Lip Ice Color Lip Balm

Produktbeskrivelse:

Lipice farge Lip Balm legger ikke bare på et perfekt fargetone på leppene dine, det holder dem også fuktet og beskyttet. De tonede naturlige rene farger øker leppens naturlige skjønnhet.

 • Formulert med en super fuktretensjonsformel med vannmikrosfære og AcHA (Sodium Acetyl Hyaluronate) for å holde leppene myke og smidige.
 • Beriket med E-vitamin, Lanolinolje, Meadowfoam Seed Oil, og Mango Seed Butter for å holde leppene godt fuktige.
 • SPF15 for UV beskyttelse.
 • Tilgjengelig i seks spennende nyanser: Frisk Plomme, Hazel Blush, Sweet Rose, Pretty Pink, Candy Apple, og Peach Cream.

Jeg har dette i Sweet Rose-skyggen. Jeg kan aldri få nok leppebalmer, så da jeg så racket av Lipice lippier mens jeg surfer på apoteket, måtte jeg bare ta en titt. De syntes å ha noen nye ting, og jeg tror dette er en av dem. Det ser ut til å være en alt-i-ett leppebalsam, ikke sant? Det er ment å være fuktighetsgivende, gir et preg av farge, og det har SPF15, som var akkurat det jeg trengte, siden jeg ikke hadde noen leppeprodukter med SPF ennå.

Fargeprøver: Svakt lettet og flekker til venstre, et fullt lag til høyre

Fargen på Sweet Rose er en ren middels rosa med sølvskimmere. Bildet ovenfor ble tatt i naturlig lys uten blits, og til høyre er det en full sveip av Sweet Rose, mens jeg til venstre lette det lett og smudde det litt. På mine lepper er fargen ganske subtil, pen og naturlig utseende, og det vil ikke være merkbar, med unntak av sølvskimmere. Jeg liker egentlig ikke shimmers fordi når fargen fades, blir de skinnende biter igjen, så alt jeg har er fargeløse lepper med biter av sølvskimmere.

Hva jeg liker om Lipice Color Lip Balm

 • Den har en ren, fin rosa farge som ser naturlig ut på leppene mine og er perfekt for hverdagsbruk, eller hvis jeg går ut og ikke ønsker å sette sminke på, men fortsatt vil ha litt farge på ansiktet mitt.
 • Det irriterer ikke den delikate huden på leppene mine.
 • Den har SPF i den, og jeg bruker ofte dette når jeg er ute i solen, så jeg vet at leppene mine vil bli beskyttet.
 • Det er billig. Dette kostet meg mindre enn $ 3 og røret bør vare meg en stund selv med vanlig bruk.

Hva jeg ikke liker om Lipice Color Lip Balm

 • Lukten. Den har en lys blomsterduft som jeg alltid kan lukte når jeg bruker den. Jeg ville personlig foretrekke at det var usentrert, eller at det luktet som noe spiselig, som sjokolade, vanilje eller frukt.
 • The shimmers. Jeg tror det ville se mer my-lips-but-better hvis det ikke hadde noen shimmers i den.
 • Dessverre finner jeg ikke det fuktighetsgivende i det hele tatt. Jeg liker fargen som den gir, og dens SPF, men jeg ville ikke bruke dette bare som en leppebalsam. Jeg vil helst legge på en veldig fuktighetsgivende leppebalsam først, og lag så dette på toppen av det når jeg går ut.

Samlet tror jeg dette er et bra produkt. Jeg vil anbefale det til alle som leter etter en morsom, billig legetone eller et leppeprodukt med SPF. Men hvis du leter etter en leppebalsam som virkelig fuktighet, er dette ikke for deg. Personlig liker jeg leppefargene mine for å være litt mer fuktighetsgivende, så jeg vil ikke kjøpe dette produktet igjen, selv om jeg nok vil prøve Lipice's andre produkter, bare ikke fargen Lip balms.

Les også:

Lipice Lip Balm Sitron Lipice Sheer Color Natural Lip Conditioner Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Carmex Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm Jovees Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: