, Rosevann, Glyserin, Vitamin E, Mangistha, Nagkeshar

Holdbarhet: 6 måneder fra åpningen

Pris: ca Rs. 650 for 50gms

Veibeskrivelse: Bruk en liten mengde på ansikt og nakke med oppadgående slag om natten etter rensing og toning.

Selv om instruksjonene sier det kan brukes hver dag, foretrekker jeg å bruke det en gang i uken, spesielt siden jeg bruker Kama ikke såpe rensemiddel daglig. Begge disse produktene sammen ville være for harde på huden. Også jeg er ikke sikker på hvorfor skrubben må brukes etter toning fordi det normalt ville renses, skrubbe og deretter tone. (Det er i det minste det jeg gjør). Kanskje det har noe å gjøre med den nærende delen.

Hva jeg liker om Forest Essential Scrub

Image
Image
  • Kraten minner meg om Chywanprash (en tykk brun goeey masse). Den granuleres og lukter litt som syltetøy.
Image
Image
  • Det gjør en god jobb med å polere huden min. Det lyser huden betydelig.
  • Etter at jeg har brukt den, føles huden frisk og ren.
  • Emballasje er bra; Den kommer i en solid kompakt krukke med et tett deksel. Spredning er ikke mulig.

Det jeg ikke liker så mye om Forest Essential Scrub

  • Jeg har fint ansiktshår langs min kjeve linje. Så hvis jeg bruker for lite produkt, har det en tendens til å forårsake små hårknuter mens du gni ansiktet mitt. Tydeligvis er dette ikke veldig ønskelig.
  • Det forårsaker en svak brennende følelse når den påføres.

Ville jeg kjøpe dette igjen? Nei, bare fordi for prisen du betaler, gjør denne skrubbe ikke noe eksepsjonelt for huden.

Vurdering: :-*:-*:-*

Forest Essentials Ansiktsbehandling Masque

Rensende naturlig yoghurt

Image
Image

Påstander: dype renser / firmaer

Viktige ingredienser: Kaldpresset organisk mandelolje, hvetemel olje, vitamin B3, vitamin E, ubehandlet naturlig yoghurt, Manjistha, Kapoor, Kachari

Holdbarhet: 6 måneder etter åpning Pris: Rs.850 for 50 g

Veibeskrivelse: Bruk etter rensing. Helst åpne porene med damping eller et varmt håndkle i 5 minutter. Glatt på ansikt og nakke, unngå øyet og la det tørke. Skyll av med varmt og kaldt vann. Fuktighet som vanlig.

Hva jeg liker om Forest Essentials Facial Treatment Masque

Ansiktspakken har konsistens av silke yoghurt og er veldig lett å påføre. Gruven jeg har brukt har vart 6 måneder, selv etter at jeg har brukt det regelmessig hver uke.
Ansiktspakken har konsistens av silke yoghurt og er veldig lett å påføre. Gruven jeg har brukt har vart 6 måneder, selv etter at jeg har brukt det regelmessig hver uke.
Image
Image
  • Det lar ansiktet mitt føle seg baby mykt i det minste for en dag etter bruk. Det gir ansiktet mitt en fin dugg glød. Emballasje er solid; masken kommer i en solid anti-spill-jar.

Hva jeg ikke liker om Forest Essentials Facial Treatment Masque

  • Masken tørker ikke helt på ansiktet, det blir mest klissete. Så jeg fjerner det etter 20 minutter eller så.
  • Det lukter som søt karamell, en lukt jeg er ikke så glad i fordi jeg alltid er fristet til å smake den. (Jeg har motstått til nå)
  • Huden føles litt tørr etter en gang, noe som sannsynligvis er grunnen til at de anbefaler å fukte.

Ville jeg tilbakekjøp Forest Essentials Facial Treatment Masque? Vel, selv om jeg liker dette produktet mye, ville jeg ikke kjøpe denne når som helst snart på grunn av prisen og det faktum at det så mange andre merker å prøve.

Vurdering: :-*:-*:-*:-*

Populært emne