stretching

Vi forsømmer ofte de tingene som er de viktigste. Stretching for one. Det er en av de mest grunnleggende komponentene i daglig treningsrutine, men mange velger ikke å gjøre det. Først og fremst fordi det er så treg og kjedelig prosess !!!! Men det beste med det er at du ikke trenger noe utstyr for å gjøre det! Du kan ganske mye gjøre det hvor som helst! Foran TV, i et soverom, i en stue, i et treningsstudio, ute i en park eller når du snakker med en venn eller til og med mens du overvåker barna, gjør lekser!

Stretching bøyer leddene, musklene og gjør kroppen din smidig. Det øker også fleksibiliteten i daglige rutinemessige oppgaver som innebærer å bøye fra midjen, løfte tunge gjenstander, trekke opp ting eller skyve gjenstander ned. Det reduserer risikoen for at kroppen din blir skadet av trukket eller strukket muskel.

Stretching bør gjøres etter at kroppen din er oppvarmet og min beste erfaring forteller meg at det skal gjøres etter at du har fullført kardio trening eller vektløfting økt. Fordelen er at kroppen din allerede er oppvarmet, musklene er ganske avslappet eller ønsker å være avslappet og det er nesten en idiotsikker måte å unngå skade på grunn av strekk.

Igjen en ting å huske her; for mye av en god ting kan også føre til dårlig ting. Regelen gjelder her veldig bra. Hvis du er nybegynner å strekke seg, begynner du veldig sakte og strekker seg bare til komfortnivået. Hvis du går for mye utover det, håper du en gal ide om at lengden på muskelen skal skifte fettcellene mine; Du vil risikere å trekke en muskel, som ikke er så vi vil. Du vil ikke ha stønn i smerte neste dag som du ikke kan gå eller helt gi opp strekker.

Start med nakken først. Tillat hodet til sakte sideveis til en av skuldrene dine. Stopp når du når et punkt som du ikke kan strekke seg komfortabelt lenger, så roter hodet bakover til neste side av skuldrene og deretter til forsiden, sakte hodet på hodet til deg føl deg strekk på øvre del av nakken. Dette er en repetisjon. Ideelt sett opptil 5 eller flere per kroppsdel.

Neste gå videre til skuldre. Hold armene løst på sidene. Som om du gjør en skulderbevegelse, roter skuldrene med urviseren ca 5 ganger og deretter mot med urviseren for ytterligere 5 ganger ... .Det samme med håndleddene dine. Fist fingrene og roter håndleddet med urviseren og mot urviseren. Du bør føle overkroppen avslappet med disse enkle strekkbevegelsene.

Neste strekk brystmuskulaturen og ryggmuskulaturen. Disse vil også strekke armene dine.

Det jeg gjør er å låse opp fingrene mine og ta armene helt fram til meg og strekke dem helt ut. Jeg begynner å knuse øvre ryggen og føle som om noen prøver å trekke meg mot ham. Bare jeg står fast på meg. På denne måten strekker hele øvre rygg og armer seg vakkert og jeg holder vanligvis strekningen for en god telle på 10 og så sakte slapp tilbake til mitt normale selv. For brystmusklene er det ganske mye det samme, bortsett fra at jeg knytter fingrene mine bak ryggen og strekker dem hele veien, prøver å være vinkelrett på halsen min. Selvfølgelig, det kommer ikke til å skje, jeg vil nok stoppe meg halvveis eller til og med lavere, som det der jeg er mest komfortabel, og så prøver jeg å skyve på skuldrene mine, slik at brystet åpner seg og jeg kan føle musklene strekker seg. Igjen prøver jeg å holde et godt gammelt telling på 10 og deretter sakte slapp tilbake til normal stilling. Det frigjør helt overkroppen av stivheten og får meg til å føle meg så god.

På samme måte består underkroppsstrekningen av å strekke muskler med nedre rygg, obliques, lår, quads og kalver. Dette vil garantere helt annen artikkel med forklaringer og flere bilder og videoer. Utfør igjen med forsiktighet og forsiktighet. Tusen takk for at du har lest min artikkel ... .Jeg håper du liker det nok til å begynne å strekke!

Les også:

Stretching Body Øvelser: Strekk alt du kan Kardio treningsøvelser Post Graviditet Abdominal Øvelser Yoga Øvelser Under Graviditet 5 Ben Øvelser for lår, hofter og kalver Ansiktsøvelser for fjerning av rynker Enkle vekttap hjemmeøvelser 5 beste Abs-øvelser for hjemmet Ansiktsøvelser for Double Chin Stretching Body Øvelser Styrketrening for kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: