Jeg fikk en frisyre noen dager tilbake, og mens chitssamtalen med frisøren, ga han meg noen hårpleie tips for vintersesongen. Jeg har vært religiøst fulgt dem siden da.

1. Oljen håret ditt

en natt før et hår vasker. Hvis det er for mye, minst en time før du vasker håret ditt. Masser hodebunnen med varm olje og spred den til tipsene på håret ditt.

Mange kvinner glemmer å bruke olje på tipsene, og i de fleste tilfeller fører dette til splitte ender.

Jeg foretrekker å bruke varm olivenolje. Men du kan bruke hvilken som helst olje du vil. Jeg har hørt noen gode anmeldelser om Dabur Vatika en Hair Oil og Kama's Bhrami Oil. Jeg har en sensitiv nese, så jeg kan ikke bruke kokosnøttolje / Dabur Vatika. 🙁

2. Damp

Dette trinnet er valgfritt. Før en halv time fra å vaske håret, sett håret i et dampende håndkle.

3. Sjampo

Shampoo håret ditt neste morgen. Bruk fingertuppene til å jobbe sjampoen i skum (dette bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen i hodet) og skyll det deretter av. Hold shampoo rutinen ganske kort da kjemikaliene i sjampo kan tørke hodebunnen ut. I dag bruker jeg Dove Shampoo for normalt hår og så langt elsker jeg det.

Bruk heller ikke varmt vann til å vaske håret ditt. Bruk lunkent vann. Dette vil hjelpe håret ditt til å beholde fuktighet.

4. Balsam

Jeg har sett mange indiske kvinner helt hopp over trinnet med kondisjonering. En balsam er veldig viktig for miniatyrisering og rekonstruksjon av håret ditt.

Hvordan bruke en hårbalsam?

Jeg kopierer det direkte fra ehow og legger til et annet trinn som jeg følger i min vanlige baderomsrutine.

Trinn 1

Etter shampooing, klem håret ditt forsiktig for å fjerne overflødig mengde vann, slik at håret ditt kan komme i større kontakt med hårbalsammen du skal bruke. Hell balsammen til håndflatene og gni dem før du setter på luften. Påfør hårbalsammen på hårakselen og endene. Hvis du har fet hår, gjelder bare på endene. Du trenger ikke å bruke den på hårets røtter som røttene allerede har sitt eget talg og du trenger ikke å forholde det.

Steg 2

Bruk fingrene til å fjerne håret, dette vil hjelpe deg å spre balsamene jevnt. Noen mennesker bruker også en bred tannkam, men jeg er ikke komfortabel med det. Kombiner og børster har en tendens til å bryte det våte håret pause enkelt. Dette er en personlig preferanse. 🙂

Trinn 3

Vanligvis må du legge balsamene på håret i 3 minutter før skylling. Følg alltid instruksjonene i pakningsinstruksjonene for den oppgitte tiden. Ikke forlat hårbalsamene for lenge eller for kort for å få et optimalt resultat.

Trinn 4

Skylling er et annet viktig skritt også. Skyll alltid av hårbalsamene med varmt vann helt og følg instruksjonene på emballasjemerkene. Eventuelle restkondisjoneringsmidler kan tiltrekke seg støv og dermed resultere i et oljeaktig utseende.

Jeg bruker Dove Conditioner disse dager, og jeg er ganske fornøyd med det. Jeg har brukt Pantene og Dabur Vatika's Conditioner er forbi. Blant de to, ville jeg si Pantene's Conditioner var en bedre.

5. Pat og skjemme bort

Når du er fuktig, ikke gni håret kraftig da overskytende friksjon kan føre til at håret slår av! Pat forsiktig med et håndkle.

6. lufttørke

Luft tørke håret så mye du kan. Hold bruk av tørketrommel til minimal. Hvis du må bruke en hårføner, hold den litt bort fra håret, og bruk lavere varmeinnstillinger.

Jeg følger denne rutinen minst to ganger i uken. Du kan følge det som per håret og hodebunnen trenger. 🙂

Ha et godt hode!

Hva er hårpleie rutinen?

Kjærlighet og hugs,

Rati

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: