Nivea Smooth Body Milk Review

Dens vintertid og til og med Chennai er kjølig i disse dager 🙂

Var glad for å se så mange fuktighetskremer som ble gjennomgått i IMBB 🙂 Og så tenkte jeg at jeg vil legge til min erfaring med min favoritt fuktighetskrem også.

Og ja, merkevaren har eksistert i mange år, og min mor er også en veldig stor fan av sine kremer og lotioner, rett fra den stålblå fargede boksen av deres. Merket er Nivea, og denne anmeldelsen handler om det siste av produktet, Nivea Smooth Body Milk.

Jeg har brukt nivea i svært lang tid, og det har hjulpet min tørre hud så mye. Deres hvite farget plastflaske en var min favoritt i svært lang tid. Under graviditeten min var så tørst at jeg har ferdig så mange flasker av det. Og nå med nok av min blah blah og tilbake til dette produktet ☺

Hva står det i flasken? Nivea Glatt Kroppsmelk, For En Glatt Hud Sensasjon 24 H, Glatt pleie for tørr hud.

Den daglige kremete og glatte 24-timers intensiv fuktighetskrem utviklet spesielt for å møte behovene til tørr hud. For hud som ser ut og føles bra hele dagen lang. Nivea Body Smooth milk, beriket med Shea smør, Gingko ekstrakt og Vitamin E, har en lett tekstur og er lett å spre på huden. Den raskt absorberende formuleringen fuktes intensivt, myker langsomt og beskytter huden mot tørking.

Komplett liste over ingredienser: Aqua, glycerin, paraffina Liquidum, Caprylic / Capric Triglyceride, Cylcomethicone, Cetyl Alkohol, Dimetikon, Glyceryl Stearat, PEG - 40 Stearate, Gingko Biloba Blad Utdrag, Butyrospermum Parkii Smør, Tocopheryl Acetate, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, Fenoksyetanol, Metylparaben, Propylparaben, Parfyme.

Bruksanvisning: Bruk den hver gang etter dusj eller bad, eller være ute i solen. Påfør på armer og ben og over hele kroppen din.

Pris og antall: 218 INR for 250 ml.

Hylleår: Ca. 2 år.

Min erfaring: Har brukt det i en stund nå og finner det bra for tørr hud. Så her er listen over fordeler og ulemper i følge meg.

Den gode delen om Nivea glatt kroppsmelk

 • Det er veldig bra for tørr hud. Jeg har ikke den elastiske følelsen på grunn av tørrhet i hendene eller bena.
 • Det er en tykk fuktighetskrem, og du trenger bare litt av det til en bruk.
 • Effekten av fuktighetskrem forblir i svært lang tid, vel i det minste til du vasker den av. Har ikke testet 24 timers krav selv om .... 🙂
 • Lukten er mild og behagelig. Det lukter av ... .. nivea. Selv om du har brukt en av sine reammer, vil du vite denne lukten. Lukten forblir imidlertid ikke lenge på kroppen din. Jeg vet at dette kanskje ikke er et pro til mange.
 • Min tørr hud er også veldig følsom. Jeg har en stor liste over merker som jeg ikke kan bruke på huden min, men dette vakre gjorde ingen skade på huden min. 🙂
 • Mengden er bra for prisen, og produktet er tilgjengelig selv i avdelings butikker.
 • Likte flaskens farge og dens form 😛
 • Flip-hetten lukkes stramt.

Ikke så god del om Nivea Glatt Kroppsmelk

 • Metyparaben og propylparaben 🙁 Jeg vet fortsatt ikke om disse tingene er ok i et hudpleieprodukt. Jeg har funnet dem i J og J produkter også så jeg gjetter det ikke vil skade mye. Men ja, vil gjerne gi urte dem en prøve neste gang.
 • Det har ikke en lett tekstur som påstått. Det er tykt i følge meg. Men det blir absorbert veldig raskt. Så ikke noe problem med det.
 • Jeg er sikker på at dette ikke passer meg om sommeren. Og det er definitivt ikke for fet hud.
 • Det etterlater en fettfilm når den påføres ansiktet. Det var min feil som det ikke er nevnt hvor som helst det også kan brukes på ansiktet. Likevel prøvde jeg 😉

Vil jeg kjøpe det igjen? Ja ... for en eller to måneder. Så om sommeren trenger jeg noe lettere og jeg tenker på å prøve noe fra urte merker.

Fra min personlige erfaring ville jeg gi den en rating på 3,5 / 5

Takk for å lese ...... Håper det var nyttig 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: