Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher Review Jeg har for sent blitt en sucker for rødmer og stoler på meg, jeg trodde rødme var et overvurdert pigment før jeg visste IMBB 😀. Så uansett, takket være de mange anmeldelser og bilder av blikkende blushes (og noen med jaw-dropping-high-price tags) på IMBB, ønsker jeg nå en rødme når jeg besøker en makeupbutikk (takk til mine kommende eksamener jeg sparer mye penger fordi jeg ikke skal handle). Et problem med meg er at hver gang jeg går for å kjøpe en ny rødme, kommer jeg hjem med en fersken. Det samme skjedde da jeg dro for å kjøpe Lotus Natural Blend Blusher.

Jeg dro til Lotus-telleren (nå trenger dette litt planlegging, for der hvor jeg bor, er det ingen lotus makeup ting tilgjengelig. Jeg måtte finne en på nærmeste Big Bazaar). Så før jeg gikk ble jeg bestemt "Ingen fersken denne gangen - enten rosa eller brun". Ingen premier for å gjette, jeg kom tilbake med et ferskenpigment.

Lotus Natural Blend Botanisk Blusher: Pris Rs 329 Skyggen jeg kjøpte heter Brew Ginger (604). Blush kommer i en ekstremt vakker og stilig rød og gullbeholder. Jeg blir trukket til svart, gull og rød som pins til en magnet. Jeg elsker blusher-saken så mye at jeg ikke kan vente på å vende den åpen og flaute den (ok med å ha rødme i offentligheten er litt moron-ish, men jeg kan sjekke ansiktet mitt, det er også et speil i det :).) Og jeg må nevne penselen som følger med den. Det er ganske passende å plukke opp riktig mengde rødme og veldig veldig myk. På en eller annen måte føler jeg at rødmen er best brukt med denne penselen bare!

Noen viktige ingredienser av den botaniske blusheren av Lotus-nevnt på baksiden av kartongen: Witch Hazel Extract, Aloe Vera Extract, Grape Seed Extract. Gi miljøvern og næring til huden. Blusher har SPF-20 (men det ville bare beskytte eppene i kinnene mine) Ok, så jeg gikk til disken og SA viste meg de tre tilgjengelige nyanser: den jeg fikk, en ganske rosa og en beige. Nå sverget SA rødmen og sa til meg: "Se, fersken er bra for deg" og fikk meg til vanlige problemer. Jeg fargede fersken og rosa rødme to ganger på hendene og en gang på kinnene (kan du tro det ??) og så..TADAA..gikk for PEACH 😀

Fargen på denne rødmen er veldig subtil. Pigmenteringen er ikke veldig dyp. Den har ingen glimmer og er matt, subtil perske. Jeg liker det fordi det forhindrer meg på å overdrive. Sveip to ganger, og jeg får bare den myke peachy-fargen jeg vil ha. Og selv om pigmentet i første omgang synes å være svakt, varer det hele dagen hele dagen. Nå blir huden myk i 5 minutter etter sminke - men denne rødmen blir bare bedre med det.

Svamp av Blush (3 swipes) Kan du se rødmen på meg? Det er etter en hel dag ute i solen uten å røre på!

OK så hva elsker jeg om min første Lotus blush? 1. Emballasje: Bare stilig! Det er flott å ha noe slikt, og på sammenkomster tar det ut og forventer mange "ooh! Wazzat ?? "å fly i! 2. Blush er veldig buildable-det er ikke veldig dypt i pigmentering, og du kan dermed styre mengden veldig nøyaktig. Overdone rødmer ikke rart ser veldig dumt ut. 3. Steder lenge minst i 4 til 5 timer, selv om du bruker en kompakt på den for berøringsoppslag 4. Penselen er mer nyttig enn de som kommer med andre rødmer - enda bedre enn Maybelline Expert Wear s 5. Blusher har en flott duft og har urte ingredienser (og SPF20) 6. Ikke bryte meg ut

Og hva likte jeg ikke? 1) Dens igjen PEACH (ok..skip den ene: D) 2) Det er helt matte-jeg ser som skinnende rødmer 3) Det er bare 3 nyanser, den rosa er for rosa og beige -Dunno hva-dint liker det mye Når det gjelder prisen, er det mer enn Colorbar, men mindre enn Lakme pure rouge. Jeg synes det er ganske rimelig.

Jeg vurderer det: :-* :-* :-* :-*

Har du brukt Lotus Herbals Blush? Vennligst rate i boksen under

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: