Lotus Natural Blend Comfort Liquid Foundation Review

Hei vakre damer! Wassup ??? Håper dere alle hadde en god start på det nye året! 🙂 I dag skriver jeg min første grunnleggende gjennomgang på Lotus Natural Blend Comfort Liquid Foundation som jeg kjøpte litt tid tilbake. Nå er jeg den typen person som elsker å eksperimentere med nye produkter. Ofte er resultatene givende, og hos andre er de et komplett sløsing med penger - og det gir meg en hel dag / uke med dårlig humør 🙁

Ok, så flyttet jeg på emnet - jeg var og er ganske fornøyd med min Revlon New Complexion makeup (skygge navn: Sand Beige) som ikke bare passer my ansiktsfarge perfekt, men har aldri brutt meg ut og aldri ser kakeaktig ut til full dekning og lett vekt som tynn luft !. Så selv etter at jeg hadde så fin ting, bestemte jeg meg for å prøve ut noe nytt flytende fundament, og etter å ha hørt så mange gode anmeldelser på Lotus Makeup-produkter bestemte jeg meg for å velge TheLotus Natural Blend Foundation.

NATURALBLEND Lotus Herbals Comfort Liquid Foundation SPF-20: Pris Rs 225

Stiftelsen kommer i en søt 30 ml glassflaske med dispenserpumpe. Grunnleggende nyanser er ikke nevnt på Lotus Herbals nettsted. Nettstedet sier - dette grunnlaget inneholder botaniske ekstrakter av druefrø og soya lecithin og så på flasken leser det at det er solbeskyttende, ikke-flekker og langtidsopphold.

Stiftelsen har en kremaktig konsistens i stedet for væske. Det er tre nyanser tilgjengelig. Mine er "Sand" -Det er den mørkeste skyggen, men jeg husker ikke navnet på mellomstore og palestiske skyggen :(. Mens jeg kjøpte testet jeg dem på min kjeve og dessverre fant jeg ingen av de tre nyanser som var tilgjengelige, matchet min hudfarge perfekt, men siden stiftelsens tekstur var veldig kremaktig og det ble så lett blandet, bestemte jeg meg for å gå for en. SA advised meg å gå på medium skygge-men jeg fryktet at jeg kunne se kake og dermed for et trygt alternativ gikk for mørkeste nyanse. Hvis bare jeg visste hva en blunder jeg gjorde

Så kom hjem - jeg vasket ansiktet mitt og bestemte meg for å gjøre mitt fulle ansikt med det. Og etter å ha satt det på - var jeg forferdet for å se at ansiktet mitt egentlig så slurvet ut !! Det så ut som om jeg har brukt noen multani mitti pack (ja! Utseendet var nærmest det!) Selv om skyggen hadde blended nesten usynlig på telleren. Min hud så 2 toner mørkere - jeg vet at det hadde vært uklokt å velge en mørkere nyanse - men jeg trodde at den var toppet med en passende kompakt vil få meg til å se naturlig ut. Men jeg klarte det også! Jeg brukte Maybelline UV kompakt i Natural (som passer perfekt til min hudtone) og så så ansiktet mitt ut som å ha tørket matslam på den. ☹ Du kan se stiftelsens merker på håndflaten min - det ser oransje. Så jeg trodde jeg igjen slo en dud og stashed den bort i et hjørne.

Så det var under en kjølig lat ettermiddag noen dager tilbake. Jeg følte meg som å ta det ut for å inspisere det enda en gang - og for å se om noe kunne gjøres om det. Da ble jeg slått av en ide !! Jeg blandet like deler av Revlon New Complexion grunnlaget med Lotus en og så fikk jeg den ønskede tonen med kremaktig tekstur !!! Resultatet var et kremaktig fundament som ga meg ganske naturlig utseende (og viste meg en måte å bruke opp Lotus-stoffene på en eller annen måte)

Pros av Lotus Natural Blend Comfort Liquid Foundation

  • Herbal, har en kremaktig tekstur og god duft
  • Den kommer i en flaske med dispenser og til en rimelig pris
  • Gir full dekning og en jevn finish når fundamentet blir absorbert
  • Har fått SPF 20.

Ulemper med Lotus Natural Blend Comfort Liquid Foundation

  • Veldig begrenset nytte alternativ -Lotus er et indisk selskap bør ta vare på de forskjellige hudtonene i indiske kvinner - og det er bare 3 nyanser - (den palestinske kan bare passe til eplehakket skjønnhetene Kashmir og Himachal) Så igjen med bare den middels og mørkeste - og jeg tror det er noen 3-4 indian hudfarger som kan komme mellom dem.
  • Selv om tekstur er kremaktig, fant jeg det lang tid å bli absorbert i huden (grunnlaget sier "For normal til tørr hud"). Det var vått i en stund etter påføring, og siden jeg hadde satt et pulver innen den tiden, så ansiktet mitt helt ut. Jeg tror dette ikke er grunnlaget for en rask 5 minutters sminke. Og dette er vinter! - Jeg kan ikke tenke hva som kan skje om sommeren med stiftelsen smelter over alt.
  • Det er ikke fjærlys: Jeg har definitivt følt "noe er på ansiktet mitt" mens du bærer det.

Vil jeg kjøpe det igjen: Jeg kan risikere 225 dollar mer på middels skygge for å se om det passer regningen bare fordi jeg elsker ferdig og dekning ellers NEI

Vurdering : : - *: - * + 0,5 (Jeg vil legge til 0,5 mer hvis mediumskyggen passer meg: D)

Les også:

  • Lotus Herbals Botanical Compact Review
  • Lotus Herbals Translucent Loose Powder Review
  • Lotus Herbals Makeup Counters i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: