Hvordan planlegge en shoppingtur til Singapore

Hvordan planlegge en shoppingtur til Singapore
Hvordan planlegge en shoppingtur til Singapore

Video: Hvordan planlegge en shoppingtur til Singapore

Video: Hvordan planlegge en shoppingtur til Singapore
Video: 10 Things We Wish We Knew BEFORE Travelling To VIETNAM in 2023 - YouTube 2023, Juni
Anonim

Singapore er i hovedsak et shoppingmål i stedet for en ferie destinasjon. Du har turistattraksjoner der, men sjelen til Singapore ligger bare i Shopping. Personlig tror jeg det er mer av en preferanse om du vil gå for shopping eller sightseeing. Vi ønsket å handle, så vi planla turen tilsvarende.

Her er hvordan vi planla:

Flypriser: Du har mange alternativer å velge mellom. Vi tok den billigste One-Cathay Pacific. Selv om forskjellen per billett var knapt 2000 dollar, men vi så det som å legge til Rs 4000 mer til våre shoppingpenger. Det neste billigste alternativet er Singapore flyselskaper. Cathy Pacific har to og en halv time transitt på Bangkok flyplass (hvor du har mulighet til å hente NARS ting.) Mens Singapore Airlines er en direkte 5-timers flytur til Singapore.

Cathay Pacific flyreiser er gode, og vi møtte ikke noen problemer med å reise av Cathay Pacific.

Hoteller: Disse dager tror jeg at noen spill skjer i Singapore, på grunn av at vi ikke kunne finne økonomiske muligheter å bo. Vi hadde to alternativer - enten bo på hotell som koster rundt Rs 3000-4000 per dag eller bo på vennens sted. Hvis du går for en bryllupsreise, foretrekker du å bo på et hotell, men vi bodde på vennens sted. Vi lagret nesten 15 000 dollar på den måten. Vær oppmerksom på at Singapore er et utviklet land, så deres økonomi-hoteller er ganske gode. Frokost er vanligvis inkludert i prisene. Jeg vil si at du finner det økonomiske alternativet fordi det meste av dagen du bare strever rundt. To av de billigere hotellene er:

https://hotels.online.com.sg/singapore_hotels/The_Claremont_Hotel/rates-booking.asp

https://hotels.online.com.sg/singapore_hotels/The_Aspinals_Hotel/rates-booking.asp

Mat: Den mest overraskende tingen jeg fikk vite var at lokalbefolkningen ikke lager mat hjemme. De spiser ute hver eneste dag. Nå er det en fordel for deg som turist. Se etter steder som er mest overfylt. Stol på meg, du vil kunne finne slike steder veldig enkelt. Du kan få fantastiske måltidsmuligheter der. Vi brydde oss ikke om å gå på dyre restauranter, vi ville bare spare penger for shopping. 😛

Image
Image
Image
Image

Nå er disse mat domstolene ikke som vår dhabas eller til og med 2-stjerners hoteller. De er utrolig rent, har god atmosfære, serverer god mat og er økonomisk priset. Hvis du er vegetarianer som meg, kan det hende du finner litt problemer med å jakte på grønnsaker, men du får dem på 1-2 utsalgssteder der. Du har mulighet til å spise tofu + ris, kokte grønnsaker, vegkurver, frukt, salater, juice osv. Hvis du er sudh shaakahari typer som du ikke engang vil kjøpe mat fra steder hvor ikke veg serveres, vil du ha tøff tid. Folk spiser knapt vegetarisk mat der.

Transportere: Nå reiser i Singapore svært enkelt. Drosjer er ganske dyrt der. Hvis du skal reise alene med drosje, bør du være klar til å bruke en bombe på din pendling. Vi bestemte oss for å ta offentlig transport. Det er metrostog som beveger seg rundt i byen, og selve byen er så liten at det er svært mindre sjanser for at du kommer seg vill. Også folkene i Singapore er ekstremt hjelpsomme. Når som helst du spør noen om hjelp, ville de stoppe, høre på deg og fortelle deg den riktige tingen. Vi har gjort våre reisekort (S $ 12 hver), slik at vi ikke trenger å kjøpe billettene hver gang. Faktisk måtte vi få det påfylt fordi vi var rundt omkring så mye. 😛

Befolkningen er veldig mindre, så du vil alltid finne deg i fred.

Skatter: Turister får et alternativ for å få en skattemessig tilbakebetaling. Hvis du kjøper ting verdt $ 100 og over på en hvilken som helst butikk, vil du få en 5,5% kontant tilbake på flyplassen. Be om GST-skjema i hver butikk du handler fra, få refusjonen på flyplassen, og hvis du vil, kan du kjøpe flere ting fra refusjonspengene på Duty Free Shops. Jeg gjorde det bare. hehe

Kontanter og kredittkort: Det er best hvis du kan fullføre reisen din i kontanter du har fordi i India må du betale 3,5% ekstra skatt på internasjonale swipes. Så hvis du går tom for penger, prøv å få valutaen utvekslet på valutavekslerne i stedet for å bytte kredittkortet ditt. Også du kan aldri være sikker på hvor mye valutakursen du vil få på kredittkortet ditt.

Turistbestemmelser: Du kan gå til Sentosa - du har mulighet til å sjekke ut Dolphin Shows, under vann aquariam, lazer viser, 3 D-4 D viser, strand, insekt park, etc. Jeg tror personlig at Goa har mye bedre strender enn Singapore. Vi var litt skuffet over å se stranden. 😛 Vi så underwater aquariam, det var hyggelig og alt, men du ender opp med å være trist av fisken som må leve i slike små tanker.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Delfinshow var fantastisk. Du kan også sjekke ut natt safari, bungee jumping, båt ridning etc på noen få steder

Image
Image
Image
Image

Shopping destinasjoner: Orchard Road - Det er så mange kjøpesentre der at etter en tid begynner alle å se det samme. 😛 Vær klar til å gå mye. Kjøpesentrene er store og ett kjøpesenter kan se ut som "rett over veien", men i kjøpesenteret selv ville du ikke engang innse hvor mange kilometer du ville ha gått allerede. Men det er alt verdt det. 🙂

Sen Kang: Det var en liten Waffles butikk vi oppdaget her. En gammel dame pleide å lage ferske vafler og pleide å legge til et topplag av sjokolade, bær, peanøttsmør pålegg. Det er den yummiest tingen vi hadde i Singapore. Vi pleide å gå dit spesielt for å ha hennes vafler. Bortsett fra dette, vil du finne Watsons (butikk butikk butikk) og noen butikker her og der.

Makeup Shopping: Gå til Orchard Road Ion. De har Sephora der og nesten alle store merker som D & C, Armani, Louis Vuitton, Dior, Prada etc. 😉 Når det gjelder sminke, bestemte jeg meg for å hente farger for det meste. Jeg vil kunne finne den beste nyansen av fundament i mitt eget land. Jeg bestemte meg for å hente farger hovedsakelig og ting som jeg ønsket mest. Også, bortsett fra masker, tok jeg ikke opp noe som var relatert til hudpleie. Singapore er et land uten forurensning. Det er ganske motsatt til hvordan det er i India. Hudtekstur og hudbehov hos de som bor i Singapore er ganske annerledes enn oss. Så jeg tror vi kunne finne beste hudpleieprodukter i vårt land selv.

De har Watsons som bærer de fleste av apotekets merkevarer som Maybelline, Loreal, Revlon, noen amerikanske / japanske / koreanske merker etc. I Sasa finner du mange nyttige verktøy som sminkebørster, små oppbevaringsbeholdere, ansiktsmasker, noen av de Amerikanske apotek merker. Etude House er et annet merke du kan sjekke ut i Singapore. Jeg hente ikke noe derfra.

Image
Image
Jeg så noen av de kommende samlingene av MAC, TBS, Maybelline etc. men hentet dem ikke fordi forresten eller senere de ville komme hit. Selv om de ikke gjør det, bryr jeg meg om det minste. Btw det er en BB-krem i Maybelline, jeg lurer på om det noen gang kommer til India.
Jeg så noen av de kommende samlingene av MAC, TBS, Maybelline etc. men hentet dem ikke fordi forresten eller senere de ville komme hit. Selv om de ikke gjør det, bryr jeg meg om det minste. Btw det er en BB-krem i Maybelline, jeg lurer på om det noen gang kommer til India.
Image
Image
Image
Image

Bryllupsreise Destinasjon: Jeg vil si at det ville være bortkastet hvis du bare går til Singapore for å tilbringe tid der. Hvis du ikke har et budsjett for å handle i Singapore, vil jeg si at du ser etter en annen bryllupsreise destinasjon. Jeg følte også at følelsene til mennesker i et utviklet land slags blir fortynnet. De har lett tilgang til alt som telefonsamtaler over Singapore, gratis, de får gratis avis hver dag, de har gratisbibliotek, så videre og så videre, så følelsen av å streve etter ting går sakte et sted. Folk er fornøyd med sitt liv, de ler heller ikke for mye, og har heller ikke noe å gråte om. Også, du ville ikke føle "kjærlighet er i luften" slags følelse rundt deg. Det er et flott sted, tilbringe tid der, handle, ha lett tid og kom tilbake. Alt i alt tror jeg det kan være bedre bryllupsreise destinasjoner, spesielt. 🙂

Image
Image

Beste tiden å besøke Singapore: Juni, desember. Du har massiv salg rundt den tiden, og du vil kunne hente gode ting for deg selv. 🙂

Håper denne artikkelen er nyttig for noen av dere som planlegger å gå på en Shopping tur til Singapore. Også, jeg tror turer er planlagt i henhold til budsjetter. Vi hadde et begrenset budsjett, så vi planla det tilsvarende. Dette er bare en grov ide.

Hurtig beregning

Flybillett er rundt Rs 20.000 per billett. (begge sider)

Hotellrom ville koste omtrent rundt Rs 2000 per dag (inkludert frokost)

Hold en matkostnad rundt 1000-1500 per dag.

Transport er helt opp til deg. Du kan spare mye penger her.

Shopping budsjett er opp til deg, men jeg vil si holde det minst Rs 15.000-20.000

De har noen fantastiske bokhandlere der. Du kan få noen bøker du kanskje ikke kunne finne i India.

Totalt tror jeg Singapore er et fantastisk sted å besøke og for oss, makeup elskere, det er et must besøk sted. 🙂

Populært emne