Den andre dagen dro jeg til Inglot Store (Velg City Walk, New Delhi India) for å sjekke ut noen matte neglelakker. Dette var faktisk aller første gang jeg sjekket ut butikken. Jeg hadde vært der før også, men prisene satte meg virkelig av. Når det gjelder matte neglelakk, vil jeg si at de har semi matte overflater og ikke full matte finish. Også nagelmalingene er i størrelsesorden 560+, noe som er ganske høyt når et indisk merke som Colorbar er tilgjengelig, og tilbyr noen kvalitets nagelmaling til billigere priser. Etter å ha sjekket ut noen rødmer og neglelakk, forlot jeg nesten butikken da jeg endte med å krysse en dame. Denne kvinnen kjøpte Inglot-produkter verdt Rs 30.000-35.000 for hennes brudesamling. 😀 Blant hennes cartload av samling, var denne vakre blå øyeskyggepaletten liggende der.

En rask runde i butikken, og jeg har samme palett i svart. Denne paletten tok virkelig hjertet mitt unna. Dette er den typen farger som vil gi deg en vakker røykaktig effekt uten noe dristigt svart utseende på øynene dine. Det er en M3 øyeskygge i Double Sparkle. Pris Rs 725

Jeg kunne ikke vente med å prøve dette utseendet på øynene mine. Her er de få tingene jeg la merke til om denne paletten:

  1. Fargene er svært pigmenterte. Fargene som du ser er bare en sveipe av skygger.
  2. Navnet sier "Double Sparkle", men skyggene når det kommer på øynene dine, gjør det ikke slik at du ser ut som en disco ball. Det er akkurat mengden å glitre og god nok til å bære på en daglig basis.
  3. Dette kan høres rart ut, men jeg har ikke fjernet skyggene med olivenolje for å sjekke levetiden for applikasjonen. I stedet, siden jeg vasker ansiktet mitt med frodige engler på Bare Skin, trodde jeg at jeg bare ville fjerne skyggen. Mine skygger ble bare litt bleknet og ble nesten på plass etter at jeg hadde påført rensepulveret og skyllet øynene mine med vann. 😀
  4. Fargene er ikke tøffe i det hele tatt. Jeg hadde alltid vært skeptisk til å bruke svart skygge. En intens svart skygge er i stand til å gi deg de mest sexy tilbake øynene og det verste av svarte øye. Så langt bruker jeg masse kajal og black liners for å få det trygge smokey black look.Now kan jeg utforske mer med denne paletten. Svarte i denne paletten er så myk, du kan knapt gå galt med dette.

Min vurdering ville være A + 🙂

Dette er noen av de tilfeldige tingene jeg gjorde med øynene mine. 😀 (klikk for å forstørre)

Og ikke glem å følge meg på Twitter eller abonnere på bloggen min. 🙂

God jul til alle!:)

Så damer, hvordan røyker du med øynene? En hvilken som helst enkel peasy måte?

Bildekilde

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: