Så, dette er en annen artikkel på en annen solkrem, men i motsetning til den forrige er dette min HG solkrem. Til å begynne med er Sungrace ikke et apotek og spør dermatologen din om du kan bruke denne, da dette bare er tilgjengelig hos apotekets butikk. Jeg hadde problemer med pigmentering på grunn av solens eksponering og ingenting virket for meg, men denne og det viser seg å være min beste venn.

Dette er Sungrace fra Glenmark. Det er en høy solbeskyttelse en egnet for oljer som meg. Den har SPF 40 +++ og er for alle hudtyper.

Pris: 299 INR sammensetning: ta en titt

Hva selskapet hevder: Sungrace bruker sterke UV-krigere for å gi fullstendig bredspektret solbeskyttelse. Det er antydet å gi beskyttelse mot UVB-stråler og dype gjennomtrengende UVA-stråler som forårsaker hudlding og soling. Sungrace er vanntett formulering egnet for alle hudtyper / Bruksanvisning: Påfør jevnt og fritt på ansikt og nakke og de eksponerte hudområdene. Shoid påføres 15-20 minutter før eksponering for sollys. Gjenta etter hver 3 timer. Forsiktig "Kun for ekstern bruk. Unngå kontakt med øynene og skyll med vann hvis solkremet kommer i øynene.

Hva jeg liker om Sungrace solkrem

1) Det er ikke-komodogen. Blokerer ikke porene og brøt meg aldri ut som er bra for min akne utsatt hud. 2) Jeg vet at det virkelig beskytter meg, siden jeg begynte å bruke dette, ser huden min friskere ut, og når jeg hopper over dette lenge, begynner jeg å merke fyrrefrekvensen. 3) Jeg pleide å tynne mye som har blitt minimert av denne lotionen. Jeg gjør fortsatt brunfarge, men det er ubetydelig og kan være fordi jeg ikke bruker på nytt hver 3. time. Er det virkelig alltid mulig? 4) Det var hovedsakelig foreskrevet for meg fordi jeg hadde et mørkt øyeområde. Dette har lettet det. Men ikke forvent over nattresultat. Det forhindrer mørkningen og lar huden helbrede seg selv. Så, hvis du ser frem til å kurere din ujevne pigmentering, må du være veldig tålmodig. 5) Høy SPF holder meg rolig at jeg er solbeskyttet selv på varme sommerdager. 6) Det smelter godt inn i huden. I begynnelsen er det litt tungt og fet. Men det blir soaks opp. 7) Den kan brukes selv i øyet. Jeg ble foreskrevet på grunn av mitt problem med øyeområdet. 8) kommer i en pumpe dispenser og så veldig veldig hygienisk. Dispenseren pumper ut om en ertstørrelse av produktet. Så du har mer kontroll over bruken, og ingenting går bortkastet. 9) Har ikke Schedule H-stoffer. Så dette er egentlig ikke et medisinsk produkt. 10) To flasker går i et år, så det er super billig på den måten. Selv medisinbutikken solkrem koster høyere enn denne

Hva jeg ikke liker om Sungrace solkrem

  • Den er tykk i tekstur som en slags pulver blandet til noe væske som de fleste kanskje ikke liker.
  • Først etterlater det en hvitaktig gjengivelse. Men du må fortsette å blande og varmen fra håndflaten din blir så blandet inn.
  • Først blir det fet. I løpet av sommeren klapper jeg bare på tørt vev og legger på kompakt og tjener formålet. Gjør synden ikke fettete. Oiliness kommer ikke tilbake.
  • Lukter ikke behagelig ennå lukter ikke sterk. Så ikke så mye på den måten.
  • Stikker øynene som helvete. Så vær forsiktig så du ikke la den komme inn i øynene dine.

Jeg liker produktet og anbefaler sterkt, men spør din hudlege jeg bare elsker denne solkrem, og dette ville være min venn til selskapet slutter å produsere dette som jeg håper de aldri gjør.

Skal jeg tilbakekjøp? Ja. Selvfølgelig. Dette er min fjerde flaske.

Har du prøvd Sungrace Sunscreen SPF 40? Vennligst rate i boksen under

Les også:

  • Biotique Sun Protection SPF 75 Review
  • Suncote Sunscreen Gel Review
  • Lotus Herbals Safe Sun SunScreen Gel SPF 20 Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: