GIORDANI GOLD MAKEUP BASE Review

Ved nå har vi alle sett hvor viktig sminkebaser / primere er for å oppnå den sminkeformen / utseende av pro-typen. Å få en perfekt sminke betyr at du følger noen få enkle, men likevel svært viktige skritt. Det er ikke lenger en hemmelighet at en feilfri, sterk sminkebase kan gjøre underverk og representerer et viktig stadium i sminkeprosessen. Hvis riktig valgt og anvendt, gjør sminkebasen feil og mangler på huden og forbedrer dermed dine vakreste egenskaper.

Denne sminkebasen var en del av min oriflame shopping denne måneden. Siden, kjære Farha ville vite hvordan dette virker, brukte jeg det tre ganger, og jeg tror jeg kan skrive en rettferdig vurdering for det nå ... Dette er viktig for deg Farha ... 🙂

HVA SELSKAPET KRÆVER OM PRODUKTET Denne luksuriøse formuleringen med et snev av lysstyrke gjør huden tynnere for sminke, slik at den blir myk og smidig. Formel beriket med anti-aging actives og svensk Lingonberry. Forbereder huden din for det beste sminkeresultatet.

HVA ER SVENSK LINGONBERRY?

LINGONBERRY er en kort eviggrønn busk i hedefamilien som bærer spiselig sur frukt, innfødt i borealskog og arktisk tundra gjennom hele Nordsisfalten fra Eurasia til Nord-Amerika. Det dyrkes sjelden, men frukt blir ofte samlet i naturen. Lingonberries er rik kilde til fibre, sukker, vitamin A, vitamin C og magnesium. Lingonberries består også av stor mengde flavonoider og lignaner. Lignaner og flavonoider antas å være anti-kreft. Lingonberries er også rik på benzosyre, og de brukes derfor ofte som antimikrobielle midler

SKYGGE= RADIANT PEARL

PRIS = Rs. 849 FOR 30 ML QTY.

SWATCH - unblended

Blended

Min erfaring med Oriflame Giordani Gold Makeup Base

Navnet "RADIANT PEARL" passer til T, til dette produktet. For å kutte den lange historien kort, godtar jeg og anbefaler dette produktet allerede. Jeg har brukt det ved 3 anledninger nå, og resultatene der det er tydelig synlig. Denne sminkebasen legger til god lysstyrke og glød på huden uten greasiness. Øyeblikkelig gjør ansiktshuden så myk / glatt, kunne jeg søke / blande grunnlaget mitt med ekte lethed, i en jiffy, takket være dette. Den overordnede ferdigheten etter å legge grunnlaget var feilfri da den dekket min feil / flekkhet godt. Behovet for å fukte huden før du bruker denne sminkebasen er minimal.

Hva jeg liker om Oriflame Giordani Gold Makeup Base

 • Legger til en fantastisk dugg glød i ansiktet og gir en feilfri finish.
 • Stiftelsen sprer seg raskt og enkelt på toppen av dette
 • Holder fundamentet / sminke frisk i lang tid
 • Huden føles myk og smidig
 • Litt går langt som du trenger bare 2-3 dråper for å dekke hele ansiktet.
 • Leveres med en pumpe dispenser for å ta ut den nødvendige mengden lett
 • Kontrollerer og absorberer olje og greasiness.

Det jeg ikke likte om Oriflame Giordani Gold Makeup Base

 • Fungerer ikke mye på pore minimeringsdelen
 • Inneholder parabener
 • Kun tilgjengelig via oriflame-midler.
 • Ikke et budsjett kosmetisk produkt, finn det litt dyrt.

Har du prøvd Oriflame Giordani Gold Makeup Base? Vennligst rate i boksen under

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: