Liten svart kjole eau de parfum av Avon-review

I dag skal jeg se på Avons lille svarte kjole eau de parfum. Det er et stort utvalg av dusjgel, hudmykner, body talk, kroppssprøyte og parfyme. Jeg har brukt kroppen talkum fra dette området siden barndommen, og jeg må innrømme at jeg likte duften og det gjorde mamma, min sis, min tante. Dette var min eldre søsters HG body talk i mange år.

Så da jeg vokste opp, ville jeg prøve andre ting fra serien. I desember måned var det til en nedsatt pris; så jeg gikk videre og kjøpte den. Jeg har brukt det siden da, og nå er jeg klar til å gjennomgå dette. Hvis dere liker det etter å ha lest anmeldelsen, tror jeg det igjen på rabatt i den nåværende katalogen, så det er til en pris enda lavere enn på hva jeg kjøpte den.

Nå til duften

OM LITTLE SVART DRESS: Little Black Dress av Avon er en orientalsk duft for kvinner. Little Black Dress ble lansert i 2001. Toppnotene er cyclamen, koriander, afrikansk ingefær, jasmin og aprikosblomst; Mellom notater er gardenia, ylang-ylang og rosa pion; basen notater er sandeltre, Tonka bønne, musk og japansk plomme.

PRIS: Rs.799 / -FOR 50 ML. Jeg fikk det for 540 / - etter 20% rabatt

MIN ERFARING:

Parfymen overrasket meg først. Duften av talkum er ganske sterk og da jeg luktet parfymen som jeg forventet å være sterkere eller minst sterk nok til talkumet, fant jeg parfymen på den mildere siden. Det er en lett, men fantastisk duft. Det er pent og stilig. Woodiness la til et mer klassisk aspekt til parfymen som jeg likte, og som fikk det til å føles mye mer voksen. Muskiness er det siste aspektet av duften å forsvinne, og det er en hyggelig nok, ganske oppvarming og sofistikert aroma. Jeg har en venn som kjøper dette i 7 år, så hun elsker det definitivt. Lukten av dette er orientalsk og floral. Det er en klassisk kombinasjon av glitrende honeysuckle, jasmin, sandeltre og kashmir muskus. Selv om jeg tror du kan definitivt fortelle at dette er en kvinnes parfyme, og ikke en manns, tror jeg ikke det er veldig flørtende. Det er mer sofistikert.

Når det gjelder utseendet, er Little Black Dress svært undervurdert, kommer i en ganske vanlig svart pappkasse, og den klare glassflasken selv er veldig enkel i designen, med rene linjer som gir en fin forandring fra noen av Avons billigere parfymer, som jeg antar er rettet mot et yngre marked. Alt i alt, selv om den kasseformede flasken ikke er utrolig godt utformet, er det fint nok, og jeg har ikke noe problem med dette på bordet mitt.

Jeg bærer ikke dette hver dag, fordi jeg ikke vet det; Jeg har ikke lyst til å gjøre det. Jeg foretrekker det for kveld og natt ute. Dette kan bli kjedelig hvis det brukes hver dag. Så det er flott for anledninger, men jeg vil ikke ha det til daglig bruk. Igjen, som med de fleste Avon parfymer, er oppholdsstyrken ikke særlig stor med Little Black Dress. Det varer lenger enn noen Avon parfymer, som holder seg rundt 2-3 timer på huden min før den trenger på nytt, men hvis du ikke reapply, ville duften være borte helt kort tid etterpå. Likevel, om kvelden finner jeg at dette er en fin duft som jeg ikke har noe imot, men på slutten av dagen kan jeg lukte den ut av klærne, jeg antar at nesen min blir ildfast mot den, eller det blir veldig lys.

For prisen, spesielt hvis du kan få det på tilbud, er det et veldig godt kjøp, og jeg kan anbefale denne duften. Dette er definitivt anbefalt for klassiske kvinner, som Chanel No 5, Oriflame Eclat (som denne, virkelig). Det er som et moderne nr. 5 uten aldehyder, bare en liten rose og jasmin og myk vanilje og skog. Sexy, brukbar når som helst, hvor som helst. Det lukter dyrt når det egentlig ikke er det. Så det er alt. Håper du liker anmeldelsen.

Les også: Avon Little Black Dress Body Spray og Lip Balm Review Avon Enkel og varm solskinn Eau De Cologne Review Avon Naturals Violet & Lychee Shower Gel Review Avon Senses Divine Time Deo Spray Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: