Velvet Fashion Trend

Velvet har alltid påminnet meg om barnas klær, de søte, lille, skinnende frokkene. Men denne sesongen, fløyel gjør et utseende på den røde løperen, på mote ramper, på fester og omtrent overalt! Fløytetreningen har dominert høstens vinter 2010-samlinger.

Fløyelmaterialet gjorde en oppføring tidlig i år med fløyelsløpssykkere sett på Hollywood-gatene. Kjendiser som Jennifer Lopez, Miley Cyrus, ble sett i disse skinnende stoffene. Oppriktig i sin syklus, gjør fløytetreningen en komme tilbake og blir fort denne sesongens mote kjære !!

Sist på denne verdensenden ble det sett på Vivek Oberoi mottak, hvor både brudgommen og bruden dekket fløyelklær, enten det flatterer dem eller ikke, er subjektiv.

En annen svært nylig observasjon av denne trenden ble sett på en Diwali bash hvor Amrita Arora hadde en mørkegrønn fløyelkjole.

Mens dette rike, skinnende stoffet bare har blitt sett i Hollywood i nyere tid, var Bollywood kjendiser langt frem og har hatt det med jevne mellomrom i mange år. Menn i suave fløyel blazers og damer i sexy saarees med fløyelbluser. Ledende indiske designere som Sabhyasachi Mukherjee og Manish Malhotra har levd i fløyelstrenden de siste årene.

Mens det ser ut til at fløyel bare ser bra ut på kjendiser, er det mange måter å inkorporere denne trenden i vårt daglige liv. 1. Hvis du ikke er sikker på å trekke fløyel av, er en minimalistisk holdning et godt alternativ. Begynn med å ha fløyel i små deler, fløyelgrenser eller små design på antrekket ditt. En fløyel veske eller andre fløyel tilbehør er en god stjerne også.

2. Å gå med været er et fløyelsjakke et smart alternativ. Velvet jakker og blazer er ekstremt smigrende på både menn og kvinner. En ting å huske på er at montering skal skreddersys godt. Disse kan bæres over kjoler eller bukser. Dette kan brukes i et formelt, bedriftsmiljø og uformelt gjøres.

Ta inspirasjon fra kjendiser, men tilpass det til dine behov. Heres Rachel Bilson i en mørk blå blazer slitt over en nydelig kjole, og Whitney Port i en nydelig jakke slitt med jeans.

3. En sikker måte å smigre deg på, har på seg en fløyelsbluse, mørke fargerike bluser, som spesielt ser bra ut på indiske kvinner. Velvetbluser ser rik ut og vil gå bra med både lyse og tunge sareer. Sarees med fløyelsgrenser eller fløyelsdesign ser også nydelig ut. Kjendiser som Kajol Devgan og Kareena Kapoor har prydet denne mote på mer enn én anledning.

4. Fløyel Salwar kameezer har ofte blitt sett på den røde løperen, men har ikke klart å matche opp til sjarmen av fløyels Sarees. Salwar Kameezes med fløyelsgrenser og eller små design ser mer grasiøs ut enn full fløyelmateriale Kameezes. (Som du kan se under bilder)

Et par Do's og Don'ts om wearing velvets -

Gjør er - • Siden dette er et rikt stoff, vil en god mengde sminke utfylle antrekket, fremhevende øyne er et godt alternativ • En må ha er en vanlig farget fløyelsbluse, enn du kan bruke med mange sarees. • Bruk bare en del fløyel om gangen, det vil si, ikke par en fløyelsbluse med fløyelssare eller fløyelssalwar med fløyels kameez eller fløyelsskjorte med fløyelsbukser. Kort sagt, gjør ikke over det. • Bruk det i kaldt klima, bortsett fra å være på vogue denne sesongen, er velvets også veldig praktiske.

Don'ts- • Ikke over tilgang. Et fløyels outfit er en juvel i seg selv. • Ikke gjør opp igjen. • Ikke vær redd for å flautere dine velvets, folk vil alltid stille spørsmål om trender. • Unngå grå, brune og andre bleke farger.

Med den kalde årstidens lobbyvirksomhet er gensere, jakker og sjaler definitivt klare i vår garderobe, men flere stykker fløyler gjør din antrekk stilig og trendy. Mens fashionistas i Vesten har vært i tvil om hvorvidt 2010 Velvet mote er en trend eller søppel? rad eller dårlig? , vi i India har sett våre kjendiser flaunt denne mote med stor panache og eleganse i årevis. Hvis moteikoner som Kareena Kapoor og Aishwarya Rai kan ta denne trenden til internasjonale arrangementer, hvorfor skal vi være jordiske vesener igjen?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: