Inglot Makeup Pensler Review

Inglot 15BJF (Blush Brush):

Pris: Rs 1280 (indiske rupees)

Inglot blush børste har et trehåndtak og børstene er av geit hår. Dette er den beste blush børsten jeg har brukt hittil. Det er mykt, ikke kaster hår, er super mykt og plukker opp fargen veldig bra. Du kan gjøre en veldig lett dusting av farge med den eller en dyp vask av farge på kinnene dine. Jeg finner bare det litt stort for uthevingsområdet, men annet enn det, det er perfekt.

Et godt alternativ for denne børsten er The Body Shop Blush børste eller kan være Colorbar's rødme børste. Jeg pleide å like Vega børster også.

Vurdering: :-* :-* :-*:-*:-*

Inglot 80 HP / S: (Big Smudger Brush)

Pris: R 990 (indiske rupees)

Denne penselen er nå en oldie i penselsamlingen min nå. Jeg har hatt det i nesten 6 måneder. Det er en tett rund børste, og jeg bruker det hovedsakelig til å myke kantene i øyeskyggeapplikasjonene mine. Borstene er myke og tette, så det gir bedre kontroll mens de blandes. Selv etter så mange vasker, ser denne penselen ut som ny som noen gang. Borstene er i perfekt stand - myk og glatt. her har det vært absolutt ingen avstengning siden dag 1. Prefektbørste!

Colorbar har også en lignende pensel, men det kan være skrapete. Jeg er ikke sikker på det.

Vurdering: :-* :-* :-*:-*:-*

Inglot 30 T (Bent Eyeliner børste):

Pris R 770 (indiske rupees)

Denne børsten er et nytt tillegg i familien. Jeg tror dette er den beste børsten for øyeforingsapplikasjon. Den har nylonbørster og den er bøyd på toppen. Den lille bøyden gjør det enkelt å få øyeforingsapplikasjonen til. Det tar lett opp linjene. Penselen er spiss, men børstene er veldig myke. Du kan lage tynneste til tykkeste linjer med denne penselen. I alt antar jeg at det må være 30-40 børster og jeg har vasket det minst 15-20 ganger nå. Absolutt ingen shedding.

Vurdering: :-* :-* :-*:-*:-*

Samlet Inglot børster:

  • er myke.
  • ikke kaste børster.
  • har en stor samling å velge mellom.
  • er dyre, men verdt hver eneste krone.
  • ha et langt liv.
  • Har sterke trehåndtak.
  • gode dupes for MAC børster

Den eneste irriterende tingen er tallene som Inglot har gitt til sine børster. Bortsett fra 30T, husker jeg fortsatt ikke navnet / tallene på andre to børster.

Annet enn det, er jeg 100% fornøyd med penslene. Og jeg kan stolt si at jeg har fått det jeg har betalt for.

Har du brukt Inglot børster?

Les også:

Sigma Sigmax børster gjennomgang Sigma børster-gjør meg gal lilla Sigma Professional Brushes Kit Review Sigma Professional Makeup Brushes Kit Hvilke Makeupbørster trenger du? Makeup børster for nybegynnere Colorbar Makeup børster gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: