Oriflame Svensk Spa Night Renewal Hand Cream med Hydracare +

Denne håndkrem er fra den nyeste svenske spa-serien introdusert av Oriflame. Oriflames svenske spa gir fire samlinger som kombinerer egenskapene til Hydracare + med et annet element med de unike fordelene og individuelle behandlinger for en helhetlig hjemme spa opplevelse. De fire samlingene er Brann, Vann, Jord, Luft. Denne håndkrem er en del av brannfeltet!

Hva hevder Oriflame: Inspirert av varmen i Brann, valgte vi Ginger Oil for sine toniske, antioksidanter og beroligende egenskaper. Rik på ulike vitaminer og mineraler, det fremmer sunt hud og hår og gir en rolig, sensuell energi.

Nyt og myk hendene over natten med denne overdådige rike kremmen. Hydracare + fuktighetsgivende, tonic ingefærolje nærmer seg, vitaminrik, søt mandelolje beroliger når hendene blir påfyllt mens du sover. For varig, varm duftende mykhet.

Ingredienser: Aqua, glyserin, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, stearylalkohol, cetylalkohol, dimetikon, glycerylstearat SE, Prunus Amygdalus DULCIS olje, cete-etylheksanoat, karbomer, imidazolidinylurea, metylparaben, Ceteareth-20, propylparaben, PARFUM, stearinsyre, zingiber OFFICINAL EXTRACT, NATRIUM HYDROXIDE, LIMONENE, ISOPROPYL MYRISTATE, LINALOOL, EUGENOL, PHENOXYETHANOL, CITRAL, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS EXTRACT

Pris: Faktisk pris er Rs.249, Innledende rabattpris er Rs.169 for 75 ml Slik bruker du: Massasje i hender hver kveld før du går til sengs for å nærme tørr hud og våkne opp med glatte hender

Min erfaring med håndkremet: Thans håndkrem fra Oriflame er den nyeste svenske spa-serien, den kommer i hvitt farget rør med noen kronblad på den og har en flip cap. Første gang jeg brukte krem, luktet det uvanlig, fruktig med et hint av kanel (Dalchini), den uvanlige sterke duften gjorde meg nysgjerrig på å finne ut ingrediensene og jeg fant dette om ingrediensene

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLJE-olje hentet fra modne frø av søt mandel gir huden et mykt og jevnt utseende. ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT-Det er ingefær vandig ekstrakt. FURCELLARIA LUMBRICALIS - Det er en svensk røde alger som bidrar til å myke og gjenopplive dehydrert hud. CITRUS AURANTIUM DULCIS EXTRACT- er et ekstrakt fra frukten av den søte oransjen, brukt som et hudpleiemiddel og en duftbestanddel.

Kremens tekstur er hverken for tykk eller for rennende, men bare den rette typen tekstur for enkel opptak i huden. Selv om det står at det er en nattfornyelse, bruker jeg dette også i løpet av dagen, fordi det blir absorbert veldig lett og gir ikke noe greasiness! Jeg bruker dette når jeg ser på TV eller jobber på bærbar PC, den er så lett i tekstur at du ikke trenger å vente lenge for at den skal bli absorbert og så kan du fortsette arbeidet ditt! Jeg har funnet dette til å være en veldig god hånd og neglelakk; det gjør huden myk og glatt og hydrert og gir ingen irritasjon!

Fordeler av Oriflame svenske Spa Night Renewal Hand Cream

 • Det leverer hva det hevder! Det gir varig, varm duftende mykhet.
 • Kremens tekstur er glatt og absorberes lett uten å forlate en oljeaktig film.
 • Sprer seg i en jiff og mykner seg også!
 • Lukter veldig fint, det lukter som en sterk urtekrem og duften varer en stund.
 • Emballasje er anstendig, det kommer i et hvitt farget rør med en flip-cap, så det er ingen frykt for spill, kan bæres i en pose!
 • Dette vil sikkert fungere for kvinner som tilbringer mye tid i luftkondisjonerte rom og ofte har klager over forkrøllet hud.
 • Oriflame-produkter blir ikke testet på dyr.

Ulemper ved den svenske Spa Night Renewal Hand Cream

 • Selv om jeg ikke anser dette som et konsept, vil jeg likevel nevne at en pea størrelse mengde krem ​​er nok for den ene hånden, men 75ml-røret kommer til å bli brukt opp ganske fort. IMO Jeg liker produkter som jeg kan fullføre raskt og prøve noe annet.
 • Den innledende prisen på Rs.169 er bra for dette 75ml-røret, men jeg finner det dyrt til den faktiske prisen på Rs.249 for 75 ml mengden!

Vil jeg tilbakekjøp dette? Ja, jeg ville tilbakekjøp igjen, forutsatt at den er tilgjengelig med litt rabatt! 😉 Vil jeg anbefale dette? Ja, jeg vil anbefale dette det leverer det det hevder! Nærer og myker hendene mine. Verdt kjøpet!

Har du prøvd Oriflame Swedish Spa Night Renewal Hand Cream? Vennligst rate i boksen under

Les også:

 • Oriflame Grape Antioxidant Day Cream and Facewash Review
 • Oriflame Nail Butter Review
 • Oriflame Amber Elixir Body Cream Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: