Vi alle elsker å bruke babyprodukter fordi de er så effektive og likevel milde og milde. Når det gjelder babyens hud, er det nødvendig med ekstra forsiktighet. Babypleieprodukter er produsert med tanke på en babys delikate og ømme hud, som må holdes hydrert og fuktig. En babys hud er 10 ganger mer tynnere og følsom enn en voksenes hud, derfor har babyformuleringer mindre sterke kjemikalier. Johnson og Johnson og Himalaya Herbals er de fremste løpene i babyomsorgsbransjen. Men noen babyer som sønnen min har en mye mer sensitiv hud enn andre babyer. Min sønn har en hudtilstand kalt "infantil atopisk dermatitt", der det er overdreven tørrhet i huden.

HVA ER ATOPISK DERMATITIS:

Atopisk dermatitt er et vanlig problem hos spedbarn og barn. Det begynner vanligvis mellom to og seks måneder med meget tørr og sensitiv hud som da blir rød og ekstremt kløende.

Det er ingen kur for denne vanlige tilstanden. Hovedbehandlingene er rettet mot å kontrollere og forebygge betennelse og kløe, og inkluderer å unngå triggere, hyppig bading og hydrering av huden, liberal bruk av fuktighetskrem og smøremidler, og bruk av steroidkremer for blussopptak.

Atopisk dermatitt lesjon på et spedbarns kropp.

Så, det vanlige Johnson og Johnson-serien kremer og lotioner virker ikke for min sønn i det hele tatt, og han ender med å ha mange hudutslett på grunn av mangel på fuktighet. I tillegg til å unngå ikke-bomullsklær og holde ham alltid kult, må jeg bruke et eget sett med hudpleieprodukter som fungerer perfekt for sin sensitive hud og holder huden smidig og godt fuktig. Unødvendig å si, disse produktene jobber også for meg og jeg elsker å låne dem fra ham.

Noen av produktene som fungerer best for babyer som lider av infantil atopisk dermatitt er:

1. Tedibar baby såpe:

PRIS: Rs. 99.

Viktige ingredienser: Jeg kastet dekselet bort, så jeg kan ikke liste ingrediensene, men jeg samlet noe om Tedibar-såpe fra nettet, og det sier at Tedibar er syndet. Syndets er syntetiske vaskemidler som er 100% såpefrie og 100% alkalifrie med mild sur pH. Det beskytter syremantelen, forhindrer tørrhet i huden. Syndets beskytter huden mot patogener. Syndets er egnet for alle typer hud inkludert sensitiv spedbarnshud.

MINE TA PÅ TEDIBAR SOAP:

Nesten alle baby såper, inkludert Johnsons og Johnsons, Himalaya, Dove og Wipro, gjorde at min sønns hud brøt ut i utslett. I henhold til legenes råd, brukte vi bare grønt grammel til å rense huden, men selv det tørket huden sin veldig. Så, for andre gang, ga legen oss Tedibar såpe for å prøve, og jeg må påpeke at det virker så vidunderlig å holde min sønns hud fuktig. Denne lette babyrosa baren kommer sammen med en riflet plaststativ, noe som du kan bruke som såpestativ. Tedibar er veldig mildt duft og skum akkurat nok, men det fukter huden så vidunderlig og huden strekker seg ikke eller tørker opp etter badet. Med tanke på hvor mild Johnson og Johnson er såpe, er denne Tedibar 10 ganger mindre mildere og dehydrerer ikke huden. Unødvendig å si, jeg bruker denne Tedibar såpe og det fungerer for meg. Den eneste con er at det er litt dyrere enn andre såper, men det er helt verdt det.

OILATUM LOTION:

Oilatum lotion er egnet for irriterende, tørr hud, egnet til bruk på eksem. Den lindrer, myker og rehydrerer, beskytter mot ytterligere tørking. Oilatum lotion absorberes lett og kan brukes hele dagen for å holde huden din myk og smidig over hele kroppen.

NØKKELLEGGENDE BESTANDDELER:

Lys Flytende Parafin, Hvit Petrolatum, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerol, Povidon K29-32.

PRIS:

Rs. 165 for 100 ml.

MINE TA PÅ OILATUM LOTION:

Oilatum lotion ble foreskrevet av barnelege og han instruerte meg å legge 5 til 10 dråper av denne lotionen til den siste skyllingen i min sønns bad. Dette sa han ville forsegle fuktigheten til babyens hud og ville rehydrere huden. Denne lotionen kan brukes etter bad også, men for best resultat bør brukes som en siste skylling. Bruken av Oilatum lotion har virket som en mykhet og holder sønns hud myk og myk. Denne lotionen er helt duftfri. Jeg bruker dette også, men som en body lotion og det holder huden min hydrert også.

ATOGLA SKIN LOTION:

Igjen, dette er en hudkrem som ble foreskrevet til sønnen min etter at Johnson og Johnson ikke jobbet for ham. Atogla er en unik lotion som nærer og fukter huden. Gamma Linolensyre og Ceramides i Atogla hjelper til med å redusere vanntap fra huden, noe som gjør det mykt og smidig. Aloe vera er kjent for sin hud beroligende og fuktighetsgivende egenskaper og naturlig vitamin E bidrar til å beskytte huden mot miljøskader.

NØKKELLEGGENDE BESTANDDELER:

Gamma Linolensyre (fra Borage Oil), Ceramide (Uniblend II), Aloe Vera Gel, Hvetekjemelolje.

ANDRE INGREDIENSER:

Aqua, Mineral Olje, Glyserin, Borage Officinalis Frøolje, Triticum Vulgare (Hvete) Germ Oil, Steareth-10 Allyl Ether / Acrylates Copolymer, Stearic Acid, Laureth-23, Steareth-2, Ceteth-20, Aloe Barbadensis, Ceramide, Butyrospermum Parkii (Shea) Seed Butter, Mikrokrystallinsk Voks, Trietanolamin, Diazolidinyl Urea, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butylhydroksyhydrocinnamat, Tris (tetrametylhydroksypiperidinol) Citrat, Dinatrium EDTA, Metylklorisotiazolinon Metylisotiazolinon, Parfyme.

MRP: Rs. 199 for 200 ml.

MINE TA PÅ ATOGLA BODY LOTION: Denne er en lys kremaktig lotion, som lukter akkurat som melkkrem. Det er litt rennende i konsistens og blir lett absorbert i babyens hud og holder huden fuktig i en god 6 til 7 timer, hvoretter det er behov for å bruke det hele om igjen. Et viktig poeng å huske er at Atogla lotion må påføres innen 5 minutter med bad for å forsegle fuktigheten.Denne lotionen kan brukes på babyens ansikt også, og dette hjelper til med å holde atopisk dermatittutslett i sjakk. Selv om jeg bruker Atogla-lotion på kroppen min, og bortsett fra den milde kremen lukten, er jeg veldig fornøyd med resultatene på huden min også.

MOMETASONE FUROATE CREAM USP:

Mometasonfuroatkrem brukes blant annet som behandling for atopisk dermatitt, eksem og dermatitt. Mometasonfuroatkrem gir en umiddelbar lindring av hudlidelser som atopisk dermatitt ved å stabilisere celler og reversere de aktiverte inflammatoriske gener.

PRIS: Rs. 115 for 15 g.

MY MÅ TA PÅ MOMETASONE FUROATE CREAM:

Dette er en salve foreskrevet av barnelege å ta vare på utslett som blusser opp. Mometason virker nesten på kort tid for å redusere betennelsen i utslettene, og de forsvinner om en dag eller to. Jeg bruker det bare sparsomt fordi det kan føre til bivirkninger og må bare foreskrives av en sertifisert lege. Men jeg vil gjerne legge til at de handler om bare noen form for utslett eller brannskader som alle kan ha og bringer ned betennelsen av noe slag nesten umiddelbart.

Dette er noen av produktene jeg bruker for å holde min sønns infantil atopisk dermatitt under kontroll, og jeg bruker dem selv for å få myk og myk hud.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: