Jeg forblir vanligvis borte fra dusjgeler fordi vannet på stedet er veldig tungt og salt og det ville ta mye arbeid for å kvitte seg med slipperiness av gelene, så jeg pleier å bruke lathery skummende såper til å gjøre jobben og Oriflame's Druer og Echinacea er en dusjgel som jeg bruker etter en veldig lang tid.

Hva Kataloget Sier Om Oriflame Naturals Dusj Gel Med Antioxidant Druer Og Echinacea

Ny fra naturen! Med en spennende ny duft av antioksidant druefrø og beskyttende Echinacea, vil du føle deg frisk og forfrisket!

  • Kraftig, naturlig blanding av antioksidanter.
  • Hjelper med å beskytte og oppdatere.
  • Spennende, forfriskende, naturlig duft.

Forfriskende dusjgel med antioksidant effekter og god duft.

Viktige ingredienser

Pris: Rs. 298 for 200 ml.

Betydningen av Echinacea Angustifolia og Vitis Vinifera i Kosmetikk

Echinacea har blitt brukt av indianere til å utløse kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv. Det er effektivt for å øke kroppens immunitet mot virale, sopp- og bakterielle infeksjoner.

Ta på Oriflame Naturals Dusj Gel med Antioxidant Druer og Echinacea

Denne 200 ml gjennomsiktige flasken inneholder tykt viskøs væske som sterkt lukter av druesaft og annen tangy substans. Den har en flip-flop cap, som er veldig reisevennlig, selv om jeg ikke har reist med det, men jeg tror det. Det er ikke akkurat den slags lukt som jeg vil gjerne ha på meg rett etter å ha badet. Det lammer opp ok og ikke så mye, men det gir ikke noe slipperiness, noe som er så vanlig hvis du har saltvann på ditt sted. Det er ingen tørrhet eller strekk etter å ha tatt en dusj med det, og mange ganger følte jeg trang til å hoppe over kroppskrem. Mengde klok, bare en liten mengde gel er nødvendig, og denne 200 ml gel vil vare i nærheten av 2 måneder.

Om antioxidant-tingen, er jeg ikke helt sikker på hvilke antioksidantvirkninger du skal passe på, men ved undersøkelse på nettet fant jeg ut at druer og echinacea har antioksidant- og kondisjoneringsegenskaper.

Bortsett fra den sterke lukten, er jeg ganske fornøyd med denne dusjgelen.

PROBLEMER FOR Oriflame Naturals Dusj Gel Med Antioxidant Druer Og Echinacea:

  • Sterk klimaanlegg dusjgel.
  • Etterlater ikke noe slipperiness på huden.
  • Ikke forårsaker tørrhet i huden etter en dusj som det ses med skjønnhetssåper.

CONs of Oriflame Naturals Dusj Gel Med Antioxidant Druer Og Echinacea:

  • Sterk tangy duft som ikke er akkurat tiltalende.

Vil jeg kjøpe det igjen: Jeg vil prøve de andre dusjgelene fra katalogen, men ikke dette for en stund.

IMBB Stjernerangering: 3/5 ... ..og -2 helt for "ikke-tiltalende" duften.

Les også:

Oriflame Exfoliating Shower Gel med nærende oliven og bambus Oriflame Oppdag Scandinavia Fresh Seascape Shower Gel Oriflame badskum med revitaliserende abrikos og hvit te Oriflame Power Shine Lipsticks: Swatches og gjennomgang Pears Shower Gel -Soap Free Review H2O Plus Milk Shower Gel Review Body Shop Dewberry Bath og Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: