Hei, vakre barn!

Før du starter dagens innlegg, vil jeg gjerne stille et spørsmål. Har du planlagt å kaste litt ekstra kalorier i det siste? I så fall er dette innlegget definitivt for deg. Når vi snakker om vekttap, er de to første tingene som kommer til vårt sinn, slanking og trening. Vanligvis antar mange kvinner at 1-2 timers trening og hopper over måltider er nøkkelen til vekttap, men noen ganger virker disse metodene ikke. Faktisk har jeg sett folk som klager over feilen i deres godt planlagte treningsprogrammer. Interessant, det er visse aspekter som vi ikke legger merke til mens du følger en vekttapsplan. Her har jeg oppsummert noen vanlige grunner som aldri ville la deg oppnå dine treningsmål.

1. Urealistiske planer:

Det er først og fremst grunnen til at du ikke klarer å gå ned i vekt selv etter en lang periode med hardt arbeid. Som jeg allerede har diskutert, omfatter vekttap mye mer enn bare måltidsspring og hensynsløs treningsøkt. Så, når du er på vei for å starte treningsregimet, må du sørge for å komme opp med en realistisk plan.

2. Emosjonell spising:

Alle vet at å spise sjokolade kan øke ens humør, men ingen forteller deg hvor mye koster denne raske humørsvingnings teknikken. Moderering i å spise er viktig, spesielt når du følger et vekttap plan. Så neste gang du hører noe spennende og ønsker å ta tak i iskummen, bare avstand deg fra trangen og lagre den for en annen gang.

3. negative tanker:

Når du starter din innsats for å miste vekt, er du pålagt å sikre at du ikke lar noen negativ tanke komme inn i tankene dine. Sikkert, det er ganske naturlig at folk har en tendens til å utvikle en mindre tvil på sitt harde arbeid for vekttap. Alt du trenger er litt tålmodighet og tro på dine bestrebelser.

4. tvungen sult

Ikke tving deg til å holde seg borte fra mat fordi dette kan påvirke helsen din negativt. Som jeg allerede har sagt, er slanking ikke definisjonen av sulting, men det inkluderer inntak av riktig mat til rett tid. Du trenger bare å kutte junk food ut av din rutine og velge maten du lagker hjemme.

5. Forventning for raske resultater:

Jeg hadde en venn som kom på treningsstudioet for å miste bukfett og lår. Men hun forlot det etter 15 dager fordi hun ikke kunne få de resultatene hun lengte etter. Skal jeg kaller det hennes utålmodighet eller ønske om raske utfall? Det er ingen snarveier til fitness, som du må ta hensyn til før du planlegger å gå ned i vekt.

6. Psykologiske problemer:

Jeg vil få dette rett til deg. Eventuelle stress eller tilstand av depresjon er en trussel mot treningsregimet. Hvis du går gjennom en psykologisk omveltning i livet ditt, ville det være vanskelig for deg å oppnå dine treningsmål.

7. Kontinuerlig trening uten endringer:

Det er en merkbar ting om vekttap planlegging som jeg personlig har opplevd. Hvis du er villig til å få bedre resultater i ønsket varighet, er variasjon i trening din nøkkel. Fitness-eksperter anbefaler også å endre treningsøkten hver 2-4 uker.

8. Inaktivitet gjennom hele dagen:

Uansett hvor mye tid du bruker i løpet av morgenen din trening, kan din inaktivitet hele dagen ikke være et trygt alternativ for ditt vekttapsmål. Hold deg selv fornøyd med ulike aktiviteter med samme entusiasme som du viser under en treningsøkt.

Bortsett fra de ovennevnte grunner, må du søke riktig veiledning fra legen din dersom du går gjennom spesifikke medisinske forhold som diabetes eller blodtrykk. Jeg er sikker på at hvis du tar vare på disse tingene, vil du definitivt oppnå dine vekttapsmål i henhold til dine planer uten mulighet for feil.

8 Vanlige feil du forplikter deg til å skjule en pimple 8 Vanlige problemer med hårkondisjonering du kan gjøre 8 Vanlige feil som må unngås før du går til sengs 7 grunner til å nyte bambusap for skjønnhet 11 grunner til at sminke vil ikke vare lenger 10 gyldne regler for vekttap En 30-dagers indisk vegetarisk kostholdsplan for vekttap Smoothies for vekttap og problemfri hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: