Hei IMBBians!

For folk i India er mote synonymt med Bollywood, er det ikke? Vi ønsker alltid å style den måten Bollywood kjendiser gjør. I de siste par årene har mange Bollywood-kjendiser kommet ut med sin egen klærlinje. Denne trenden har vært veldig populær i Bollywood og er sikkert å få tak i her. Ved å lansere sin egen klærlinje har kjendiser funnet en måte å koble sammen med massene i det store. Noen av samlingene av Bollywood-kjendiser er tilgjengelig utelukkende på nettet, mens noen har lansert begrenset opplagssamling. I dag bringer jeg deg åtte vellykkede Bollywood-kjendiser med sin klærlinje.

1. John Abraham:

Han var den første blant de mange kjendiser som har lansert sin egen klærlinje i 2006. Samlingen ble lansert først i India og spredte seg til forskjellige deler av verden. Jeansene retter seg mot mennene fra 16 til 24 år og reflekterte dermed ånden til unge og urbane kule.

2. Deepika Padukone:

Hun lanserte en begrenset oppgave samling av klær. Klærlinjen besto av kjoler, topper, blazere, etc .... Samlingen er veldig feminin og stilig. Hun har lansert sin høst / vinter samling og vår / sommer samling er i gang enda.

3. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan er veldig kjent for sin greske guds utseende, og han har også en god følelse av stil. I fjor lanserte han sin egen klærlinje HRX, som er utelukkende tilgjengelig i India. Det var opprinnelig rettet mot menn, og nå vokser det til kvinner også. Prisene på produktene er rimelige og inkluderer klær og fottøy.

4. Malaika Arora Khan:

Hun har en online portal, hvor klær designet av henne er tilgjengelige; holde ulike størrelser og kroppsformer i tankene. Siden tilbyr også ulike tilbehør bortsett fra klær og samlingen har blitt omtalt i ulike magasiner.

5. Alia Bhatt:

I løpet av siste kvartal i fjor lanserte denne vakre unge skuespilleren sin egen klærlinje. Hennes kolleksjon inkluderte kjoler, casual denims, faux leather jaggings, etc .... Hun har forskjellige bohemiske inspirerte og dyre print-topper i hennes samling. Samlingen er uformell, men likevel stilig og er rettet mot kvinner mellom 20-30 år.

6. Karan Johar:

Lanserer sin samling Marquee av Karan Johar. Han var inspirasjonen til Alia Bhatt som lanserte sin egen samling. Debutert ved å designe for menn fire år siden med Varun Bahl. Hans siste samling rettet mot kvinner er av high street stil og har ulike kjoler og ensembler å tilby.

7. Kareena Kapoor Khan:

Hun var først og fremst en merkevareambassadresse for klær og bestemte seg for å starte sin egen linje. Hun var de første indiske skuespillerinne å lansere sin egen klærlinje. Hennes kolleksjon består av ulike casual og fest slitasje antrekk. Samlingen ble godt akseptert i India, så vel som internasjonalt. Hun har nylig signert en kontrakt med et internasjonalt merke og skal lansere sin egen samling av jeans med navnet "Bebo".

8. Lara Dutta Bhupathi:

Hun lanserte sin egen samling av etnisk slitasje. Sarees har en indisk berøring og samtidig er det ganske moderne. Samlingen inkluderer Benarasi silke til netto sarees. Det er ganske i strid med hennes bilde som hun mest sett er iført vestlige antrekk. Det er et spesielt utvalg av sarees for bruder også.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Bollywood stjerner og deres luksuriøse vesker Bollywood skuespillerinner i Anarkali Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities Bollywood skuespillerinner i Abu Jani Sandeep Khosla Outfits Hår, sminke og mote Trender av Bollywood skuespillerinner fra 1930-tallet Bollywood skuespillerinner i Saree Mote tips for Plus Size kvinner Tårnskjønnhet av Bollywood Kjendis i casual stil: Vanessa Anne Hudgens 7 beste utseende: Lead skuespillerinner i Bollywood filmer Stilerklæring med fritidsklær Hvordan bli en Celebrity Stylist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 29 2020