Hilsen: www.utsavsarees.in

I de første dagene som jeg mottok nettbankpassordene mine, handlet jeg fra noen nettsider, noen erfaringer var gode (shopperstop), noen dårlige (indiatimes.com) og noen veldig dårlige (indianyogi.com). Men jeg hadde den beste opplevelsen å kjøpe en saree på nettet. Kjøper en saree online også når jeg er basert i India, og det for Sør-India, synes å være tåpelig, men mens jeg gikk gjennom www.utsavsarees.in så jeg denne sareen som jeg trodde ville passe min mor, og bestemte seg for å gå for det.

Utsav sarees har et bredt spekter av ikke bare sarees, men også et stort utvalg av Salwaar Kameezes, Lehenga Choli, Indo Western, Jewerly, Tilbehør, Vesker, Fottøy, Kidwear, Menn, Home Decor og Islamic Wear.

Du kan også handle etter farge, pris, materiale, anledning, og til og med se.

Bildet som er gitt til hvert element, er forstørret slik at du kan få en god oversikt over klær / materiale du kjøper.

Det er muligheter for å få blusen sydd eller for å få en vanlig bomullsstykke, eller for å få en prestikert saree-petticoat. Jeg valgte ikke noe siden jeg ikke var sikker på om skreddersydd del.

Å merke seg er at hver saree som er kjøpt fra utsavsarees.in kommer med en pre-sitched høst og det er pikoed også.

MIN OPPLEVELSE MED UTSAV SAREES:

Etter å ha valgt saree, som jeg ønsket å kjøpe, valgte jeg nettbankalternativet gjennom ICICI. Jeg måtte ikke betale for frakt siden det var ingen ekstra fraktkostnad på dette produktet. Jeg fikk en umiddelbar bekreftelsesmelding fra kundeservicen som sa at de hadde mottatt betalingen og de ville levere saree innen 15 dager. Senere fulgte det med en serie mails som holdt meg informert om statusen til bestillingen. Etter en dag fikk jeg en spesiell e-post som nevner at det var en gratis gave med min saree, og jeg kunne velge min gave fra et bestemt nettsted gitt av dem. Denne spesielle siden hadde halsbrikker og perlekjede sett og søppel smykker og jeg valgte en rød stein perler nakke stykke og de forsikret meg om at de ville sende langs kjedet med saree.

Ved sending av saree ga de meg sporingsnummeret til pakken, og etter at sareen ble levert, bekreftet de igjen med meg. Jeg var helt overfylt av hvor profesjonelt nettstedet kjøres, og det oppfordrer meg til å fortsette å kjøpe ting fra dem når jeg finner noe interessant.

Selv om leveringsfristen var 15 dager, fikk jeg sareen innen en uke, og det var også i perfekt stand med høst og piko pent på plass.

Her er utdragene fra postene jeg mottok fra kundeservice av utsavsarees.com

OM SAREEN jeg kjøpte:

PRIS: Rs. 2100.

Fawn Crepe Jacquard Saree med bluse

  • Denne sareen har en unik samling av alt i den.
  • Denne vakre sareen er farget i fawn farge.
  • Denne nydelige draperen er designet over crepe jacquardbase.
  • Denne sareen er beautified med polka dot print, self zari veving og patch patti.
  • Rik pallu med selvvævt viskosepatch viser sin eksklusivitet.
  • Fullfør glammen med nydelig maroon bomulls silkebluse.
  • Liten farge, kantlinje, selvzari veving variasjon mulig.

Dette er sareen jeg kjøpte fra utsavsarees.com:

Saree med fall fra utsavsarees.com

Et nakkestykke jeg fikk som gave sammen med saree fra utsavsarees.com.

Les også: Sarees og Suits for Diwali Makeup Forslag til Purple Saree: Spør IMBB Makeup Forslag til Kanjeevaram Saree: Spør IMBB Tips for å bevare Silke Sarees & My Silk Saree Collection Saree og Blouses Collection, Bluse Styles Saree: Sizzling Indian Sarees for Diwali Kerala Saree / Kasavu Saree

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: