Hei jenter!!

Hvordan er kulde sesongen behandler deg ?! Er sikker på at vi alle er ganske bekymret for de tørre hudproblemer og kløende eller tørre hodebunnsproblemer, som er som ubudne gjester i vintrene. Men i all denne frenesen å ta vare på hud og hår, har vi en tendens til å miste neglene. Nå spiker omsorg ikke nødvendigvis å få manikyr eller pedikyr gjort. Det handler om å opprettholde den helse og glans av neglen din, og når jeg sier at jeg snakker om den gulaktige fargetone som danner over neglene, kan du tenke på å se på dine velpleide hender med gule negler. Ikke et pent syn?

Nå er gule negler ikke målrettede eller begrenset til kvinner, men menn kan også veldig mye oppleve problemet. Denne gule fargen på neglene kan skyldes mangel om hygiene, røyking, underernæring eller bruk av sterke kjemikalier. Her er noen enkle tips og triks for å opprettholde den hvite og friske glansen av neglene dine.

1. Salt og sitronsaft:

Bland en spiseskje med ferskpresset sitronsaft med halv teskje salt, bland godt og masser neglene dine med blandingen. La dette stå på i 10 minutter og vask av med vanlig vann. Gjør dette daglig for raske resultater. Mens sitronen bidrar til å få til lynet, tilsetter saltet glansen tilbake til neglens overflate.

2. Sitron Soak:

Sug neglene i litt frisk sitronsaft i 10 minutter, bruk nå en ren tannbørste, skrubbe neglene dine forsiktig i noen minutter og vask av. Følg opp med fuktighetskrem.

3. Tannkrem og Baking Soda:

Ta blandingen av like mengder av kalsiumbasert tannkrem og natron på en tannbørste og masser neglene forsiktig i noen minutter. Vask av med kaldt vann en gang ferdig. Mens natron hjelper til med å lette den gullige fargen, gir tannkremet såpevannet.

4. Olivenolje Massasje:

Varm opp litt olivenolje og gi neglene en fin massasje, gjør dette to ganger i uken for å legge neglheisen tilbake og for å gi neglene en fin glans.

5. Hansker:

Hvis du trenger å delta på noen daglige gjøremål hvor du må bruke mye såpe fulle av sterke kjemikalier, bruk håndhansker for å beskytte neglene dine, da kjemikaliene kan fjerne den naturlige glansen og glatte overflaten av neglene dine som resulterer i kjedelig, sprø negler.

6. Velg dine produkter forsiktig:

Unngå å bruke dårlige eller billig kvalitet neglelakk og remover på neglene dine, da kjemikaliene i slike produkter kanskje ikke gjør så bra, i stedet dræper de naturlige hvite fargen på neglene dine.

7. Bruk en grunnbelegg:

Bruk alltid et grunnlag før du legger på noen slags poler på neglene dine, da det virker som et beskyttende lag mellom neglen og kjemikaliet. Også unngå å bruke neglelakk for ofte som for mye av produktet som brukes under applikasjonen og fjerning kan forårsake guling av neglene dine.

8. Vedlikehold og fuktighet:

Trim og ark neglene dine på ukentlig basis, da det sikrer fjerning av død hud og igjen bidrar til å opprettholde den generelle helseen til neglene dine. Også tilpasse seg en vane med å bruke en spikerkrem daglig for langvarig beskyttelse. Fuktighet hver gang du vasker hender.

Så, disse var noen ganske enkle tips og triks du kan følge for å holde neglene dine sunne og skinnende og for å unngå at de blir gule. Håper disse tipsene hjelper. Ta vare på jenter!

Manikyr og pedikyr hjemme 10 trinn for en flott hjemme manikyr DIY 10 minutter hånd og neglepleie hjemme Viktige Everyday Nail Care Tips: Do's og Dont's Hvordan ta vare på neglene dine Slik får du perfekte negler Viktige Everyday Nail Care Tips: Do's og Dont's 15 tips for å få sterkere lange negler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: