Fab India Coral Glow Face Pack

Pris: Rs 250 for 100 g "Ekstrakter av koraller, ekte perler, aloe vera og Alum dyp rens, avkjøle og klargjøre huden, noe som gir den en strålende glød."

Viktige ingredienser

 • Lakkris: er et effektivt hudlighter.
 • Alum: er en effektiv toner.
 • Eik: fjerner overdreven olje mens du regulerer sebum (olje) produksjonen i huden.
 • Aloe Vera: hjelpemidler i hudheling, reduserer svette og fukter huden.
 • Korallpulver
 • Pearl Powder: hjelper huden i helbredelse, hudlysing, anti-rynking og solbeskyttelse.

Det lukter veldig sandeltre, men sandeltre er ikke nevnt som en aktiv ingrediens på pakken.

Ansiktspakken kommer i pulverform. Emballasjen er ganske søt. Gryten er en lerpotte med tre lokk. Og innsiden av pulveret er i en låsepakke. Du kan tømme pulveret fra plastposen til krukken, men det gjorde jeg ikke. Jeg føler at pakken forblir beskyttet mot fuktighet etc. på denne måten.

Det kommer også med en treskje, som jeg føler er litt lengre enn det burde være. Lokk lukkes ikke helt når skjeen er inne i krukken. Jeg bryr meg ikke så mye fordi jeg holder pakken min låst i en plastpose, så selv om lokket ikke er helt lukket, påvirker det ikke ansiktspakken.

Bruksanvisning: Bland en skje full av ansiktspakke med melk for tørr hud og med ostemasse for fet hud. Påfør ansikt, nakke og armer i oppadgående retning. La på i 6-8 minutter. Vask av med lunkent vann.

En halv teskje er nok for ansikt og nakke.

Jeg vil si at dette er en rask ansiktspakke. Jeg lager denne pakken i 2 ts melk og jeg holder konsistensen av pakken ganske tynn. Tanken er å ha mer melk i pakken enn pulver. Etter at du har brukt denne pakningen på ansikt og nakke, begynner den å tørke ganske raskt. Jeg har aldri vært i stand til å bruke denne pakken i mer enn 5 minutter. Det tørker raskt og gjør huden super tett. Deretter må du løpe på toalettet for å vaske av pakken og deretter løpe tilbake for å påføre fuktighetskrem. Det skjer i hvert fall med meg. 😛

Men alt dette kjører rundt jeg føler er verdt det.Du ser ansiktet ditt når du har vasket ansiktet ditt, du vil føle at du har fått ansiktsbehandling i salongen.

 • Porer: Stramt
 • Hud: Stretched og ungdommelig
 • Glød: Perfekt
 • Dead-Tired looking skin: Bye Bye

Min hud ser fin og glødende selv etter 2-3 dager. Dagen jeg vet at jeg bare har 15 minutter til å bli klar og gå ut for en date med hubby (: P), bruker jeg dette.

Jeg holder konsistensen denne tynne. Du kan også gjøre dette i melkkrem hvis du vil.

Totalt tror jeg det er en utmerket pakke. I det minste fungerer det fantastisk for huden min. Også, litt går langt. Du trenger bare liten mengde av det hver gang, slik at det til og med er verdt prisen. Du kan bruke krukken selv etter at pakken er over.

Noen ulempene er det

 • Du kan ikke reise med det fordi en, lokket ikke lukker - det er bare et lett tre deksel på toppen og to, glasset er ganske stort.
 • Leirburken må lagres på et trygt sted slik at det ikke går i stykker.
 • Jeg skulle ønske at skjeen var mindre slik at lokket kunne lukke helt. Ikke en klage skjønt, fordi i hvert fall de gir en søt skje sammen med.

Indisk sminke og skjønnhet Blog Rating: :-* :-*:-*:-*

Denne pakken ble anbefalt av en IMBB-leser, Rakhi. Jeg vil bare takke henne for dette fantastiske produktet. 🙂

Jeg vil bare nevne at hudpleieprodukter ikke fungerer på samme måte for alle. Så resultatene etter bruk av denne pakningen kan variere fra person til person. Vennligst bruk ditt eget skjønn før du kjøper det. 🙂

Btw, jeg kjøpte mine første MAC-børster i dag - 2 MAC 217 og en MAC 219. Vil vise deg i morgen. 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: