Hvor mye bagasje burde du bære?

Den som ville reise lykkelig, må reise lys. "- Antoine de Saint-Exupery

På min siste ferie til Sri Lanka bar jeg nesten 30 antrekk for en 8 dagers tur. Akkurat som jeg gjorde en liste over hva jeg må ta på mine kommende turer, innså jeg at jeg hadde listet ned hele garderoben min igjen. Mesteparten av tiden reiser jeg med dobbelt så mye bagasje jeg egentlig trenger, det skjer bare. Jeg tenker på alle rare situasjoner som "Hva om jeg nødt til å gå til en pub? Hva om jeg sliter av jeansene mine? Og mange andre nonsensiske hva hvis er og holde fylling i ting. Så denne gangen lovet jeg meg selv at jeg vil reise lys og dermed vil jeg dele all gyaan med dere alle også. Slik pakker jeg meg og du må ikke pakke for noen tur - På høyre side er min denims på første rack, dagslitasje på andre rack, spor på tredje rack, sminke, underbukser i innsiden zip, klær fylt inne i koffert og litt mer klær på koffertens sider. Å ja!! Jeg hadde en annen håndveske med sko og vesker.

Og alle gjorde så mye moro av meg at de fikk meg til å klikke på dette bildet. Du bør aldri pakke slik. I motsetning til det gamle gamle idiom av "praksis før du forkynner", vil jeg dele noen tips om pakking smart.

Bagasjen er den uadskillelige delen av enhver tur. Ideelt sett må mengden bagasje du har, være mengden bagasje du kan bære, som om du kan løfte den selv, den er perfekt. Øyeblikket du trenger hjelp til å løfte bagasjen, vennligst fjern tilleggene (denne regelen gjelder ikke hvis du er Khali). : snicker:: snicker:

Velg riktig koffert og vesker -

1. Velg bagasje som er lett, du vil ikke ha kofferten din til å veie mye. Også vesker skal være lette og helst strolley (strolley er tyngre også, så planlegge tilsvarende). Ryggsekk er et godt alternativ, da det holder hendene fri. Husk å holde den tyngste tingen på bunnen av sekken slik at skuldrene ikke gjør vondt. 2. Hold noen plastposer og de ultra tynne sammenleggbare posene for nødstilfelle. De kan brukes til å holde unna skitne klær, våte ting, eller bare noen tilfeldige varehandel.

Starter med det grunnleggende -

1. Aldri gå på kompromiss med innerbukser / undertøy. Bære en anstendig mengde undertøy for å unngå unødvendige situasjoner. Du kan vaske dameundertøy og det vil tørke over natten, men etter min mening er det ikke en veldig hyggelig ting å gjøre på helligdager pluss det flau når rommet ditt er rengjort. 2. Bære ting som vil doble opp som en annen, som hvordan en svart spaghetti topp kan bli brukt under et antrekk som tjener som en tube topp og på egen hånd over denims. Klær - 3. Det er ikke en god ide å bære klumpete denims. De tar opp mye vekt og plass. 4. Bære lys kjoler, igjen bære ting som vil multi-oppgave. Som en kort sommerkjole som kan dobles opp som en kurta med denim eller leggings. 5. Hvis du foretrekker å bruke indisk, bære leggings / churidars som du kan bære med de fleste av dine kurtas. 6. T-skjorter, ikke kompromittere. De er lyse og tar mye mindre plass. 7. Prøv å legge på klærne dine, i stedet for å bære varme klær på litt kjølige steder. En full-sleeved t-skjorte med en spaghetti topp over den kan spare deg for den jakken plass og vekt. Med store snøfall eller vinterplasser, lager opp på vinterbaren. 8. Bære stoffer som kan bære belastningen av å folde, utfolde seg, knuse og knuse i kofferten. Nå som du har valgt klærne dine, er det tid til å pakke dem. 9. Rull, ikke fold. Et opprullet antrekk vil ta mindre plass enn en brettet. Også du trenger ikke å utgrave lag etter lag når du kommer. Det sikrer at du ikke gjør en total ompakning når du er touring. 10. Fyll inn hullene mellom de rullede klærne med små ting som undies eller sokker eller deodoranter. 11. Belter og bånd, er det best å la dem unfurled og kaste dem rundt hjørnene på kofferten. På den måten vil plass bli lagret og vi lokaliseres blir lettere.

Sko -

Kilde

12. Bruk de største skoene og pakk dem inn i de lettere. Jeg vet at tanken på å reise i store sko er dårlig, men stol på meg at du vil være mer enn fornøyd med bagasjen din. 13. Bær tre par sko på maksimum. En formell / kveldsklær, et behagelig par som kan brukes med alle antrekk og et par badekåper som du kan bruke i salonger og lobbier, så pakk en søt en. 14. Pak sko i skoposer slik at de ikke skitne klærne dine. 15. Reiseguruer vil råde deg til ting i små ting som polsk, sokker i skoene for å redde dem fra å deformere og spare plass. Men det gir meg litt, så jeg foretrekker å pakke tomme sko.

Håndklær og toalettartikler -

16. Du trenger ikke bære stor størrelse håndklær med mindre du reiser til Himalaya. Hotellene tilbyr bad samt badehåndklær. Det anbefales å kaste inn et middels stort tynt papirhåndkle for nødsituasjoner. 17. Ta med toalettsaker i småflasker. Hvis de ikke er tilgjengelige i liten størrelse, overfør dem til reisebeholdere som er tilgjengelige i markedet. 18. Tapp alle flasker for å unngå spild og utslipp. 19. Ikke la noe tenke at du vil plukke den opp på reisemålet, alt er ikke tilgjengelig overalt. 20. Kommer til sminke, prøv igjen å doble opp ting.Som en bronzer som virker som en rødme. Eller et tonet fuktighetskrem som virker som en fuktighetskrem, fundament og solkrem. 21. Prøv å bruke eyeliner og lip liner blyanter som tar opp nesten ikke plass som øyenskygge og lip tints.

Det er alltid godt å reise lys og bruke problem som mulighet, du vil ikke ha noe imot å kjøpe en fransk dusjgel eller en tysk ansiktskrem hvis du går tom for en. Ville du? Husk, hold litt ekstra plass i kofferten og ikke pakke til zip-bristene er åpne. Klær pleier å ekspandere, og du trenger også plass for all shopping du har gjort. 😀 😀 😀

Leaving deg med det beste stykke reisepakkeråd jeg noensinne har kommet over - "pakk alt du tror du trenger, og halver det deretter". Heldigvis, hvis du følger tipsene ovenfor, trenger du ikke å.

Les også:

  • Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Review
  • Nature's Co Travel Kit I - Vannkreksjampo, Vannkrem Balsam & Citrongras Kroppsvask
  • Hvordan lagre sminke til reisevesken din
  • Nature's Co Travel Kit II - Lavendel Body Lotion, Kanel Bath Salt og Sitron Ginger Soap

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: