Smokey eyes-Den komplette guide

Avril Lavigne startet alt med hennes punk look og mørke kohl Smokey øyne. Bella i filmen Twilight, Kareena i Kurbaan eller Bipashas øyne i de fleste av hennes filmer, prøver jentene i dag alt. Disse store, store øynene kalles røykfylte øyne. Og nå har alle andre damer på gaten Dovey Smokey-øynene. Uten tvil Mote nå dager spredt over grenser og geografier veldig fort. Hvem du møter er det en jente eller gutt, ønsker å se vakker, husker du noen som ikke vil se bra ut i det siste? Og vi kan ikke nekte det faktum at tv og filmer påvirker vår livsstil og motefølelse. Og Smokey øye sminke er å få sine høyder og trending det gjennom.

Mote og skjønnhet har utvilsomt drevet kvinner mye mer krevende enn noen gang før. Alt de vil ha er en god kropp å flaunt, en god garderobe, fine sko og den rette sminke. Penger gjør dem ikke et skritt tilbake i å se vakkert ut. Men å ha alt dette er ikke så enkelt som det ser ut til å være.Men for nå skal jeg bare utdype på Smokey-øynene som tittelen min leser. Så les videre.

Smokey øyne viser ingen tegn på å falme bort med sin nåværende trend og popularitet. Øyne er de mest tiltalende og sanselige plassert på hverandres ansikt, og de må være beautified og uthevet uansett hva som kan komme. Og ingenting som er bedre enn et smokey øye sminke kan hjelpe deg med å forbedre øynene dine. Med det rette øyeformatet kan du bare øke oomph og sjalusi meter for høyt.

Det være seg en fest eller et forretningsmøte, øynene trenger å få oppmerksomheten deres rett. For alt dette du trenger er en liner, mascara, sølv og svart øyenskygge og en hvit liner blyant. Hvis du har alle disse tingene, kan du komme i gang med hele prosessen med å lage de perfekte øynene.

Du må mestre kunsten å blande fargene for å få de perfekte røykige øynene. Du må vite for å blande mørke og lyse nyanser i riktig mengde på riktig måte.

De første skritt er å vaske ansiktet og kvitte seg med all smuss og urenheter. Deretter klappes tørr og påfør grunnlaget som passer til din hudfarge og hudtype. Nå skjønner du at du har et klart ansikt venter på neste trinn. Bland et lite fundament på øyelokkene sakte. Bland det så godt at du ikke ser ut som du bærer litt sminke. Hvis du i det hele tatt ser på deg opp eller flekker, tørk ansiktet med et vev og bli kvitt overflødig grunnlag. Påfør deretter en øyebase for oljefri og varig sminke. En lys skygge av concealer under øyet og over øvre øyelokk kan også hjelpe til med smelting av øyesmink. Og forbereder også en base for skyggen som skal påføres. Påfør deretter svart, brun, grå eyeliner på øvre og nedre lash linjer.

Husk at øyeskyggen gjør de beste øyelinjene, slik at du kan bruke våt eyeliner børste til å bruke med mørk øyenskygge, og skape dype, presise linjer. Eyeliner må være over den øvre lash linjen. Det må være tykkere på den nederste øyenvippen som beveger seg i ytre retning av øyet eller fra hjørnet til øyets hjørne.  

Det neste steget blander den svarte øyenskyggen på samme måte med det med fundamentet. Vær forsiktig så du ikke unngår å blande den mørke skyggen altfor mye da nødvendig. Start blandingen fra lash linjen til krøllet siden den mørkere nyansen må blandes inn i lash linjen ebbing eyeliner.

Følg krøllet mens du bruker mørke øyenskygge nyanser; gå opp litt høyere slik at øynene ser litt større ut. Spre øyeskyggen ved hjelp av en børste i øvre og nedre lokk som slutter på midtpartiet. Ha en blandet mørk brun nyanse på den øvre delen av øyenskyggen din og ha en farge som passer din hudtone til å søke under øyenbrynene, siden bruk av en lysere skygge til mørkere fargetone alltid skaper en effekt. Den lettere skyggen må være en nøytral tone.

Stiftelsen og den svarte øyenskyggen er blandet i utadgående retning mens den neste sølvøyeskyggen må blandes innover, på dekslene. En vannbasert øyeforing som er flekkete på øvre og nedre dekselet, kan også hjelpe deg med å oppnå den perfekte Smokey-effekten. Og dette ser mer naturlig og sultrig ut.

Forsikre deg om at svarte og sølvøyskyggene smelter litt for å skape den silvery Smokey-effekten. Stopp med ultimate og perfekte slag av mascara og kohl, legg til hvit liner blyant inne i øvre lokk for å få dem til å virke store.

Krølle opp vippene er også veldig viktig. Kohl hjelper med å fremheve øynene. Du kan eksperimentere med forskjellige fargede øyenliner pennene.

Ikke glem å rydde opp ekstra sminke. Smokey-øynene komplimenterer det beste med nåde lepper. Smør forsiktig linjen rundt øyet med fingeren for å myke hardkanten. Intense mascara definerer dette utseendet, og det er nøkkelen til dette utseendet, så dekk på! Og ikke glem dine nedre vipper.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: