Clinique Up-belysning væskebelysning ($ 23) var en av de første tingene jeg fikk fra Cliniques sminkeområde. Produktet har vunnet mange gode anmeldelser av skjønnhetsmagasiner og anbefales spesielt for bruder for naturlig glød (selvfølgelig tror indiske bruder mer på bling enn glød). Jeg har fått det siden jeg ønsket å legge til en liten mengde til grunnlaget mitt for å gi en subtil glød effekt som oppnås ved å bruke høye merkevare ren glødstiftelser, spesielt Nars ren glød som jeg lurer etter i mange aldre. Dette produktet har flere bruksområder og kommer i 3 nyanser - Natural, Bronze and Blush. Jeg har den naturlige som beskrives som "en ren glans av myk nøytral beige med gullglimmer".

Som nevnt på deres hjemmeside-

Lett, lett væske belyser øyeblikkelig huden. Høydepunkter og konturer kinn, panne ben, eller gir ansikt en allover glød. Glider på for å skape en naturlig lysstyrke. Perfekt for alle hudtyper og toner. Olje fri.

Hvordan å bruke:

Rist godt før du bruker. Pump en liten mengde på fingertuppene. Bruk alene på bar hud, spot-apply for å markere, eller bland med grunnlag for en allover glød.

Jeg hadde bestilt det fra Clinique nettsted og da jeg mottok det, ble jeg overrasket over størrelsen på flasken, den er ganske stor! Dette produktet vil vare meg lenge. Pumpen er ganske bra, men du må bruke den med en mild hånd eller det kan pumpe mer produkt enn nødvendig.

Etter å ha brukt det i noen måneder, må jeg si, dette er bare et kjølig produkt! Jeg hadde egentlig ikke for høye forventninger fra det. Jeg trodde jeg kunne bruke det noen ganger på mine øvre kinnben og under mine penner som et høydepunkt eller bruk dette produktet med grunnlag for å legge til glimmer og gjør huden din mer glødende om natten.

Men dette produktet har flere bruksområder - når det legges til grunnlaget i riktig mengde, får det huden til å se veldig naturlig og sunn. Du kan bruke den av seg selv til å markere cheekbones og under browsene. Bland det med fuktighetskrem for å skimre kroppen.

Noen mennesker har selv hevdet å bruke den med klar glans for å skape en glitrende lipglans. Det er en perfekt champagne skinnende farge. Jeg til tider blander også litt av det med grunnlaget mitt og legger til under mine mørke sirkler, siden partikkelsens lyse refleksjon gjør at sirklene ser mindre mørke ut.

Bilde av illuminator blandet med fundament (med flash):

Deres andre nyanser - Bronze kan brukes som en bronzer og Blush - som er rosa, kan brukes som et høydepunkt / rødme.

For å oppsummere-

PROS av Clinique Up-Light Liquid Illuminator

-God antall. -Multiple bruk. Formelen er litt vannaktig, men det hjelper med blandingen. -Almost mikroskopiske gullpartikler. -Great produkt for bruder å være.

CONs av Clinique opp-belysning flytende belysning

-Synt dyrt. -Can vises bling! bling! hvis over ferdig. -Pump må tørkes etter bruk. -Eksperimentasjon kreves for å finne ut riktig mengde å blande med fundament / klar glans / fuktighetskrem.

Konklusjon

Jeg liker dette produktet, og det vil forbli en del av samlingen min i lang tid. Den har gullpartikler i motsetning til sølv, som passer til vår indiske varme hudtone. Men man må være forsiktig og ikke gå overbord med det og sørg for å blande det godt.

Har du brukt Clinique Up-Light Liquid Illuminator? Vennligst rate i boksen nedenfor:

Les også:

Revlon SkinLights Face Illuminator Review, bruker Revlon Age Defying Spa Face Illuminator Swatches, Bilder Clinique Quick Blush Review - Peach-in-a-Pinch Clinique Quickliner for Eyes Review - Dark Chocolate Clinique Long Last Soft Shine leppestift Bamboo Pink Review Clinique Fresh Bloom All Over Color Review: Almond Blossom

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: