Clinique Happy Heart

Kjærlighet tjener en bredere definisjon ...

En lykkeligere utsikt er kommet! Med kjærlighet velkommen vi inn i våre hjerter Clinique Happy Heart til Happy familien. Happy Heart, den første søsteren til # 1 som selger Happy, er en fyldig, floral duft som feirer lykke i åndens kjærlighet. Det fanger lykken hjertet føles fra å se glede på ansiktene til familien din, gjøre en baby latter, falle lidenskapelig forelsket, eller merke et eldre par som holder hendene.

Med tilkomsten av Happy Heart utviklet den opprinnelige, lykkelige duften og tar et ømt vri - det handler om kjærlighet og lykken som denne følelsen bringer. "Med lykkelig hjerte er kjærlighet definert på en bredere måte," sier markedsføringsdirektør Agnes Landau. "Det handler om kjærlighet til en betydelig annen, en venn, et barn, deg selv og spesielt kjærlighet til livet!"

Den lykkelige hjertekvinne

Happy Heart ble designet for den sofistikerte, erfarne kvinnen som er i tråd med hjertets følelser. Hun er lidenskapelig, sensitiv og verdsetter hennes forhold. Det handler om hele hennes oppfatning av hvem og hva som gjør henne lykkelig. Tillit, en naturlig-ungdommelig holdning og en kjærlig måte skiller kvinner som lever med et "Lykkelig hjerte".

NOTER FRA HJERTET

Happy Heart er en samling av notater laget for å røre hjertets følelser. Dens første inntrykk omfavner deg med en visdom av friskhet fra et skarpt fjellluftsarrangement kombinert med et snev av mandarin og agurkens våthet. Som duften inntrykk bygger, fengslende hjertet er essensen av et hav av blomsterblad. Å få en fyldig feminin særpreg er notater av gul primrose, vill gulrotblomst og vannhyacinth. Notater om blondt tre og sandeltre skaper harmoni og balanse gir de varige minner som beriker hjertet, forklarer Raymond Matts, visepresident for Fragrance Development Worldwide. Det er behagelig å bære når som helst, hvor som helst, når du vil inspirere en glad følelse.

Echoing inspirasjonen til Happy Heart, er emballasjen gledelig og tiltalende, med en coral pink cap og boks. Happy Heart er tilgjengelig på Clinique-tellere landsomfattende og på Clinique.com.

  • En rikdom av blomster
  • Et hint av varme
  • En dypere følelser
  • Bruk den og ha et godt hjerte!

Tilgjengelig på Clinique tellere i India fra februar 2011.

Pris - Happy Heart - 50ml for Rs. 2400, 100ml for Rs. 3600

Tilgjengelig i

1. Clinique 2. etasje Palladium Mall Phoenix Mills Nedre parel Mumbai - 400013 Telefon 02243473774

2. Velg City Walk Mall, Clinique Ground Floor, Saket

3. Ambience Mall, Clinique Debenhams Ground Floor, Gurgaon

4. Oasis Center, Lifestyle, Clinique Ground Floor, Koramangala

5. Express Avenue Mall, Clinique, Anna Salai, Chennai

6. I Orbit Mall, Shoppers Stop, Clinique Ground Floor, Malad West

7. Eros Mall, Shoppers Stop, Clinique Ground Floor Rajouri Garden

Les også:

Clinique Happy Solid Fragrance Pencil Review Typer parfyme: Parfyme, Colognes, Dufter og dufter Tommy Girl Perfume av Tommy Hilfiger Parfyme: Clinique Happy for Men and Women Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: