SAREE & BLOUSES

Hvis du ser noen som har på seg en saree, ser du først på saree, sminke eller juveler? Jeg ser på blusene. Jeg føler at sareebluser spiller en viktig rolle i å markere en person. Jeg ser på montering, kutt, mønster, finish, etc., selv før jeg legger øynene på sareen.

Jeg elsker å se på kjendiser og de knapt er der bluser eller skal jeg si bikinier. Mitt poeng er at bikini skal bæres på stranden, selv om noen av blusene er gode, vi har heller ikke figuren eller motet til å ha det på. Jeg kan gå så langt som å eksperimentere med ermet design, går dypt i ryggen, og det er det. Jeg elsker også ermeløs bluser, men har ikke armene til å bære den.

Selv om man har på seg en enkel saree eller bluse, bør passformen være flott og kuttet klassisk. Eksempel, Rani's halter type og 3/4-erme bluser er til å dø for.

Selv om man har på seg en designer saree, hva bra hvis blusen er løs eller svært kuttet eller knapt der.

Det er mange design tilgjengelig, foran og bak knuter, av skulderen, båthals, halter hals, strenger, bejeweled tilbake, etc.

Siden jeg bare bærer sarees under bryllup og møter slektninger og i lover, har jeg en tendens til å mønstre blusene mine i stedet for å gå for designer.

Her er noen av mine mønstrede bluser sammen med sareen slik at du kan få en ide:

1. For denne sarenen kjøpte jeg en egen brokadebluse fordi blusen var for vanlig og strammet tilbake med dusker.

2. Halv netto og halv georgette saree. Jeg kjøpte dette fordi jeg ønsket å ha en blingy saree i garderoben min. Ellers liker jeg klassisk saree med subtile design. Her brukes kontrastfargen til å gi kant langs halsen.

3. Min favoritt, ren georgette saree, kom med en vanlig bluse. Jeg tenkte på om jeg skulle få noe arbeid gjort eller ha strenger på baksiden, men bestemte meg for å få det stikket bare med zari piping alene. Dette gir en klassisk, ikke noe oppstyr.

4. Benares saree, det mest man kan gjøre er å bruke grensen til ermene. Her brukes halve grensen i ermene og de resterende i nakken sammen med matchende steiner med gull zari rør.

Hvilken type bluser liker du å ha på deg?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: