Lotus Herbals har nylig lansert sitt nye Skin Care-utvalg som heter "WHITEGLOW". Produktene inkluderer ansiktsmaske, gelékrem, ansiktsskum, skrubbe, serum, mikroemulsjon med SPF etc, som alle er ment å bitte og lysere huden. Hudbleking formler har aldri tiltrukket meg mye, men jeg tenkte på å prøve en fra dette området fordi Lotus er en av mine favoritt merker. Jeg plukket White Glow Face scrub siden min St Ives scrub hadde nettopp kommet over og her er anmeldelsen.

produktbeskrivelse

WHITEGLOW Havregryn og Yoghurt Skin Whitening Scrub exfoliates huden forsiktig, fjerner smuss, urenheter, whiteheads og blackheads forlater huden din lysere og sunnere med skinnende glød. Den milde eksfolierende virkningen virker på misfarging av huden, kjedelige og ujevne hudtoner og myker huden og gir deg en fastere hudtekstur. Havregryn exfolierer forsiktig, gjenoppretter den naturlige fuktighetsbalansen i huden og yoghurt fukter og senker huden og reduserer ufullkommenhetene, noe som gir deg silkeaktig, glatt og lysere hud.

Veibeskrivelse

Skru forsiktig på fuktig hud med brede sirkulære bevegelser på ansikt og nakke. Skyll grundig og klapp tørr. Bruk to ganger i uken til lysere og lysende hud. Følg med WHITEGLOW Yogurt Radiance Mask for best resultat.

Pris: Rs 145 for 100g

ingredienser:

Ganske overraskende at komplett liste over ingredienser er nevnt på pakningen, i motsetning til tidligere produkter fra Lotus. DM, Vann, Glycerylmonostearat, Glyserin, Isopropylmyristat, Ployetylengranulat, Avena Sativa Meal (Havregryn) Pulver, Cetylalkohol, Stearinsyre, Lett Væskeparaffin, Yoghurtpulver, Natrium Laurylsulfat, 2-fenoksyetanol, Metylparaben, Propylparaben, Alfa-Arbutin, Fragrance.

Min erfaring

Så langt har Lotus som et merke aldri oppfylt forventningene mine, og det er en grunn jeg bestemte meg for å prøve denne skrubbe fra deres nye WHITEGLOW-sortiment, og jeg må si at jeg elsker dette produktet mye. Tidligere har jeg prøvd sin aprikosskrubbe og likte det også, men nå da jeg så ingrediensene som havregryn, yoghurt osv., Var jeg mer enn glad fordi det ville være en forandring fra de konvensjonelle aprikosgranulatene som vi finner i nesten alle scrubs tilgjengelig. Skrubbingen føles kremaktig og glatt å berøre og granulatene er neppe synlige med mindre du begynner å skrubbe det på ansiktet. Følelsen er akkurat som hvordan du ville skrubbe ansiktet med havregrynpulver blandet med yoghurt. Denne skrubben er definitivt ikke egnet for daglig bruk, siden granulatene er litt harde på ansiktet, i motsetning til hvordan de ser ut til å være. Når jeg var ferdig med å skrubbe, ble det brukt fuktighetskrem og jeg kunne se ansiktet mitt lyst og glatt med en synlig, subtil glød. Whiteheads på nesen min var helt fjernet og sløvhet forsvant som påstått av produktet. Selv om jeg i begynnelsen var litt bekymret da jeg fant mange kjemiske ingredienser i vårt såkalte Herbal-merke, er jeg imponert over sluttresultatene; Tross alt tror jeg ikke det er noe merke som ville være 100% Herbal med mindre det eksplisitt nevnt det samme på pakken. Jeg er glad for at LotusHerbals ikke lenger forblir mystisk når det gjelder ingredienslisten, og la oss alle velkommen den positive forandringen og forventer at andre Herbal-merker også viser åpenhet som Lotus.

Det jeg liker mest i Lotus Whiteglow Scrub

• Godhet av havremel og yoghurt pakket i en praktisk rørformet form. • Hud føles lyst og friskt etter bruk av skrubbe. • De fleste av kravene er sanne jeg føler - lyser huden og gir en subtil glød som varer i noen dager, fjerner kjedelighet, smuss, urenheter, whiteheads etc. • Tekstur er ikke veldig tykk, det er ganske glatt, kan skyldes yoghurtens tilstedeværelse og spre seg så lett på ansiktet. • Jeg liker havremelkornet som er en forandring fra de vanlige aprikosgranulatene som finnes i de fleste andre skrubber. • Veldig mild og forfriskende duft - mens du skrubber, vil du nesten ikke føle lukt; en perfekt kopi av hjemmelaget havregryn + yoghurtskrubbe som nesten ingen lukt også ... • Prisen er ganske rimelig. • Tilgjengelig i nesten alle Lotus-tellere. • Emballasje er anstendig nok - klembart hvitt rør med vridd åpen sølvhett.

Hva jeg ikke liker i Lotus Whiteglow Scrub

• Inneholder parabener - selv om disse er vanlige konserveringsmidler i mange hudpleie / kosmetiske produkter, forekommer parabener i Lotus som er et merke projisert så langt som HERBAL er definitivt en downside jeg føler.

Ville jeg kjøpe meg igjen: Definitivt JA, og planlegger å prøve ut noen andre produkter i WHITEGLOW-serien, grundig imponert, jeg burde si.

Min vurdering ville være: 4,5 av 5

Les også:

Lotus Herbals Cocofair Ginseng Fairness Creme Review Sun Safe -Lotus Herbals SunBlock Anmeldelser - SPF 40, SPF 60 Lotus Herbals Floral Glam Lipsticks Gjennomgå, bilder og fargeprøver Lotus Herbals Neemwash Review Victoria's Secret Romantic Wish Body Scrub Review St Ives Abrikos Whitening Scrub Review Bio Glow Scrub Review Khadi Scrub Silver Moon (med sandal) gjennomgang Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Ansikt: Hudblekkingsprodukter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: