Hei IMBBians,

Hvordan er livet? Jeg er veldig spent på å gjøre mitt første innlegg av haul på IMBB. Dette er en Valentinsdag gaver pluss skjønnhet haul som jeg gjorde på 10 februar. Nå er denne en virkelig spesiell for meg fordi halvdelen av halen handler om gaver til svært spesielle mennesker i mitt liv på denne Valentinsdag

Min haul består av

 • L'Oreal Paris Total reparasjon 5, reparasjon av sjampo (200 ml) + gratis L'Oreal Paris Total Repair 5 Conditioner
 • Lotus Herbals ROSETONETM Rose Petals Facial Skin Toner
 • Lotus Herbals ALOEHYDRATM Aloe Vera fuktighetsgivende gel
 • To par Sterling Silver studs.
 • Et par Sterling Silver dangler. Og
 • En Sterling Silver Ring.

L'Oreal Paris Total reparasjon 5, reparasjon av sjampo (200 ml) + gratis L'Oreal Paris Total Repair 5 Conditioner (180gm) (tilbudspakke for Rs.130 / -). Jeg ventet siden mange dager for at min tidligere sjampo skulle komme over, så jeg kunne fange dette tilbudet så snart som mulig. Og nå er jeg veldig glad.

Så kommer Lotus Herbals ROSETONETM Rose Petals Facial Skin Toner, netto qty.100ml for Rs. 165. Jeg kjøpte den fordi jeg trodde Rose vann går opp med all hudtype og jeg ville ikke bruke Dabur Gulabari Jal da det forårsaket mer tørrhet i ansiktet mitt. Jeg vet ikke hvordan, men det irritert på min måte ansiktet mitt . Så gikk med det bedre alternativet til Lotus Herbals.

Neste er Lotus Herbals ALOEHYDRATM Aloe Vera fuktighetsgivende gel for alle hudtyper. Jeg tok dette etter å ha sett anmeldelsen på IMBB. og jeg er bare i loooove med lukten! Aloe vera er en god fuktighetskrem for tørr hud som min, og dette er første gang jeg skal bruke en gelbasert fuktighetskrem på ansiktet mitt.

Nå kommer mine favoritt ting i denne tråden. Jeg elsker å gave ting til kjære. Det gir meg enorm glede og jeg føler meg veldig glad. Så det fikk meg til å kjøpe disse sølvtilbehøret fra en Sterling Silversmykkerbutikk i Panjim, Goa, kalt "Glitters". Og her er uansett Glitters ikke 'Gull', men det er 'Sølv'. De hevder at de selger 92,5% rene sølvsmykker med hovedsakelig CZ (kubikkzirkonium) steiner sammen med andre semi edelstener som ametyst, søm, etc, osv., Jeg husker ikke mye.

Kubisk zirkoniumoksyd (eller CZ): er den kubiske krystallinske formen av zirkoniumdioksyd (ZrO2). Det syntetiserte materialet er hardt, optisk feilfritt og vanligvis fargeløst, men kan produseres i en rekke forskjellige farger. Det bør ikke forveksles med zirkon, som er et zirkoniumsilikat (ZrSiO4). Det er noen ganger feilaktig kalt "cubic zirconium".

På grunn av sin lave kostnader, holdbarhet og nær visuell likhet med diamant, har syntetisk kubisk zirkonium blitt den mest gemologically og økonomisk viktige konkurrenten for diamanter siden 1976. Det er noen ganger markedsført under merket "Diamonique". Dens hovedkonkurranse som en syntetisk edelsten er det mer nylig kultiverte materialet, syntetisk moissanitt.

Cubic Zirconia versus Diamond

Det er noen viktige trekk ved cubic zirconia som skiller den fra diamant:

 • Dispersjon: Med en spredningsevne større enn diamant (0,060 vs 0,044) er brannen av kubisk zirkonium mer prismatisk.
 • Hardhet: Cubic zirconia har en vurdering på ca 8 på Mohs hardhetsskala vs. en rating på 10 for diamanter.
 • Spesifikke tyngdekraften: En kubisk zirkonium vil veie ca 1,7 ganger mer enn en diamant av samme størrelse.
 • Mangler: Samtidig produksjon av kubisk zirkonium er nesten feilfri, mens de fleste diamanter har en slags defekt, det være seg en fjær, inkludert krystall, eller kanskje en rest av et originalt krystallflate (for eksempel trigoner).
 • Brytningsindeks: Kubisk zirkoniumoxid har en brytningsindeks på 2.176, sammenlignet med en diamants 2,417.
 • Klipp: Enkelte cubic zirconia edelstener er kuttet med fasettformer som avviger fra de som vanligvis brukes til diamanter. Denne forskjellen vil være synlig under nøye inspeksjon med en loupe.
 • Farge (eller mer presist, mangelen derav): Bare de rareste av diamanter er virkelig fargeløse, de fleste har en tinge av gult eller brunt til en viss grad. Til sammenligning kan cubic zirconia i de fleste tilfeller være helt fargeløs: tilsvarer en perfekt "D" på diamantens fargegradsskala.
 • Termisk ledningsevne: Kubiske zirkonier er termiske isolatorer mens diamanter er blant de mest effektive termiske ledere, som overstiger kobber. Dette gjør at forskjellen mellom diamant og cubic zirconia er ganske enkelt for de med de riktige instrumentene. (kilde Wikipedia)

Jeg planla disse sølvhullene siden en måned nå. Gullet løper ut av hendene, og etter å ha sett på disse sølvtøyene kan man ikke slutte å kjøpe dem. Jeg elsket dem bare som gull og sølv er begge ansett som verdifulle siden tidene. Jeg kjøpte vakre og søte 3 øredobber. Av hvilke to er studs og en er en dangler.

Først er hjerteformet stud som jeg planlegger å gi den til min beste venn hvis bursdag var 2. februar og jeg kunne ikke få det til å møte henne den dagen ... dette er en søt som har en CZ i midten og har et hjerte formet sølvramme og base, med sølvfylle. Det koster 500 / -.

Sekund den ene er den andre søte designen med en CZ i midten og tre kronblad av sølv over og som klemmer under alt er festet sammen til stammen med en sølvfylle. Ut av alt, dette er veldig delikat, supercute og dermed elsker jeg det bare. Dette ga jeg til min kjære sis. Og hun elsket det bare. Det koster Rs. 450 / -.

Tredje den ene er en dangler med en CZ i midten og sølv sjarmen, og den er med en krok. Designet er ganske enkelt. Dette vil skille gave fra meg og min forlovede til vår venn. Hun gifter seg den 14. februar .. Ja, det er sååå romantisk nei? Som hun er doktor også, foretrukket jeg denne enkle for daglig bruk. Denne var også for Rs.450 / -.

Og nå kommer Gaven til min kjærlighet. Jeg er så veldig spent på det. Det er igjen en sølvring med seks CZ i midten. Jeg elsker bare denne ringen fordi den er akkurat det samme som jeg ønsket. Bare så så så elsket det. Det er uvurderlig for meg, men det koster 1100 / - som jeg bare fikk Rs. 50 mindre. Ingen rabatt på øredobber. Og jeg tror alle er gode kjøper. Hvilken liker du av sølvørringene og hva synes du om sølvtilbehør? Vil de like mine gaver ??

Les også:

 • Valentinsdag Nail Art Tutorial
 • Valentinsdag gave ideer
 • Valentinsdag myke pinks med Bourjois Smokey Eye Trio
 • Lush Valentine Skin Care Range Info

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: