COLORESSENCE Lipsticks Review

Innholdsfortegnelse:

COLORESSENCE Lipsticks Review
COLORESSENCE Lipsticks Review

Video: COLORESSENCE Lipsticks Review

Video: COLORESSENCE Lipsticks Review
Video: #shorts Bridal Full Cut Crease Eye Makeup Tutorial || Shilpa - YouTube 2023, Juni
Anonim

FARVEIGHET - Farge din ånd: Gjennomgang

Image
Image

Først av, la meg begynne med å si at jeg elsker å bruke leppestift. I fjor gikk jeg gjennom Tv-kanalene, da jeg plutselig gikk forbi hjemmebutikken 18-kanalen.. de var fremme merkevaren som heter coloressence fra naturens essens og gjett hva det handlet om leppestifter.Jeg trodde hele spekteret var utmerket og ville være for godt til å være en nøgen farge på leppene mine.Videre overbeviste verten eller skjønnhetsrådgiveren i henhold til kanalen at jeg bestemte meg for å få det fordi jeg hadde litt ekstra penger i hånden, og jeg var også veldig ivrig etter å prøve merkevaren.

Image
Image

Høydepunkter: Fargespekteret består av levende og spennende nyanser som gir en sterk glans til leppene dine, noe som gjør dem til å se vellykkede. Honning voks og mandel olje i leppestift bidrar til å fukte leppene dine og holde dem myke og smakefulle.

Hvor å handle: Color Essence-produkter er tilgjengelig på Big Bazaar, Big Apple, Reliance Retail Outlet, Vishal Mega Mart og andre detaljhandelskjeder, samt på utvalgte kosmetiske tellere over hele landet.

Det er pris: Jeg kjøpte den i fjor, det kostet meg `500 / - for et sett med fem leppestifter. Beklager, jeg er ikke sikker på den faktiske MRP av settet. Men de snakket om å spare `125 dollar på kjøpet, så jeg antar at det burde være rundt` (625-650) / -. Ingen anelse om dagens pris.

Hva Coloressence leppestifter krav:

 • Fuktighetsgivende leppefarge
 • Unik kombinasjon av koriander og basilikstrakt
 • Nærer, beskytter, hypoallergisk, fyller leppene
 • 100% vegetarisk
 • Ingen dyreingredienser.
Image
Image
Image
Image

Som nevnt bestilte jeg det gjennom Hjemmebutikk 18. Produktet nådde meg om 15 dager. Den kom i en svart farge kartong med navnet nevnt i sølv på toppen. Jeg vil gjerne innrømme at jeg elsket emballasjen. Når jeg prøvde dette på leppene mine når jeg kom hjem, var jeg virkelig forbauset. Jeg trodde ikke at dette ville se så bra ut på meg, men det var den perfekte nyanser leppestift. Pakken inneholder et fascinerende utvalg av 5 gammeldags leppefarger.

Image
Image

Shades:

Image
Image

(Fra venstre til høyre, Valentine rød, lidenskapelig rosa, brun by, blomst brun, naken ruskind)

Valentine rød # 06- Det er den røde nyansen, men det er ikke det perfekte røde jeg lette etter, jeg faller i medium til mørkere hudtoner, et rødt fra den oransje røde familien vil fungere best på min hudfarge. Dessverre faller det i det kule blå røde området, og dermed var effekten ikke opp til merket, og det passer ikke perfekt til meg.

Passionate Pink # 07- Rosa lepper synes å være buzz disse dager. Denne lyseblå skyggen er som boblegummi rosa, du kan bruke den akkurat som de gjør. Det er den perfekte nyansen å bære for daglig bruk. Du kan para søte rosa lepper som har en tendens til å se uskyldig, litt mindre uskyldig når du kobler den sammen med dramatiske øyne.

Brown Town # 13- Dette er en av mine favoritt nyanser i settet. For å beskrive det, er t mer eller mindre som den nakenfargen med litt glimmer på den. Det ser ikke ut som det ville være en god nøgen, men det kommer ut lysere på mine lepper enn det ser ut i røret. Det er ikke for lett at det får meg til å se død ut, men det er heller ikke brunt på mine lepper heller. Jeg tror det er den perfekte nakenskyggen for tanner hudfarger. Det kan brukes hver dag til jobb

Blossom Brown # 17- selv om navnet er Blossom Brown, men denne skyggen ligger like i nærheten av Valentine Red. Disse 2 nyanser er ikke i det hele tatt skille mellom hverandre. Selv skyggen fungerte ikke bra på meg.

Nakenmagasin # 34- ut av disse 5 nyanser er denne den ubestridte dronningen av nudes og naturals. Det føles bra, det beskytter, og det gir deg den ultimate appellen. Det skaper noe naturlig, eller i det minste hyper-naturlig for utseendet ditt, og gir den varmen jeg lette etter. Et sted jeg leser en naken leppe, er alltid å ha på seg med et øye øye. Ved å følge dette tipset bærer jeg det alltid med bare noen få flere swipes av mascara og et par flere slag av liner n egentlig dette synes å gjøre kunsten.

Så, av disse fem, Brown Town # 13 & Nude suede # 34 er min personlige favoritt treff:

 • Disse leppestiften er fuktighetsgivende, så du trenger ikke å bære en leppebalm under leppestiftet
 • Lippestiften har ingen glimmer til det og har egentlig ikke glans som noen leppestifter gjør.
 • Når det er sagt, er det heller ikke helt matte. I stedet er det mer som en kremfarge
 • Naken skygge er flott for daglig bruk
 • Inneholder SPF 15.

Misses:

 • De er ikke i det hele tatt pigmentert, og du må bygge fargen til hvilken intensitet du vil bruke ved å bruke den i 5 til 6 ganger
 • De varer ikke veldig lenge bare i 1 til 2 timer
 • Må gjenta ofte.
 • Emballasjen er ikke så bra. Den kommer i en svart farget plastrør med en sølvfel, som er veldig billig.
 • Lukten av leppefargen er heller ikke bra.

Kjennelse:

Jeg tror egentlig ikke at disse leppestifterne er verdt prisen. Også, det er relativt billig og så gjør kvaliteten. Jeg vil heller ikke kjøpe dem, og jeg vil heller ikke anbefale noen til å prøve dem.

Populært emne