9 Tilbehør du burde ikke leve uten!

"Du har så mange tilbehør (som betyr alt bortsett fra klær og sminke) som er dine favoritter ?? Siden jeg hadde det vanskelig å svare, ble spørsmålet reframed til "hva om huset ditt var i brann, og du kan på en eller annen måte spare bare noen få stykker, hvilke vil de være? "Dette fikk meg til å tenke på hva vi virkelig trenger og dermed posten. Så etter min mening er disse tingene som en jente burde ha, uansett, tigge, låne, stjele, tjene, mobbe hva som helst 😛 ♥ noe diamant - Frosty skjønnheter topplisten. De sier diamanter er en jentes beste venn. Sann nok, fordi de legger øyeblikkelig glam til et antrekk uten noen risiko for å gå over toppen eller ser klebrig ut. For meg er det mitt par solitaire studs. Det kan være en ring eller et anheng for deg. Selv om de bryter banken veldig hardt, er blikkene du får, verdt hver krone brukt.

♥ Vis, feil .. Sko litt kjærlighet - Hvor mange ganger har du elsket et sett og rullet for å se helt cringe verdig sko. Jeg vet, det er et slikt avslag 😉 Så sexy par hæler og et komfortabelt par leiligheter blir obligatoriske. Hælen trenger ikke å være himmelhøy pennhæl, men alt du er komfortabel i, noe som gir lengde og gir deg den svingende fordelen. Og jeg satse på at ingen av oss kan forestille seg livet uten et komfortabelt par leiligheter, som bærer vår vekt og det store antallet shoppingposer vi trenger å bære.

♥ Bag It !! -

Vi har en tendens til å bære vår verden i vesker og en fin kostbar strukturert veske i nøytral farge er en investering, fordi den går med noe antrekk, ser fint ut og varer lenge. Så fortsett og ta noen alvorlige arm candy. Min jakt på min drømbrune pose er fortsatt på 😛

♥ Clutch - Det er viktig for kvelder. Et fint stykke som passer til alle nødvendigheter, er alt du trenger å holde for den drømmeaften, sammen med hånden, selvsagt.

♥ Fest festene dine, vær så snill - Jeg har faktisk sett godt kledd jenter, totalt prim og riktig mister det når de bøyer seg og et patetisk belte viser seg. Grrrr ... veldig trist. Det er fint å ha variasjon, men et grunnleggende belte for daglig bruk er nødvendig. Gitt at belter siste levetid investerer i en god en.

Pass på! -

Gitt at det gjør så mye for deg, legger deg til rett tid, viser deg datoen den fortjener å nevne. Ingenting skriker seg som en chunky metallklokke, og ingenting gir glamour som en tynn stroppsbelagt urskive. Hvilken klokke har du på deg?

Gjøre en uttalelse - Erklæring Smykker fortjener å være eid. Det kan være en stor opptatt bib halssmykke, en chunky ring eller en oppmerksomhet gripende anheng. De sørger bare for at alle øynene er på deg, og jeg tror virkelig at du må ha ett uttalelsesstykke, minst.

♥ perler - Ahhh !! Vi vil plukke dem i noen form, tråder, pinner, armbånd, noe. Det jeg elsker om perler er at de er veldig fleksible. Bruk den med din svarte kjole og retro sminke for å brenne den opp eller til møtet neste morgen for å se polert.

♥ Solbriller - De multitask - beskytte øynene dine, unngå unødvendige samtaler, gi deg en stjerneoppføring overalt, og Ja! De gjemmer tårer. Og det er et perfekt par solbriller for hvert ansikt, du må bare finne din og komme som en stjerne.

Ingen kan overleve på klær alene, aksenter er nødvendige og til hver sin egen. Det er utrolig hvordan en bytte fra flat til hæl gjør at du går fra boho til glam og fra pinner til lysekroner får du gå fra søt til sexy. Så hva er din liste over må ha, noen tillegg ??

Les også: Smink, skjønnhet og tilbehør Shopping Smink og tilbehør Shopping 7 Pretty Hair Tilbehør Hvordan bruke smykker og mote tilbehør Hvordan arrangere din garderobe og tilbehør Vinter Sesong Tilbehør Slik bruker du gullsmykker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: